Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fotomagneter

Dine beste minner og favorittbilder som magneter i kvadrater, hjerteform eller retrostil.

Til produktoversikt

Fotomagneter

Personlige magneter med eget bilde

Lag dine egne magneter med bilder

en liten rød eske og magneter med bilder som sitter på en magnetisk overflate på kontoret

Sett dine beste bilder på magneter

Her hos CEWE kan du lage egne magneter med bilder. Velg dine beste bilder og bruk dem på våre fotomagneter. Du kan gi dem som en liten men personlig gave, eller du kan bruke dem i hjemmet ditt som kjøleskapsmagneter – eller sette dem på en hvilken som helst magnetisk overflate. F.eks. på kanten over ovnen eller på en tavle på kontoret.

Du kan lage hjerteformede eller firkantede magneter med bilde. Idéer til bildene kan være portretter av barna eller barnebarna, bilder med venner og venninner eller hva med dine allerbeste feriebilder, så du kan oppleve ferien igjen og igjen.

hjerteformede magneter med bilder som sitter på et lite rutenett

Smart og hyggelig med magneter du selv har laget

Det er mange fordeler med å lage magneter med bildene dine. Du kna flytte dem rundt i huset på magnetiske overflater, hvor du har lyst. Barna kan leke med dem på kjøleskapet uten at de blir ødelagt. Og de tar ikke skade av at det drypper litt vann eller får bøyde hjørner, akkurat som vanlige foto-print kan gjøre hvis du har dem hengende fritt.

Når du selv lager magneter med bilder får du både noen fine minner og samtidig en praktisk dekorasjon. Det kan ofte være et stort behov for å henge opp lapper, slik at ingenting blir glemt; f.eks. bursdagsinvitasjoner, huskelisten eller det fine takkekortet du har fått fra det siste bryllupet du var i. Du kan også henge familiens matplan opp.

Se alle magneter og bestill