Spill og vinn flotte premier

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Takkekort slider

Takkekortene våre

Utform det perfekte takkekortet for din anledning!

Les mer

Si takk på en enkel måte

Si takk med en hyggelig hilsen til familie og venner!

Send et flott takkekort

Understrek din takknemlighet med gull-, sølv- eller blank effektlakk!

Takkekort til konfirmasjon, bryllup eller dåp

Si takk med et takkekort

Takk familie, venner og bekjente for deres oppmerksomhet i forbindelse med den store dagen deres. Vis dem takknemligheten din ved å sende et flott og personlig takkekort etter konfirmasjonen, bryllupet eller dåpen. Her kan du lage både flotte og personlige takkekort med bildet ditt på, som du selv har designet og tilpasset. Det er raskt og enkelt å lage kort med bilder hos CEWE.

Slik lager du et takkekort selv:

  • Klikk på den røde knappen hvor det står ’Utform her’.

  • Lag takkekortet ditt selv eller velg en av våre mange flotte designmaler.

  • Sett inn de bildene du gjerne vil ha på kortet.

  • Legg kortene i handlekurven og utfør bestillingen din.

Du vil motta takkekortene dine innenfor 7-10 virkedager.

Det er flere anledninger hvor man ofte sender en takk til familie og venner etter å ha blitt feiret av dem. De fleste sender i hvert fall ut takkekort etter konfirmasjoner, bryllup og dåp.

Lag flotte takkekort til konfirmasjonen

Konfirmasjonsfesten er vel overstått, alt er ryddet opp og gjestene har gått hjem. Konfirmasjonsgavene er pakket ut. Det er kanskje til og med gått litt tid, og hele familien har havnet til ro igjen etter den store dagen. Mangler dere ikke noe? Har konfirmanten fått sagt takk for fremmøte og de flotte gavene? Da er det bare å komme i gang med å skrive takkekort. Men... det er jo bare kjedelige takkekort i butikkene, ikke sant?

Heldigvis trenger du ikke å nøye deg med det! De flotte takkekortene fra CEWE kan lages i utallige varianter, slik at det blir en personlig takk dere sender ut. Alt lages over nettet og kanskje hvis du er heldig, vil konfirmanten bli med å lage de? Da kan dere se alle mulighetene vi tilbyr, velge et design og sette inn deres egen tekst og bilder – så blir det akkurat som dere vil ha det.

Takkekort til bryllupet – med et eget bilde

De takkekortene man sender ut etter et bryllup, skal gjerne være vakre og med et flott bilde av det lykkelige brudeparet. For nå når alt annet er helt perfekt og akkurat slik dere ønsket det, skal jo også takkekortene deres være noe spesielt. Lag flotte takkekort til bryllupet deres, med et utvalgt bryllupsbilde trykt på. Det er jo kanskje ikke så lenge siden bildene ble tatt, så bla igjennom de fine bildene deres og finn de dere gjerne vil ha på kortet. Med flotte og personlige takkekort fra CEWE kan dere være helt sikre på at kortet havner på kjøleskapet og ikke i søppelbøtta.

Takkekort til dåpen

Takkekort til dåpen er faktisk blitt like utbredt som takkekort til bryllup og konfirmasjon. Finn et fint bilde av det lille dåpsbarnet, og velg et design dere liker. Vi har mange søte designmuligheter, samt forskjellige korttyper å velge mellom slik at takkekortet blir en personlig hilsen og en søt takk for oppmerksomheten. Se også de søte dåpskort!

Personlige takkekort med tekst

Alle takkekortene til både dåp, bryllup og konfirmasjon gir deg mulighet for å sette inn et eget bilde og en egen tekst. Med de personlige takkekortene fra CEWE kan du si takk til familie, venner og bekjente på en flott men spesiell måte. Kortene er dessuten et unikt minne fra bryllupet, sønnens konfirmasjon eller det lille nurkets dåp.

Andre personlige fotoprodukter med bilde dine

Husk også at alle de fine og gode bildene dine fra den store dagen kan brukes på mange forskjellige måter. Det opplagte er jo å fremkalle bilder fra dagen, og få et offisielt bryllupsbilde, konfirmasjonsbilde eller dåpsbilde. Men utover dette kan du lage en fotobok med alle de stemningsfulle minnene fra dagen, slik at du alltid har et flott fotoalbum du kan bla tilbake i. Vi har også mange andre fotoprodukter du burde sjekke ut, f.eks. plakater og fotolerreter, og få gode idéer til både flotte og personlige minner som holder i mange år fremover.