Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Takkekort til bryllup, konfirmasjon, dåp og bursdag Takkekort til bryllup, konfirmasjon, dåp og bursdag

Takkekort

Lag et perfekt takkekort etter selskapet, enten det var bryllup, konfirmasjon, dåp eller bursdag!

Les mer

En personlig takk

Si takk med et hyggelig kort til familie og venner! Velg en av våre ferdige designs og lag takkekort på 1-2-3, eller start med blanke ark og design selv.

Skap wow-effekt på takkekortene dine

Understrek din takknemlighet med elegant gull-, sølv- eller blank effektlakk, som gjør teksten følbar og skinnende! Les mer om de forskjellige typene effektlakk under.

Oversikt over våre papirtyper

Velg blant fire forskjellige papirtyper!
Standardpapir anledningskort Standardpapir anledningskort Matt papir

Eksklusivt digitaltrykk med matt overflate. Papirvekt: 300 g/m².

Naturpapir (100% resirkulert)

Digitaltrykk av høy kvalitet på resirkulert papir. Papirvekt: 300g/m²

Premiumpapir anledningskort Premiumpapir anledningskort Strukturpapir

Strukturpapir begeistrer med sitt edle uttrykk, og har en papirvekt på 300 g/m².

Høyglans anledningskort Høyglans anledningskort Blankt papir

Eksklusivt gratulasjonskort for fans av høyglanseffekter med en papirvekt på 300 g/m².

  • Fin UV-lakkering på utsidene
  • Strålende fargeglans
  • Beskyttet mot smuss og fuktighet

Takkekort til bryllup, konfirmasjon eller barnedåp

Har du vært i en stor familiefest i sommer en gang? Kanskje det var et bryllup i familien, et lite nurk har blitt døpt, eller en ungdom har blitt konfirmert. Du har feiret med hele familien, gitt gave og vært med på å gjøre dagen flott og fin. Det gjør vi selvsagt med glede, når det er noe å feire. Og vi bli så glade når vi får et fint takkekort etterpå hvor avsenderen forteller hvor takknemlig han eller hun var for at vi var en del av den store dagen. Et vakkert takkekort er en superfin anerkjennelse! Derfor er det også så fint å sende et takkekort selv, når du har arrangert konfirmasjon eller en annen stor fest som barnedåp eller bryllup.

Personlig takkekort med bilde fra konfirmasjon

Lag flotte takkekort til konfirmasjonen

Konfirmasjonen er vel overstått, lokalene er ryddet og gjestene har gått hjem. Men mangler det ikke noe? Har konfirmanten fått sagt pent takk for fremmøtet og for de flotte gavene til alle? Gjestene setter alltid pris på et fint takkekort.

De flotte kortene fra CEWE kan du lage i et utall varianter, så det blir en personlig takk dere sender ut. Det hele lages på nett, og hvis du er heldig har kanskje konfirmanten også lyst til å være med å lage dem? Så kan dere sammen se på våre muligheter, designe kortet og sette inn egen tekst og et flott bilde fra konfirmasjonen. Så blir det akkurat slik som dere vil ha det.

Kanskje har dere også laget invitasjoner til konfirmasjon, bordkort og meny her hos CEWE? Da vil det ta seg skikkelig flott ut hvis dere lager takkekort i samme stil, som en flott avslutning på konfirmasjonsfesten.

Bestill her
Takkekort fra bryllup med eget bilde på

Takkekort til bryllupet - med eget bilde

Du vil helt sikkert at takkekortene du skal sende ut etter bryllupet, er vakre og med et flott bilde av dere som brudepar. For når både bryllupsinvitasjonene og alt annet var helt perfekt og akkurat som dere ønsket det, skal jo takkekortene stå i samme stil. Lag lekre takkekort fra bryllupet her hos CEWE med utvalgte bryllupsbilder printet på. Et bilde av dere - det glade brudeparet - trykt på forsiden av kortet er det de fleste ønsker. Så titt nøye gjennom alle bildene fra den store dagen og finn det eller de dere ønsker å ha på kortet. Med flotte og personlige takkekort fra CEWE kan dere være sikre på at takkekortet havner på kjøleskapet og ikke i papirdunken!

Bestill her
Takkekort fra bryllup med eget bilde på

Takkekort til barnedåp

Takkekort til barnedåpen har etter hvert blitt like vanlig som takkekort til bryllup og konfirmasjon. Finn frem det fineste bildet av det lille dåpsbarnet og velg et design du liker. Vi har mange søte design og forskjellige korttyper å velge mellom, så takkekortet kan bli en personlig hilsen, slik som dåpsinvitasjonen, og en koselig takk for oppmerksomheten ved dåpen.

Bestill her

Litt mer om å lage takkekort

Lag takkekort med eget bilde

Takk familie, venner og bekjente for deres oppmerksomhet i forbindelse med den store dagen. Vis takknemlighet ved å sende et flott og personlig takkekort etter konfirmasjonen, bryllupet eller dåpen. Her kan du lage både flotte og personlige takkekort med bildet ditt på, som du selv har designet og tilpasset. Det er raskt og enkelt å lage superflotte takkekort, bare se her:

Slik lager du et takkekort selv:

  • Klikk på Konfirmasjon, Bryllup eller Barnedåp.

  • Lag takkekortet ditt selv eller velg en av våre mange flotte designmaler.

  • Sett inn de bildene du gjerne vil ha på kortet.

  • Legg kortene i handlekurven og utfør bestillingen din.

Du vil motta takkekortene dine innenfor 7-10 virkedager.

Du kan også laste ned vårt gratis fotoprogram, hvor det er enda flere designmuligheter. Her kan du også lage invitasjoner, fotobøker om den store dagen, fremkalle bilder og mer.

Det er flere anledninger hvor man ofte sender en takk til familie og venner etter å ha blitt feiret av dem. De fleste sender i hvert fall ut takkekort etter konfirmasjoner, bryllup og dåp, men du kan også selvsagt sende takkekort til gjestene dine hvis du har arrangert en stor bursdagsfest eller bare har holdt en stor fest. Men som sagt, takkekort til bryllup og de andre store festene i livet, er nærmest obligatoriske.

Personlige takkekort med tekst

Alle takkekortene til både dåp, bryllup og konfirmasjon gir deg mulighet for å sette inn et eget bilde og en egen tekst. Med de personlige takkekortene fra CEWE kan du si takk til familie, venner og bekjente på en flott og unik måte. Kortene er dessuten et unikt minne fra bryllupet, sønnens konfirmasjon eller det lille nurkets dåp. Kortet er dessuten også et koselig minne fra bryllupet ditt, sønnens konfirmasjon eller barnedåpen. Teksten på takkekorten kan være forholdsvis enkel, det kan for eksempel se slik ut:

Kjære Kim og Lovise

Takk for den flotte gaven i anledning vårt bryllup, og takk for at dere var med på å gjøre dagen uforglemmelig.

Kjærlig hilsen Anders og Mette

Takkekort med konvolutt 10 stk

Du kan lage takkekort i forskjellige størrelser og formater alt etter hva du selv liker best. Noen liker best den klassiske størrelsen 10 x 14 cm, men du kan også lage takkekortet i et kvadratisk og moderne format på 14 x 14 cm. Velg mellom 4-siders foldekort eller et 2-sidig fotokort. Alle kortene du kjøper hos oss, fra takkekort til invitasjoner, blir levert i pakker med 10 stk.

Andre personlige bildeprodukter med dine bilder på

Husk også at alle de fine og gode bildene dine fra den store dagen kan brukes på mange forskjellige måter. Det opplagte er jo å fremkalle bilder fra dagen, og få et offisielt bryllupsbilde, konfirmasjonsbilde eller dåpsbilde. Men utover dette kan du lage en fotobok med alle de stemningsfulle minnene fra dagen, slik at du alltid har et flott fotoalbum du kan bla tilbake i. Vi har også mange andre fotoprodukter du burde sjekke ut, f.eks. plakater og fotolerreter, og få gode idéer til både flotte og personlige minner som holder i mange år fremover.