Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Takkekort til bryllup, konfirmasjon, dåp og bursdag Takkekort til bryllup, konfirmasjon, dåp og bursdag

Takkekort

Lag et perfekt takkekort etter selskapet, enten det var bryllup, konfirmasjon, dåp eller bursdag!

Les mer

En personlig takk

Si takk med et hyggelig kort til familie og venner! Velg en av våre ferdige designs og lag takkekort på 1-2-3, eller start med blanke ark og design selv.

Skap wow-effekt på takkekortene dine

Understrek din takknemlighet med elegant gull-, sølv- eller blank effektlakk, som gjør teksten følbar og skinnende! Les mer om de forskjellige typene effektlakk under.

Oversikt over våre papirtyper

Velg blant fire forskjellige papirtyper!
Standardpapir anledningskort Standardpapir anledningskort Standardpapir

Eksklusivt digitaltrykk med matt overflate. Papirvekt: 300 g/m².

Naturpapir (100% resirkulert)

Digitaltrykk av høy kvalitet på resirkulert papir. Papirvekt: 300g/m²

Premiumpapir anledningskort Premiumpapir anledningskort Premiumpapir

Premiumpapiret begeistrer med sitt edle uttrykk, og har en papirvekt på 300 g/m².

Høyglans anledningskort Høyglans anledningskort Høyglanspapir

Eksklusivt gratulasjonskort for fans av høyglanseffekter med en papirvekt på 300 g/m².

  • Fin UV-lakkering på utsidene
  • Strålende fargeglans
  • Beskyttet mot smuss og fuktighet

Takkekort til konfirmasjon, bryllup eller dåp

Takkekort til bryllup, konfirmasjon, dåp eller bursdag

Har du vært i en stor familiefest i sommer en gang? Kanskje det var et bryllup i familien, et lite nurk har blitt døpt, eller en ungdom har blitt konfirmert. Du har feiret med hele familien, gitt gave og vært med på å gjøre dagen flott og fin. Det gjør vi selvsagt med glede, når det er noe å feire. Og vi bli så glade når vi får et fint takkekort etterpå hvor avsenderen forteller hvor takknemlig han eller hun var for at vi var en del av den store dagen. Et vakkert takkekort er en superfin anerkjennelse!

Takk familie, venner og bekjente for deres oppmerksomhet i forbindelse med den store dagen. Vis takknemlighet ved å sende et flott og personlig takkekort etter konfirmasjonen, bryllupet eller dåpen. Her kan du lage både flotte og personlige takkekort med bildet ditt på, som du selv har designet og tilpasset. Det er raskt og enkelt å lage kort med bilder hos CEWE.

Slik lager du et takkekort selv:

  • Klikk på den røde knappen hvor det står ’Utform her’.

  • Lag takkekortet ditt selv eller velg en av våre mange flotte designmaler.

  • Sett inn de bildene du gjerne vil ha på kortet.

  • Legg kortene i handlekurven og utfør bestillingen din.

Du vil motta takkekortene dine innenfor 7-10 virkedager.

Du kan også laste ned vårt gratis fotoprogram, hvor det er enda flere designmuligheter. Her kan du også lage invitasjoner, fotobøker om den store dagen, fremkalle bilder og mer.

Det er flere anledninger hvor man ofte sender en takk til familie og venner etter å ha blitt feiret av dem. De fleste sender i hvert fall ut takkekort etter konfirmasjoner, bryllup og dåp.

Takkekort med konvolutt 10 stk

Du kan lage takkekort i forskjellige størrelser og formater alt etter hva du selv liker best. Noen liker best den klassiske størrelsen 10 x 14 cm, men du kan også lage takkekortet i et kvadratisk og moderne format på 14 x 14 cm. Velg mellom 4-siders foldekort eller et 2-sidig fotokort. Alle kortene du kjøper hos oss, fra takkekort til invitasjoner, blir levert i pakker med 10 stk.

Lag flotte takkekort til konfirmasjonen

Konfirmasjonsfesten er vel overstått, alt er ryddet opp og gjestene har gått hjem. Konfirmasjonsgavene er pakket ut. Det er kanskje til og med gått litt tid, og hele familien har havnet til ro igjen etter den store dagen. Mangler dere ikke noe? Har konfirmanten fått sagt takk for fremmøte og de flotte gavene? Da er det bare å komme i gang med å skrive takkekort. Men... det er jo bare kjedelige takkekort i butikkene, ikke sant?

Heldigvis trenger du ikke å nøye deg med det! De flotte takkekortene fra CEWE kan lages i utallige varianter, slik at det blir en personlig takk dere sender ut. Alt lages over nettet og kanskje hvis du er heldig, vil konfirmanten bli med å lage de? Da kan dere se alle mulighetene vi tilbyr, velge et design og sette inn deres egen tekst og bilder – så blir det akkurat som dere vil ha det.

Har dere også har laget innbydelser til konfirmasjon, bordkort og meny her hos CEWE, så vil se riktig så fint ut å lage takkekort i samme stil, som en flott avslutning på konfirmasjonsfesten.

Takkekort til bryllupet – med et eget bilde

De takkekortene man sender ut etter et bryllup, skal gjerne være vakre og med et flott bilde av det lykkelige brudeparet. For nå når alt annet er helt perfekt og akkurat slik dere ønsket det, skal jo også takkekortene deres være noe spesielt. Lag flotte takkekort til bryllupet deres, med et utvalgt bryllupsbilde trykt på. Det er jo kanskje ikke så lenge siden bildene ble tatt, så bla igjennom de fine bildene deres og finn de dere gjerne vil ha på kortet. Med flotte og personlige takkekort fra CEWE kan dere være helt sikre på at kortet havner på kjøleskapet og ikke i søppelbøtta.

Takkekort til dåpen

Takkekort til dåpen er faktisk blitt like utbredt som takkekort til bryllup og konfirmasjon. Finn et fint bilde av det lille dåpsbarnet, og velg et design dere liker. Vi har mange søte designmuligheter, samt forskjellige korttyper å velge mellom slik at takkekortet blir en personlig hilsen og en søt takk for oppmerksomheten. Se også de søte dåpskort!

Personlige takkekort med tekst

Alle takkekortene til både dåp, bryllup og konfirmasjon gir deg mulighet for å sette inn et eget bilde og en egen tekst. Med de personlige takkekortene fra CEWE kan du si takk til familie, venner og bekjente på en flott og unik måte. Kortene er dessuten et unikt minne fra bryllupet, sønnens konfirmasjon eller det lille nurkets dåp. Kortet er dessuten også et koselig minne fra bryllupet ditt, sønnens konfirmasjon eller barnedåpen. Teksten på takkekorten kan være forholdsvis enkel, det kan for eksempel se slik ut:

Kjære Kim og Lovise

Takk for den flotte gaven i anledning vårt bryllup, og takk for at dere var med på å gjøre dagen uforglemmelig.

Kjærlig hilsen Anders og Mette Pedersen

Andre personlige bildeprodukter med bilde dine

Husk også at alle de fine og gode bildene dine fra den store dagen kan brukes på mange forskjellige måter. Det opplagte er jo å fremkalle bilder fra dagen, og få et offisielt bryllupsbilde, konfirmasjonsbilde eller dåpsbilde. Men utover dette kan du lage en fotobok med alle de stemningsfulle minnene fra dagen, slik at du alltid har et flott fotoalbum du kan bla tilbake i. Vi har også mange andre fotoprodukter du burde sjekke ut, f.eks. plakater og fotolerreter, og få gode idéer til både flotte og personlige minner som holder i mange år fremover.