Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Cewe apps landingpage slider Cewe apps landingpage slider

CEWE app

Lag bildeproduktene dine enkelt på mobilen – når og hvor det passer deg!

Last ned gratis

Én app til dine idéer

Fra postkort til CEWE FOTOBOK: Design og bestill bildeprodukter og gaver med dine beste bilder
Last ned appen Last ned appen
Cewe apps
 • Intuitiv betjening gjør at du kan du utforme favorittproduktene dine på smarttelefonen/nettbrettet
 • Den enkleste måten å bruke smarttelefonbildene dine og bildene fra skyen på
 • Utform og bestill fotoprodukter når som helst og hvor som helst
 • Stort produktutvalg
 • For iOS og Android

Nyheter i appen

Finn ut hvilke nye produkter og funksjoner som er tilgjengelige i CEWE-appen!
Cewe apps

Enklere å lage en CEWE FOTOBOK

Den nye, optimerte brukerflaten gjør det lettere for deg å lage en CEWE FOTOBOK. Den nye CEWE FOTOBOK-assistenten foreslår og genererer et utkast av fotoboken din, som du deretter kan redigere i hvis du vil.

Cewe apps

Smart utvelgelse av bilder

Hvis du ikke klarer å bestemme deg for hvilke bilder du skal bruke i fotoboken, kan du la appen foreslå hvilke bilder som skal brukes. Du kan til enhver tid tilpasse utvalget av bildet etter din smak og ditt behov.

Nye layout-forslag med ett enkelt tastetrykk

Du kan få vist alternative layouts fremfor de automatiske eller manuelle layout-ene i din CEWE FOTOBOK. Alt du trenger å gjøre er å trykke på én knapp, og så endres layouten i fotoboken. For hver gang du trykker på knappen, oppretter appen et nytt layout-forslag til deg – på null komma niks!

Legg til effektlakk på fotoboken din

Skinnende effektlakk på din CEWE FOTOBOK. Nå kan du legge til effektlakk på teksten på din CEWE FOTOBOK med hardcover. I appen kan du velge effektlakk, som gir boken en elegant look. Du kan velge mellom effektlakk i gull, sølv, roségull eller blank effektlakk.

Design ditt eget mobildeksel i appen

Lag et personlig deksel til mobilen din. I CEWE Fotoverden-appen kan du se våre mobildeksler og designe det akkurat slik du ønsker. Appen gjenkjenner automatisk din smarttelefon-modell, og foreslår et produktutvalg som passer til akkurat din modell. Dette er en perfekt gave. Du kan finne mobildeksler til alle de nyeste modellene, men også til eldre modeller.

Cewe apps

Følg statusen for din bestilling

I appen vet du alltid når produktet ditt ankommer. I appen kan du se hvilken status ordren din har. Du kan også aktivere push-varsler, slik at du hele tiden holdes oppdatert på hvor ordren din befinner seg og når den blir sendt.

Cewe apps

Nye funksjoner: Bestilling av bilder er nå enda enklere

Når du bestiller bilder via CEWE FOTOVERDEN-appen, har du nå mulighet til å velge mellom det originale eller det klassiske formatet. Du kan bestemme om du vil bruke hele bildet eller et perfekt bildeutsnitt, slik at bildet ditt passer inn i en klassisk ramme.

Oversikt over alle CEWE-apper

Ta en titt på våre andre apper for mobil og nettbrett – for iOS og Android!

Last ned foto appen vår og lag fotoprodukter på mobilen eller nettbrettet ditt

Lag og bestill fotoproduktene dine med dine egne bilder på, direkte fra iPhonen eller smarttelefonen din. Hvis du ikke allerede har gjort det, så last ned appen vår, CEWE FOTOVERDEN. Her får du et hav av muligheter til å designe fotoprodukter med dine egne bilder trykt på, og leke og være kreativ med bildene dine og våre mange designmuligheter. Enten du er hjemme eller på farten, med vår foto app kan du alltid få det beste ut av bildene dine.

Bruk appen vår til iPhone eller Android

De fleste smarttelefonbrukere har en iPhone eller en Android-mobil. Søk på CEWE i Appstore eller Google Play og last ned appen. Du kan selvfølgelig også arbeide på en iPad dersom du ønsker det litt større og heller vil arbeide på den enn en datamaskin. Men som regel har du jo alltid telefonen for hånden.

Tilføy bilder og tekst med foto appen vår

Du kan selvfølgelig lage våre superpopulære CEWE FOTOBØKER i appen. Akkurat som i programmet til pc og Mac kan du også her legge inn bilder og skrive tekst til bildene. Velg mellom flere forskjellige skrifttyper, skriftstørrelser, farger og mange andre ting.

Lag fotokalender, innbydelser, veggbilder og mye mer

Les mer om hva du ellers kan lage i appen vår:

 • CEWE KALENDER. Bruk de beste bildene dine på en anderledes og svært praktisk måte: Lag en fotokalender med dine egne bilder. Det er flere forskjellige typer kalendere å velge mellom. Hvis du gjerne vil ha kalenderen din opp og henge på veggen enten på arbeidsplassen eller et sentralt sted i hjemmet ditt, så lag en flott veggkalender. Det kan også være du foretrekker kalenderen din stående på bordet? Så kan du lage en bordkalender med de flotteste bildene. Det finnes enda flere varianter, åpne appen vår og se gjennom alle mulighetene. En flott kalender er ikke bare til pynt, men også et verktøy du bruker i hverdagen din. Se dine kjære i øynene og få oversikt over avtalene dine. På samme tid!

 • Postkort. Send et postkort på en morsom måte. Sett et godt feriebilde inn, skriv en hilsen bak på kortet tilføy adresse på mottageren. Bestill, og så ordner vi resten. Denne funksjonen kan du også bruke hvis du vil sende en morsom foto-hilsen til en du er glad i, som julekort, bursdagskort osv.

 • Andre kort og invitasjoner. Lag også indbydelser og andre typer fotokort i appen vår.

 • Bilder. Se hvor mange forskjellige varianter vi tilbyr av bildefremkalling. Du kan for eksempel lage fotoplakater og fotolerreter. Også her er der mange forskellige typer veggbilder, du kan lage, alle med dine egne bilder.

 • Deksel med bilde. Beskytt din kjæreste eiendel! Lag et smart og personlig deksel til iPhonen eller smarttelefonen.

Finn det eller de produktene du vil lage i appen vår og tilføy dine egne bilder og tekst. Dermed er du sikker på å få et personlig fotoprodukt, som ingen andre har - laget med omtanke for den som skal ha det. Bildene velger du selvfølgelig ut fra de bildene du har på telefonen din. Teksten skriver du selv, og du kan velge mellom ulike skrifttyper, størrelser osv. Dessuten finnes det også mange andre grafiske virkemidler, slik som farger, rammer og skygger som du kan bruke til å pynte fotoproduktene dine med.

Vi har den beste foto appen med mulighet for fotoredigering

Både hvis vi selv skal si det, og hvis du spør kundene våre og anmeldere. Foto appen vår er gratis, enkel og brukervennlig, så det blir vel nesten ikke bedre? Hent appen idag og se selv om du vil gi oss rett i det. Hvis du på noen måte har problemer med å bruke appen, så sitter kundeservicen vår klar til å hjelpe deg på mail og telefon.

Du kan fotoredigere i appen vår og mange andre ting

Fordelene ved å lage fotoproduktene dine i appen vår er at du som regel alltid har en telefon ved hånden. Dermed har du sikkert også bildene ved hånden, da de fleste tar størstedelen av bildene deres med telefonen idag. Dessuten er det følgende fordeler:

 • Appen vår er svært brukervennlig og enkel å finne rundt i. I tillegg er den gratis.
 • Bruk den til å lage fotoprodukter hvor og når det passer deg. Så hvis du plutselig får en god idé, behøver du ikke vente til du er foran datamaskinen. Du kan bare dra telefonen opp av vensken eller lommen, og gå igang!
 • Vi har et superenkelt verktøy til fotoredigering, så du enkelt kan få det beste ut av bildene dine.
 • Du kan sette inn tekst på bildene dine i appen vår.
 • Design selv fotoprodukter med dine egne bilder. Du kan som nevnt lage alt fra kule, personlige deksler til iphonen din til flotte fotobøker.
 • Velg mellom mange ulike layouts og designmaler ved alle fotoproduktene våre.

Last ned appen vår neste gang du sitter med telefonen din og gå på oppdagelse i vår fotoverden.