CEWE App

CEWE FOTOVERDEN app - design fotoprodukter via din mobil eller nettbrett

CEWE FOTOVERDEN AppCEWE FOTOVERDEN App

CEWE FOTOVERDEN App

Design fotoprodukter på din smarttelefon eller nettbrett – det er både enkelt og morsomt!

 • CEWE FOTOBOK
 • CEWE KALENDER
 • Postkort
 • Bilder
 • Deksel til smarttelefon og nettbrett
 • Gratis til iOS og Android

Design fotoideer på din mobil med CEWE FOTOVERDEN appen

 • Nyt din uavhengighet: Design fotoprodukter på din smarttelefon eller nettbrett. Hvor som helst og når som helst!
 • Uansett om du er på vei et sted, ligger hjemme på sofaen, er alene eller sammen med venner: Du kan raskt og enkelt designe din helt personlige CEWE FOTOBOK med dine egne bilder. Du kan også lage en helt spesiell CEWE KALENDER eller sende et postkort med ditt eget motiv.
  CEWE tilbyr et stort utvalg på layoutmaler som gjør utformingen lettere. Vi gir deg selvfølgelig også plass til å være kreativ.
 • Ved å dreie, dytte og endre størrelsesforholdene kan du tilpasse dine bilder på sidene i din CEWE FOTOBOK helt etter din smak. Du kan bestille din helt personlige CEWE FOTOBOK, CEWE KALENDER og flere fotoprodukter direkte på din smarttelefon eller nettbrett. I tillegg kan du bestille fotokopier raskt og enkelt med CEWE FOTOVERDEN appen, og sende hjemmelagde postkort til familie og venner over alt i verden – mobilt og direkte.

Test og anmeldelser

Våre testvinnere – en verifisering av våre mål

Produkt

Resultat

Presse

Dato

CEWE FOTOVERDEN App

"Neste gang jeg selv skal få noe trykket, enten i form av 10×15, forobøker, kalendere, eller alt annet som CEWE kan by på, så er det ingen tvil om at ordren går direkte til Cewe!"
Bra jobbet Cewe. Dere har klart å lage et produkt som en helt alminnelig forbruker kan komme i gang med, og enkelt håndtere en ordre med, uten å gi opp på halvveien.

Læs anmeldelsen her!

200mm.dk

02/2014

 

CEWE FOTOVERDEN App

CEWE FOTOVERDEN appen har så vidt kommet inn i det nye året, men blir enda en gang testvinner!
Connect resumerer: "med det største utvalg av formater, innbindinger (hefte, softcover og hardcover), og frem for alt designmuligheter, imponerer CEWE FOTOBOK.”

 

CONNECT

01/2014

 

CEWE FOTOVERDEN App

I testen i Android apps magasinet vinder CEWE FOTOVERDEN appen enda en pris.
Redaksjonens resultat: "CEWE FOTOBOK er uten tvil den beste kandidaten i vår sammenligningstest. Slik skal en fotobok-app være!"

 

Android Apps Magazin

Okt/Nov
2013

 

CEWE FOTOVERDEN App

Digital Photo har testet fem apper hvor man enkelt kan designe sin fotobok på iPaden når man er underveis. CEWE FOTOVERDEN appen har klart seg best i denne test.

 

Digital Photo

08/2013

 

CEWE FOTOVERDEN App

I utgaven 04/2013 av CHIP FOTO VIDEO vinder CEWE FOTOBOK igjen.
Testpersonene er enige: "Den flott designede CEWE FOTOVERDEN appen overbeviser med dens store utvalg av produkter og gjennomgående designfrihet på cover, papirtyper og innbindinger. [...]"

 

CHIP
FOTO VIDEO

04/2013

Last ned foto-appen vår og lag fotoprodukter på mobilen eller nettbrettet ditt


Lag og bestill fotoproduktene dine med dine egne bilder på, direkte fra iPhonen eller smarttelefonen din. Hvis du ikke allerede har gjort det, så last ned appen vår, CEWE FOTOVERDEN. Her får du et hav av muligheter til å designe fotoprodukter med dine egne bilder trykt på, og leke og være kreativ med bildene dine og våre mange designmuligheter. Enten du er hjemme eller på farten, med vår foto-app kan du alltid få det beste ut av bildene dine.


Bruk appen vår til iPhone eller Android


De fleste smarttelefonbrukere har en iPhone eller en Android-mobil. Søk på CEWE i Appstore eller Google Play og last ned appen. Du kan selvfølgelig også arbeide på en iPad dersom du ønsker det litt større og heller vil arbeide på den enn en datamaskin. Men som regel har du jo alltid telefonen for hånden.


Tilføy bilder og tekst med Appen vår


Du kan selvfølgelig lage våre superpopulære CEWE FOTOBØKER i appen. Akkurat som i programmet til pc og Mac kan du også her legge inn bilder og skrive tekst til bildene. Velg mellom flere forskjellige skrifttyper, skriftstørrelser, farger og mange andre ting.


Lag fotokalender, innbydelser, veggbilder og mye mer


Les mer om hva du ellers kan lage i appen vår:

 • • CEWE KALENDER. Bruk de beste bildene dine på en anderledes og svært praktisk måte: Lag en fotokalender med dine egne bilder. Det er flere forskjellige typer kalendere å velge mellom. Hvis du gjerne vil ha kalenderen din opp og henge på veggen enten på arbeidsplassen eller et sentralt sted i hjemmet ditt, så lag en flott veggkalender. Det kan også være du foretrekker kalenderen din stående på bordet? Så kan du lage en bordkalender med de flotteste bildene. Det finnes enda flere varianter, åpne appen vår og se gjennom alle mulighetene. En flott kalender er ikke bare til pynt, men også et verktøy du bruker i hverdagen din. Se dine kjære i øynene og få oversikt over avtalene dine. På samme tid!

 • • Postkort. Send et postkort på en morsom måte. Sett et godt feriebilde inn, skriv en hilsen bak på kortet tilføy adresse på mottageren. Bestill, og så ordner vi resten. Denne funksjonen kan du også bruke hvis du vil sende en morsom foto-hilsen til en du er glad i, som julekort, bursdagskort osv.

 • • Andre kort. Lag også indbydelser og andre typer kort i appen vår.

 • • Bilder. Se hvor mange forskjellige varianter vi tilbyr av bildefremkalling. Du kan for eksempel lage fotoplakater og fotolerreter. Også her er der mange forskellige typer veggbilder, du kan lage, alle med dine egne bilder.

 • Deksel med bilde. Beskytt din kjæreste eiendel! Lag et smart og personlig deksel til iPhonen eller smarttelefonen.

Finn det eller de produktene du vil lage i appen vår og tilføy dine egne bilder og tekst. Dermed er du sikker på å få et personlig fotoprodukt, som ingen andre har - laget med omtanke for den som skal ha det.
Bildene velger du selvfølgelig ut fra de bildene du har på telefonen din. Teksten skriver du selv, og du kan velge mellom ulike skrifttyper, størrelser osv. Dessuten finnes det også mange andre grafiske virkemidler, slik som farger, rammer og skygger som du kan bruke til å pynte fotoproduktene dine med.


Vi har den beste foto-appen med mulighet for fotoredigering


Både hvis vi selv skal si det, og hvis du spør kundene våre og anmeldere. Appen vår er gratis, enkel og brukervennlig, så det blir vel nesten ikke bedre? Hent appen idag og se selv om du vil gi oss rett i det. Hvis du på noen måte har problemer med å bruke appen, så sitter kundeservicen vår klar til å hjelpe deg på mail og telefon.


Du kan fotoredigere i appen vår og mange andre ting


Fordelene ved å lage fotoproduktene dine i appen vår er at du som regel alltid har en telefon ved hånden. Dermed har du sikkert også bildene ved hånden, da de fleste tar størstedelen av bildene deres med telefonen idag. Dessuten er det følgende fordeler:

 • • Appen vår er svært brukervennlig og enkel å finne rundt i. I tillegg er den gratis

 • • Bruk den til å lage fotoprodukter hvor og når det passer deg. Så hvis du plutselig får en god idé, behøver du ikke vente til du er foran datamaskinen. Du kan bare dra telefonen opp av vensken eller lommen, og gå igang!

 • • Vi har et superenkelt verktøy til fotoredigering, så du enkelt kan få det beste ut av bildene dine

 • • Du kan sette inn tekst på bildene dine i appen vår

 • • Design selv fotoprodukter med dine egne bilder. Du kan som nevnt lage alt fra kule, personlige deksler til iphonen din til flotte fotobøker

 • • Velg mellom mange ulike layouts og designmaler ved alle fotoproduktene våre

Last ned appen vår neste gang du sitter med telefonen din og gå på oppdagelse i vår fotoverden.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.