Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Sjokoladekalender Sjokoladekalender

Personlige adventskalendere som firmagaver

Gled ansatte eller forretningsforbindelser med adventskalendere med eget bilde eller logo og bli husket hver dag i desember!

Bestill her

Adventskalendere som firmagaver til ansatte og bedrifter

Sett et smil på de ansattes lepper hver dag i desember med adventskalendere dekorert med egne bilder, eller send personlige julehilsener til forretningspartnere – så sikrer dere at dere står friskt i minne hver dag i desember. Prisene på siden er uten rabatt og inklusive moms. Kontakt oss for volumrabatt.

50-299 adventskalendere – spar 40%

Over 300 adventskalendere – spar 50%

Bestilling av firmagaver

Bestillingsfrist: 19. november 2023

Lag adventskalenderne i vårt gratis CEWE fotoprogram eller online på cewe.no. Når du har designet adventskalenderne og lagt inn minst 50 stk i handlekurven, skal du taste inn følgende kode for å få mengderabatten. Rabatten trekkes fra automatisk når du løser inn koden:

  • 50-299 adventskalendere (40%): XF28KHYWEW94
  • 300 adventskalendere eller fler (50%): DD53KPCFWZ44

Før du gjennomfører en bestilling av 200 adventskalendere eller mer, ber vi deg vennligst å kontakte kundeservice, så vi får informert produksjonsavdelingen om ordren. Skriv en mail til: support@cewe.no eller ring på: 66 82 26 60.

Adventskalender med sjokolade og bilde

Adventskalender med bilder bak lukene

Fyll selv adventskalender

Ny og bærekraftig

Lær mer om våre miljøvennlige adventskalendere

Personlige firmagaver og julegaver til ansatte

Hva skal dere gi de ansatte i julegave i år? Det er kanskje et spørsmål som kommer år etter år. Det samme gjelder sikkert dersom dere vil gi kundene deres en julegave. Vin og julekurver har dere sikkert prøvd utallige ganger – Og kanskje ønsker dere å skille dere ut sånn at vinflaskene ikke bare plasseres på hylla sammen med de andre vin-julegavene, mens firmaet deres blir glemt.

Med en personlig firmagave, slik som en adventskalender med et bilde dere selv velger, kan de ansatte eller kundene deres ha glede av julegaven i hele desember. Og ikke minst -. de kan huske dere hver dag i desember mens de nyter et stykke sjokolade.

Firmagaver med logo og bilde

Hvis dere ønsker en firmagave med logo, er våre adventskalendere et perfekt valg. Dere kan velge å kun sette logoen deres på, eller kombinere et bilde og logoen deres.

Er det deg som skal bestille årets firmagaver, følger du disse trinnene for å lage en adventskalender med logo:

  1. Kontakt vår kundeservice og få en kode som du skal bruke for å få kvantumsrabatten som gjelder for firmagaver. Det gjør du på support@cewe.no eller ring: 66 82 26 60.
  2. Velg hvilken type adventskalender dere skal ha. Vi har for eksempel en adventskalender hvor den bortsett fra bildet på forsiden også har små bilder bak alle lukene. Kanskje en morsom gimmick, hvis dere er et mindre firma med maks 24 ansatte og kan sette et bilde av hver medarbeider på baksiden. Ellers finnes det også mange andre muligheter; Bl.a. med Ferrero-sjokolader eller kinder®. Se alle mulighetene ovenfor.
  3. Velg hvilket eller hvilke bilder som skal settes på. Er det en firmagave til ansatte, kan en idè være et fellesbilde fra den siste team-samlingen, eller kanskje et hyggelig kontorbilde. Er det en firmagave til kunder, vil du kanskje nøye deg med å sette logo på – eller logoen kombinert med et julebilde, sånn at ikke adventskalenderen blir altfor formell.
  4. Bestem om du vil lage adventskalenderen i appen vår, online eller laste ned softwaren.
  5. Velg en designmal alt etter hvor mange bilder eller logoer du ønsker å ha på forsiden, samt om du vil bruke clip-arts til å sette på litt julepynt. Den rette malen gjør det enda lettere og raskere for deg å få bestilt firmagaven – en adventskalender med akkurat det uttrykket som passer til deres firma.