Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Invitasjoiner med egne bilder på til forskjellige anledninger Invitasjoiner med egne bilder på til forskjellige anledninger

Personlige invitasjoner

Lag fine invitasjoner online med egne bilder

Invitasjon med bilde til alle anledninger

Skal du holde bryllup, konfirmasjon, barnedåp eller bursdag? Design invitasjoner med dine bilder hos oss.

Den fineste dekorasjonen til dine invitasjoner

Gi invitasjonene dine den siste finish med den fine effektlakken

Oversikt over våre papirtyper

Velg blant fire forskjellige papirtyper!
Standardpapir anledningskort Standardpapir anledningskort Matt papir

Eksklusivt digitaltrykk med matt overflate. Papirvekt: 300 g/m².

Naturpapir (100% resirkulert)

Digitaltrykk av høy kvalitet på resirkulert papir. Papirvekt: 300g/m²

Premiumpapir anledningskort Premiumpapir anledningskort Strukturpapir

Strukturpapir begeistrer med sitt edle uttrykk, og har en papirvekt på 300 g/m².

Høyglans anledningskort Høyglans anledningskort Blankt papir

Eksklusivt gratulasjonskort for fans av høyglanseffekter med en papirvekt på 300 g/m².

  • Fin UV-lakkering på utsidene
  • Strålende fargeglans
  • Beskyttet mot smuss og fuktighet

Design innbydelser til festen og til andre gledelige begivenheter

Skal du ha fest? Kanskje kjærligheten skal feires og du skal lage bryllupsinvitasjoner. Det kan også være at 2 har blitt til 3, og dere skal lage innbydelser til dåp. Eller er det en rund dag med en 30, 40 eller kanskje 60-årsfeiring om hjørnet som det skal inviteres til? Uansett hva anledningen er, kan du finne flotte innbydelser som du selv kan lage med dine egne bilder på.

Lag innbydelser med bildene dine og våre gratis maler

Vi stiller vårt gratis fotoprogram til rådighet, så du kan lage flotte og personlige innbydelser og kort med bilder akkurat sånn du gjerne vil ha dem. Programmet inneholder mange maler og design du kan bruke helt gratis.

Lag invitasjonene online

Der er mye å få gjort når man har invitert til fest, og det er mange praktiske ting å holde styr på. Derfor er det en fordel at du enkelt kan lage invitasjonene online på hjemmesiden vår eller ved å laste ned fotoprogrammet vårt. Du trenger ikke gå i forskjellige butikker for å finne de fineste invitasjonene. Det eneste du skal ha klart er de praktiske opplysningene, tid og sted for bryllupet eller bursdagen osv., samt et fint bilde du gjerne vil ha trykt på innbydelsen. Da er du klar til selv å designe innbydelsen din enkelt og raskt og med få dagers leveringstid.

Innbydelser med bilde på

Lag innbydelser til festen med bilde på og få en personlig og flott invitasjon som garantert blir lagt merke til. Du kan designe innbydelsen din nesten ned til de minste detaljene. Se her hva du kan velge:

  • Sett ditt eget bilde på
  • Forskjellige korttyper og formater
  • Diverse design
  • Forskjellige skrifttyper til den praktiske informasjonen
  • Mange farger og cliparts til å pynte med

Innbydelsene blir levert i pakker á 10 stk., og konvolutter er inkludert.

Inviter i god tid, og andre tips

Et godt råd er å gå i gang i god tid. Det gjelder både når du skal til å lage innbydelsene, men du skal også i god tid ta stilling til hvem som skal inviteres. Skal du lage innbydelser til konfirmasjon, kan det være konfirmanten gjerne vil ha en kamerat eller nabo med, og det skal dere kanskje snakke litt om for å avtale. Skal du feire bryllup, er det også en del å snakke om med hensyn til hvem som skal med. Er det hele familien på brudens og brudgommens side? Alle onkler og tanter, fettere og kusiner? Eller er det venner og de nærmeste familiemedlemmene? Ta samtalen i god tid, så dere ikke står der 2 dager før invitasjonene skal sendes ut og diskuterer hvem som skal med.

Når du har laget invitasjonene dine og de har blitt akkurat sånn du ville ha dem, er det tid for å frankere og poste. Lag en liste med adressen til gjestene som skal med på festen, så slipper du å slå dem opp samtidig som du skriver på konvoluttene. Sett frimerker på og få postet innbydelsene i god tid. Særlig om våren er det rift om folks tid, så det er om å gjøre å være ute i god tid hvis du gjerne vil sikre deg at gjestene kommer på festen din. En god tommelfingerregel er at man sender ut innbydelsene ca. 2 måneder før arrangementet og ber om svar ca. 14 dager før. Da skal det være på plass, og du kan 14 dager før selve festen gå i gang med å lage bordplan og beregne mat og drikke til det antall gjester som kommer.

Lag også bordkort og takkekort med dine egne bilder

Ta det helt ut og lag også bordkort med bilde av brudeparet eller dåpsbarnet trykt på. Eller dåpskort. Du kan ha designet i samme stil som invitasjonene, det gir et flott helhetsinntrykk.

Har du gjort deg tanker om takkekort? Hvis du ikke har tenkt over det enda, så kommer det nok til deg når festen er overstått og du får litt mer tid. Vi trykker og leverer dine innbydelser, bordkort og takkekort, så du kan konsentrere deg om alle de andre tingene man skal ha styr på før den store festen. Se mer inspirasjon til takkekort konfirmasjon.

Lag innbydelsene på appen vår

Vil du gjerne lage innbydelsene raskere og med bildene du har liggende på telefonen din? Bruk foto appen vår, CEWE FOTOVERDEN. Her kan du både lage kort og invitasjoner samt de flotte og populære fotobøkene med plass til tekst, fotokalendere og andre fotoprodukter med dine egne bilder.

Lag fotoprodukter med bilder fra festen

Når festen er over og det blir hverdag igjen, har du sikkert masse bilder liggende. Dem kan du bruke til å lage store bilder av festens høydepunkt, av blinkskuddet av de lykkelige nygifte eller store, flotte veggbilder til hjemmet. Les mer om hvordan du kan bruke konfirmasjonsbilder som veggdekor.

Du kan også lage en dekorativ fotocollage, så trenger du ikke bare ha med ett flott bilde, men du kan velge ut flere og sette dem sammen, for eksempel etter fargenyanser.

Fornøydgaranti og dedikert kundeservice

Vi vil gjerne at du blir fornøyd med innbydelsene og kortene du lager hos oss. Derfor gir vi deg 100% fornøydgaranti, så vi sammen kan finne en løsning hvis alt ikke er som det skal være.

Kontakt også vår dyktige kundeservice hvis du støter på problemer underveis. De er klare til å hjelpe deg på e-post eller telefon hvis du er i tvil om noe, har spørsmål til leveringen, eller hvis det er noe annet du trenger hjelp med underveis.

God fornøyelse – og god fest!