Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Finn din nærmeste butikk

Hent din ordre i butikk. Klikk på "i" for åpningstider og kontaktinformasjon.

Butikkene tilbyr også ekspressbilder og fotogaver i butikk, passfoto, samt digitalisering av gamle videoer, bilder og negativer til digitale kopier. Du kan i tillegg se eksempler og kjenne på flere av våre bildeprodukter, som for eksempel CEWE FOTOBOK.

Åpningstider for CEWE Japan Photo-butikker i desember finner du her.

Ekspressbilder - Bestill på nett, print i butikk

Hent dine bilder og fotoprodukter i butikk raskt og rimelig

Du kan bestille bildene dine via nett hjemmefra og deretter hente dem i en av våre butikker raskt og rimelig. Hvis du henter bildene i butikk får du halv pris, sammenlignet med å få de levert hjem til din adresse. Det gjelder naturligvis alle våre fotoprodukter, som fotobøker, fotokalendere og veggbilder.

Her på siden kan du raskt finne din nærmeste CEWE butikk, enten du bor i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand eller en av de mange andre byene i Norge hvor vi har butikker.

Ekspress-produkter – Print bilder direkte fra mobil eller minnepenn i butikk

Du kan raskt og enkelt fremkalle bildene dine i en av våre butikker på en CEWE FOTOSTASJON. Ta med din mobil eller USB, og print bildene dine direkte når du kobler din mobil til fotostasjonen. Du kan velge mellom flere størrelser: 10x15, 15x20, 20x30 cm, samt forstørrelser og fotocollage. Du kan også printe dine Instagram-bilder, lage fine fotokort og andre artige og personlige fotoprodukter.

Lag hurtig en personlig gave til ham eller henne

Våre ekspress-produkter er perfekte hvis du er litt sent ute med å kjøpe en bursdagsgave, julegave eller kanskje en vennegave. Du kan lage fotogaver til din kjæreste, venninne, mor, far eller besteforeldre.

Du kan for eksempel fremkalle et fint bilde av dere sammen og kjøpe en ramme til. Du kan lage artige fotostriper til dine venner med felles bilder – eller hva med et mobildeksel med et personlig bilde på? Mangler du en morsom, liten gave til din far, mann eller kjæreste, som aldri ønsker seg noe, kan du lage en nøkkelring og flaskeåpner med et bilde av deg selv eller han på – det har han garantert ikke fra før.

Du kan se alle fotoproduktene du kan lage som ekspress i våre butikker på denne siden