Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fotokalender slider Fotokalender slider

Bildene dine i en bordkalender

Ha de beste minnene stående på bordet. Perfekt til kontoret, og en super gaveidé til ham som ikke ønsker seg noe.

Til produktoversikt

Lag en personlig bordkalender 2024 med bildene dine

En unik bordkalender med personlige bilder pynter opp på kontorpulten. Gled også en du er glad i med en flott fotokalender for 2024 med morsomme og fine bilder på. Velg mellom tre varianter.

Hvordan ønsker du å bestille din fotokalender?

Se hva forskjellen er mellom å bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE Fotoprogram

  • Alle funksjoner og designmuligheter
  • Mulighet for å legge til trelist og gaveinnpakning
  • Velg mellom alle våre design og tilpass evt. farger
Vi anbefaler

CEWE app

  • Lett adgang til mobilbilder
  • Bestill raskt og enkelt, når og hvor du vil
  • Velg mellom våre mest populære formater

Design fotokalender online

  • Finn din favoritt blant alle våre kalendere
  • Mulighet for at legge til trelist og gaveinnpakning
  • Jobb på fotokalenderen din fra forskjellige enheter

Bordkalender 2024 med bilder

En kalender kan vi alle få bruk for og med en personlig fotokalender med dine egne bilder får du en både funksjonell og superfin kalender. En fotokalender 2024 kan hjelpe deg med å holde styr på oppgaver og avtaler, så du ikke mister overblikket. Bruk kalenderen til å optimere planleggingen og koordinering av tiden din.

Du kan designe en fotokalender med dine egne bilder hos oss. Du finner garantert en fotokalender som dekker ditt behov i vårt store utvalg. Vi har eksempelvis flere forskjellige ukekalendere, veggkalendere, planleggingskalendere, familiekalendere og bordkalendere. Uansett hvilken kalender du velger, kan du ved hjelp av våre mange layouts og design samt dine egne bilder style din valgte fotokalender akkurat som du vil. Velger du for eksempel å lage din egen bordkalender kan du velge mellom en stående, liggende eller kvadratisk bordkalender.

En kalender til bordet gir et godt overblikk

Med en bordkalender har du alltid de fineste bildene dine stående eller liggende foran deg. Samtidig gir denne fotokalenderen deg et godt overblikk over den aktuelle måneden. En bordkalender for 2024 kan eksempelvis brukes på skrivebordet hjemme eller på kontoret. Da kalenderen er en fotokalender med dine favorittbilder er den samtidig fin å bruke som pynt i en hylle.

Så enkelt er det å lage en personlig bordkalender hos CEWE

Først velger du om du ønsker en stående bordkalender eller en kvadratisk bordkalender. Når du har valgt den fotokalenderen du vil ha, kan du velge mellom en rekke layouts, farger og designmaler til bordkalenderen. Det er mange layouts og design å velge mellom, så du kan lage kalenderen akkurat sånn du ønsker. Etter at du har funnet designet du liker laster du bare opp bildene dine til bordkalenderen.

Mange velger å bruke bilder av familie, venner og kjæledyr på fotokalenderen sin, men du kan for eksempel også bruke bilder fra en fin sommerferie eller fra bryllupet ditt på kalenderen. Prøv deg frem og finn de bildene som ser best ut i fotokalenderen din. Med en bordkalender med dine favorittbilder får du garantert en fin og personlig fotokalender - denne kalenderen vil garantert hjelpe med å bringe tilbake minnene som er på bildene.

Gi en bordkalender 2024 i gave

En bordkalender for 2024 er en kjempefin gave, hvis du ønsker å gi en fotokalender i f.eks. jubileumsgave. Har kollegaen din jubileum, da er bordkalenderen både en personlig og brukbar gave. Lag en fotokalender med morsomme bilder av kollegaene - en sånn bordkalender blir garantert en hit! Sannsynligheten er stor for at bildene i fotokalendere blir det store samtaleemne når kollegaene er på besøk på kontoret.

Samtidig vil denne fine bordkalenderen hjelpe kollegaen din med å ha et overblikk over de neste månedene. Lag en fin og personlig kalender og gled deg hver måned det neste året!

Vil du ha flere gode tips til hva du ellers kan bruke bildene dine til, meld deg på nyhetsbrevet vårt. Så får du jevnlig brev fra oss i innboksen med morsomme konkurranser, inspirasjon og tips til å bruke bildene dine kreativt, samt nyheter og produktlanseringer.

Lag bordkalender og andre fine fotoprodukter i app'en

Har du mange gode bilder liggende på mobilen, foretrekker du sikkert å kunne lage foto-bordkalenderen din i en app på telefonen i stedet. Det er enkelt og raskt. Du kan laste ned app'en gratis der du normalt laster ned apper. Les mer om vår fotoapp.

Husk at du også kan lage mange andre fine produkter med bilder via vår app. For eksempel fotobøker, sende postkort fra ferien, takkekort, fotoplakat, sort-hvitt bilder og mye mer. Du kan også lese mer om hvordan du lager en evighetskalender, hjemmelaget kalender eller hvordan du velger startmåned i kalenderen. Alle våre unike fotogaver er ideelle som personlige julegaver.