Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag foto julekort med dine egne bilder

Våre julekort

Skap julestemning med personlig utformede kort

Bestill online

Julekort med effektlakk

La dine julekort skinne om kapp med julelysene, med enten gull- eller sølv effektlakk.

Se mer
Foto julekort

Forskjellige juledesigns

Gled din familie, dine venner, dine kollegaer, deres forretningsforbindelser eller andre bekjente med en hyggelig hilsen til jul.

Les mer

Lag julekort med bilder

Klassisk eller kreativt og moderne

Velg blant en rekke juledesignmaler

Send en personlig julehilsen med eget bilde

Julekort som stråler

Dekorer julekortene dine med effektlakk i gull, sølv, eller blank effektlakk

Hvordan ønsker du å bestille dine kort?

Enten på PC-en, i app på mobilen eller i nettleseren: Velg blant våre bestillingsmuligheter!
Vi anbefaler

CEWE Fotoverden fotoprogram

 • Mange designmuligheter
 • Enkel installasjon på din PC eller Mac
 • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

CEWE app

 • Design når som helst og hvor som helst
 • Rask nedlasting av appen
 • Lagre prosjekter i appen

Nettleser

 • Rask og enkel bestilling
 • Ingen installasjon nødvendig
 • Virker på alle enheter

Julekort med dine egne bilder

Lage julekort med bilder på nett

Unike hjemmelagde julekort

 • Send hjemmelagde julekort til glede for både avsender og mottaker
 • Velg mellom mange forskjellige designmaler
 • Leveres i sett á 10 stk. inkl. flotte konvolutter

Julen nærmer seg med raske skritt, og plutselig er det tid for å sende julekort til familie og venner. Har du også noen ganger måttet løpe ned på butikken og kjøpe en pakke ferdiglagde kort i forbifarten? For så å komme hjem og sitte i fred og ro og skal til å skrive julekortene, og tja, så synes du egentlig at de er litt kjedelige? Og ser de ikke ut akkurat som dem du sendte i fjor? Det kan du slippe i år - lav dine egne julekort i høy kvalitet på nettet her hos CEWE eller i foto appen vår.

Lag selv personlige julekort med foto

Det er heldigvis enkelt å unngå butikkenes prefabrikkerte julekort. Lag i stedet personlige kort med dine egne utvalgte bilder på her. Vårt prisbelønte fotoprogram har mange maler til kort, så du kan gjøre julehilsenen din så fin og personlig som mulig.

De fleste får tatt nye bilder til å bruke på julekortet sitt. Andre tenker litt utradisjonelt og bruker et av bildene de har allerede. Hva sier du for eksempel til et morsomt julekort med bilde av hele familien på solskinnsferie i sommer? Du kan pynte med litt julesnø og nisseluer for å sette tonen. Ellers er de fleste ganske gode til selv å ta bilder i dag, så samle familien, hør idéene deres og ta noen søte og morsomme bilder til årets hjemmelagde kort til jul.

Idéer til julekortene dine

Finn fram dine beste bilder og last dem opp på hjemmesiden vår eller gjør det enklest via CEWE myPhotos. Alt etter hvilken mal du velger, har du mulighet for å pynte kortene dine med forskjellige cliparts:

 • Pynt julekortene dine med rammer og skygger
 • Legg til farger
 • Sett inn tekst

Det er mange designmuligheter, men prøv å ’keep it simple’. Få fargene til å passe sammen, det ser fint ut. Grønn, lilla og rød er jo tradisjonelle julefarger, men også hvit og sølv/blank hvit ser elegant ut. Prøv dessuten også vår prisvinnende designeffekt, hvor du kan dekorere julekortene dine med gull, sølv eller strukturlakk. Ved å framheve for eksempel "Gledelig jul" med denne effekten, får du et elegant og annerledes uttrykk på kortet ditt. Dermed kan du være sikker på at ditt hjemmelagde julekort med foto vil få en fremtredende plass på oppslagstavla eller på bokhylla i julemåneden.

Du kan velge mellom flere forskjellige typer kort når du lager julekort. Både ensidige fotokort og foldekort kan brukes, så velg det som passer deg.

Å sende julekort er en tradisjon

Å sende julekort er en over 100 år gammel tradisjon som opprinnelig stammer fra England. Som mange andre tradisjoner fra utlandet tok nordmenn den til seg, og i dag sender man dobbelt så mange kort og brev 14 dager før jul som på andre tider av året. Det finnes også et utall av elektroniske, gøyale kort, men det som er med dem er at alt etter hvilken side du finner dem på, kan det være risiko for at de inneholder virus som kan skade pc-en din. Dessuten forsvinner de litt i mengden av alle de e-postene man mottar i juletiden. Og helt ærlig, er det ikke kjempekoselig å motta et fysisk, personlig kort? Da kan man også sette det fram på hylla eller henge det opp, som mange har tradisjon for.

Hvem skal du glede med et flott, hjemmelaget julekort i 2022?

De fleste har tradisjon for å sende hjemmelagde julekort til venner og familiemedlemmer man ikke har mulighet for å se i jula. I dem skriver man hvordan det går og hva som har skjedd i løpet av året, og avslutningsvis ønsker man en veldig gledelig jul.

Men husk at også firmaer sender kort til jul. Har du et firma og vil sende en julehilsen med takk for det gode samarbeidet dere har hatt i årets løp? Send et firmajulekort i beste kvalitet. Det får bedriften til å fremstå positivt, og samarbeidspartnerne og forretningsforbindelsene dine vil sette pris på å bli verdsatt.

Det er også ved juletider vi noen ganger tenker på dem vi ikke har sett eller hatt kontakt med på lenge. Ute av syne betyr ikke nødvendigvis ute av sinn, så kanskje du av og til tenker på en gammel venn eller bekjent, og spekulerer på hvor han har blitt av eller om hun har det godt? Send en foto-julehilsen, det kan man vel ikke annet enn bli glad for å motta fra en gammel venn.

Hva skal du skrive på julekortet?

Teksten på julekortet er selvfølgelig viktig. Hvor mye plass det er til tekst avhenger av hvilken mal du har valgt. Når du skal til å skrive julekortene dine, er det et par ting du må ta stilling til:

 • Skal det være en liten hilsen for bare å ønske en gledelig jul? Da er det jo ganske så greit.
 • Eller skal det være litt mer utdypende, hvor du forteller om året for familien? Da kan du enten velge å skrive kronologisk om hva dere har gjort i løpet av året, og hvor dere er nå. Du kan også velge å skrive om ett familiemedlem av gangen. Fortell litt om hvordan det går på de store barnas utdannelser, med ektefellens hobby og på den nye jobben din. Skriv til slutt om forandringen av hagen eller den nye kattungen.
 • Til slutt skal det selvfølgelig stå at du ønsker hele familien en god jul og et veldig godt nyttår. Avslutt eventuelt med et ønske om at det må gå dem godt i det nye året og at dere håper dere snart kan ses.

Juleinspirasjon

Mens du skriver årets fotojulekort, kan du også ha glede av å sjekke ut våre andre julesider. Du kan for eksempel få ideer til:

Se også CEWEs juleinspirasjon med designtips til hvordan å lage de fineste og mest personlige julegavene.

Lag en årbok over året som har gått

Juletid er også tiden hvor man kan samle årets minner i en årbok. Lag en fotobok over årets store og små betydningsfulle begivenheter i familien, det kan være nye familiemedlemmer som har kommet til verden, en flytting eller nytt påbygg på huset, eller kanskje det har skjedd noe spennende på jobbfronten. Dessuten er barnas milepæler også selvskrevne til familiens årbok. Har Siri mistet sin første tann? Har Fredrik begynt på skolen, eller har Mia blitt konfirmert? Samle minnene i en flott og personlig CEWE FOTOBOK med plass til tekst, så du kan fortelle litt om de viktige begivenhetene i familiens liv.

Kundeservice

Vi har en superflink kundeservice som sitter klare ved telefonen og på e-post for å hjelpe deg. Ring eller skriv hvis du har spørsmål til utformingen og designet av julekortene dine med bilde eller det er andre ting du trenger svar på.

CEWE ønsker deg og dine kjære en riktig god jul og et godt og lykkebringende nyttår! Husk å forevige de gode stundene ved å ta massevis av bilder som du kan bruke når du skal lage fotobøker, fotogaver og andre av våre spennende produkter. Du kan få mange gaveidéer, også til julegaverne, her hos CEWE.