Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag foto julekort med dine egne bilder Lag foto julekort med dine egne bilder

Julekort

Send en julehilsen til noen du er glad i!

Bestill her

Top 5: Disse julekortdesignene er kundefavoritter

Finn din favoritt og lag fine julekort med egne bilder og tekst

#1 Pakke med 10 stk. inkl. hvite konvolutter

318.00 kr*

#2 Pakke med 10 stk. inkl. hvite konvolutter

318.00 kr*

#3 Pakke med 10 stk. inkl. hvite konvolutter

219.00 kr*

#4 Pakke med 10 stk. inkl. hvite konvolutter

318.00 kr*

#5 Pakke med 10 stk. inkl. hvite konvolutter

288.00 kr*

Lag personlige julekort

Hjemmelagde julekort med et personlig bilde og en koselig julehilsen gir glede som varer helt ut i det nye året. Lag julekortene dine som foldekort eller fotokort i sett på 10 stykker.

Ekspresskort

Lag fine og personlige kort kjapt på en CEWE Fotostasjon

Hvor vil du lage dine kort eller invitasjoner?

Se hva forskjellen er mellom å bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE app

 • Bestill raskt og enkelt
 • Design kortene dine når og hvor du vil
 • Send et fysisk postkort direkte fra appen
Vi anbefaler

Design kortene online

 • Finn favoritten blant alle vores materialer
 • Velg mellom mange design og layouts
 • Jobb med kortene fra forskjellige enheter

CEWE Fotoprogram

 • Lag ditt eget design
 • Stort produkt- og materialeutvalg
 • Velg mellom mange design og layouts

Spørsmål rundt julekort

Mange stiller disse spørsmålene rundt julekort. Kanskje interesserer det deg også?

Teksten i julekortet er selvfølgelig viktig. Hvor mye plass det er til tekst er avhengig av hvilken mal du har valgt. Når du skal begynne å skrive på julekortene er det et par ting du skal ta stilling til:

 • Skal det være en liten hilsen for bare å ønske en god jul? Da er det jo ganske rett frem.
 • Eller skal det være litt mer utdypende hvor du forteller om året som har gått? Da kan du enten velge å skrive kronologisk om hva dere har gjort i løpet av året og hvor dere er nå. Du kan også velge å skrive om ett familiemedlem av gangen. Fortell litt om hvordan det går på de store barnas utdanning, med ektefellens hobby og med din nye jobb. Skriv til slutt om omorganiseringen av hagen eller den nye kattungen.
 • Avslutningsvis skal det selvfølgelig stå at du ønsker hele familien en fin jul og et godt nytt år. Avslutt eventuelt julehilsen din med å ønske dem alt vel i det nye året og at dere håper å snart sees igjen.

Mange firmaer benytter også julen til å gi kundene sine en julehilsen for å styrke samarbeidet og relasjonen. Her hos CEWE kan du også lage flotte og profesjonelle julekort med logoen deres og for eksempel et bilde av alle medarbeiderne, firmabygningen eller kanskje et spesielt produkt dere lager.

Teksten i et julekort til kunder er som oftest relativt kort, med mindre dere har et spesielt nært forhold til den gjeldende kunden. Det kunne være: "Vi takker for et godt samarbeid i 2023 og ser frem til å fortsette arbeidet i 2024."

Eller: "Vi vil benytte denne anledningen til å ønske en riktig god jul og godt nytt år. Vi vil samtidig takke for samarbeidet i året som har gått og ser frem til å fortsette samarbeidet i neste år." Du kan velge å skrive "Vi takker for samarbeidet" i den trykte teksten på forsiden av julekortet og i tillegg skrive en liten hilsen for hånd med navnet deres på innsiden.

Kjære mamma og pappa / mormor og morfar

Vi ønsker dere en god jul og et godt nytt år. Vi gleder oss til å feire jul med dere og ser frem til flere koselige stunder i det nye året!

Kjærlig hilsen,

Familien Skovgård, Asta, Emilie, Louise og Michael

Å sende ferdigtrykte julekort er en over 100 år gammel tradisjon som opprinnelig stammer fra England. De første julekortene i Norge kom i 1883.

Som mange andre tradisjoner fra utlandet har nordmenn tatt den til seg, og i dag sender man dobbelt så mange kort og brev 14 dager før jul som på andre tider av året. Det finnes også et utall av elektroniske, gøyale kort, men det som er med dem er at alt etter hvilken side du finner dem på kan det være risiko for at de inneholder virus som kan skade pc-en din. Dessuten forsvinner de litt i mengden med alle e-postene man får i juletiden. Og helt ærlig, er det ikke kjempekoselig å motta et fysisk, personlig julekort? Da kan man også sette det fram på hylla eller henge det opp, som mange har som tradisjon.

Du kan få standard julekort i mange bokhandlere og matbutikker. Personlige julekort med foto kan du bestille her hos CEWE. Du lager dem enkelt på nett, i vår foto-app eller i fotoprogrammet. Julekortene er raske å bestille på nett eller i appen siden de er veldig enkle å lage.

Du har også muligheten til å lage dem på en av våre CEWE FOTOBOKSTASJONER. Her kan du få dem med en gang, noe som kan være en fordel hvis du er litt sent ute.

Kjære Marie

God jul fra meg til deg!

Året er gått så fort! Jeg kan nesten ikke forstå at jeg allerede lukter julebakst og små nisser dukker opp overalt. I år har jeg feiret 10 års-jubileum på jobb, og fortsatt gleder jeg meg til å dra på jobb om morgenen. Barna er blitt så store at de tilbringer mesteparten av tiden sin med venner. Martin har blitt konfirmert – det ble naturligvis en stor fest! Vi hadde en nydelig dag, selv i pøsregn – været kunne vi ikke styre! Anna har begynt i speideren, så hun er glad og sliten hver gang de har hatt en ny utflukt med pinnebrød på bål i skogen. I våres begynte jeg å pusle med å lage keramikk, noe jeg syns er både spennende og utfordrende. Kanskje havner det noen skeive vaser under treet i år. Vi kjøpte campingvogn i sommer som vi kjørte til Kristiansand med. Der hadde vi en deilig sommerferie med sjø, sol og lyse netter.

Jeg håper at du også har hatt et godt år, og ikke minst at du får en fin jul! Godt nyttår og på gjensyn i det nye året.

Varme julehilsener, Din venn Pernille

3 forskjellige hjemmelagde julekort med foto og en blyant ved siden av

Unike hjemmelagde julekort

Det er mye å holde styr på opp mot jul. Du skal gjennom x antall artikler med tips til julegaver for å planlegge, kjøpe og pakke inn alle gavene. Julevask, julebaking, skoleavslutninger, julebord og allerede i november skal du finne årets adventskalender. Da gjør det vel ingenting at det er superenkelt å sende årets julekort? Hos CEWE kan du raskt og enkelt lage dine egne personlige og flotte julekort. Du designer dem på nett med et flott bilde, og snart er du klar til å sende det av gårde til alle du er glad i. Derfor skal du lage julekort hos CEWE:

 • Send hjemmelagde julekort til glede for både avsender og mottaker
 • Velg mellom mange forskjellige designmaler
 • Leveres i sett á 10 stk. inkl. flotte konvolutter
Julekort med vinterbilde laget online

Lag dine julekort på nett

Julen nærmer seg med stormskritt og plutselig er det tid for å sende julekort til familie og venner. Har du også prøvd å stresse ned til butikken og kjøpe med en pakke ferdiglagde julekort i forbifarten? For så å komme hjem og sitte i fred og ro og skal til å skrive julekortene, og tja, så syns du egentlig at de er litt kjedelige? Og ser de ikke akkurat ut som dem du sendte i fjor? Det kan du slippe i år - lag dine egne julekort på nettet her hos CEWE eller i foto app vår. Husk at du også kan lage invitasjoner, kort og innbydelser til resten av årets høytider og festligheter!

Julekort med foto laget med effektlakk ligger ved siden av en julegave

Lag selv personlige julekort med foto

Det er heldigvis enkelt å unngå butikkenes prefabrikkerte julekort. Lag i stedet personlige kort med dine egne utvalgte bilder på her. Vårt prisbelønte fotoprogram har mange maler til kort, så du kan gjøre julehilsenen din så fin og personlig som mulig.

De fleste får tatt nye bilder til å bruke på julekortet sitt. Andre tenker litt utradisjonelt og bruker et av bildene de har allerede. Hva sier du for eksempel til et morsomt julekort med bilde av hele familien på solskinnsferie i sommer? Du kan pynte med litt julesnø og nisseluer for å sette tonen. Ellers er de fleste ganske gode til selv å ta bilder i dag, så samle familien, hør idéene deres og ta noen søte og morsomme bilder til årets hjemmelagde julekort.

Bestill de vakreste julekort med egne bilder, raskt og enkelt på nett

Lag årets julekort her og send en personlig julehilsen til venner og familie. Velg deg et flott bilde og en designmal du liker, så er du klar til å bestille årets fineste julekort. Det kommer til å ta seg nydelig ut på oppslagstavla eller kjøleskapet!

Idéer til julekortene dine

Finn fram dine beste bilder og last dem opp på hjemmesiden vår eller overfør bildene dine fra mobil til PC via CEWE myPhotos. Alt etter hvilken mal du velger, har du mulighet for å pynte julekortene dine med forskjellige cliparts:

 • Pynt kortene dine med rammer og skygger
 • Legg til farger
 • Sett inn tekst

Det er mange designmuligheter, men prøv å ’keep it simple’. Få fargene til å passe sammen, det ser fint ut. Grønn, lilla og rød er jo tradisjonelle julefarger, men også hvit og sølv/blank hvit ser elegant ut. Prøv dessuten også vår prisvinnende designeffekt, hvor du kan dekorere julekortene dine med effektlakk i gull, sølv eller blank effektlakk. Ved å framheve for eksempel "Gledelig jul" med denne effekten, får du et elegant og annerledes uttrykk på kortet ditt. Dermed kan du være sikker på at ditt hjemmelagde julekort med foto vil få en fremtredende plass på oppslagstavla eller på bokhylla i julemåneden.

Du kan velge mellom flere forskjellige typer kort når du lager julekort på nett. Både ensidige fotokort og foldekort kan brukes til din julehilsen 2023, så velg formatet som passer for deg.

Hvem skal du glede med et flott, hjemmelaget julekort i 2023?

De fleste har tradisjon for å sende hjemmelagde julekort til venner og familiemedlemmer man ikke har mulighet for å se i jula. I kortene skriver du en hyggelig julehilsen om hvordan det går og hva som har skjedd i løpet av året, og avslutningsvis ønsker man en veldig gledelig jul.

Men husk at også firmaer sender kort til jul. Har du et firma og vil sende en julehilsen med takk for det gode samarbeidet dere har hatt i årets løp? Send et firmajulekort i beste kvalitet. Det får bedriften til å fremstå positivt, og samarbeidspartnerne og forretningsforbindelsene dine vil sette pris på å bli verdsatt.

Det er også ved juletider vi noen ganger tenker på dem vi ikke har sett eller hatt kontakt med på lenge. Ute av syne betyr ikke nødvendigvis ute av sinn, så kanskje du av og til tenker på en gammel venn eller bekjent, og spekulerer på hvor han har blitt av eller om hun har det godt? Send et hjemmelaget julekort med ditt eget bilde på, og en koselig julehilsen, det kan man vel ikke annet enn bli glad for å motta fra en gammel venn.

Julehilsen – lang eller kort?

En julehilsen kan være både lang og kort. Har du mange å sende ut, rekker du kanskje ikke å skrive en lang avhandling til hver enkelt mottaker. Har du bare noen få kan du ta deg tid til å skrive en mer spennende hilsen. Vår anbefaling er at du tenker gjennom hvor langt du vil skrive, og hva som skal være med. Det morsomste å få er et hjemmelaget julekort som forteller om viktige begivenheter og morsomme opplevelser fra året som er gått, og gjerne som er relevante for mottakeren. Ved å ta deg litt tid til å skrive en julehilsen vil du få mer glede ut av det selv også. Det kan faktisk være ordentlig koselig og morsomt å skrive et julekort som inneholder mer enn “god jul”, og mye morsommere å få!

Juleinspirasjon

Mens du skriver årets foto julekort, kan du også ha glede av å sjekke ut våre andre julesider. Du kan for eksempel få ideer til:

Se også CEWEs tips til julegaver med designtips til hvordan å lage de fineste og mest personlige julegavene.

Lag en årbok over året som har gått

Juletid er også tiden hvor man kan samle årets minner i en årbok. Lag en fotobok over årets store og små betydningsfulle begivenheter i familien, det kan være nye familiemedlemmer som har kommet til verden, en flytting eller nytt påbygg på huset, eller kanskje det har skjedd noe spennende på jobbfronten. Dessuten er barnas milepæler også selvskrevne til familiens årbok. Har Siri mistet sin første tann? Har Fredrik begynt på skolen, eller har Mia blitt konfirmert? Samle minnene i en flott og personlig CEWE FOTOBOK med plass til tekst, så du kan fortelle litt om de viktige begivenhetene i familiens liv.

Kundeservice hjelper deg med dine julekort

Vi har en superflink kundeservice som sitter klare ved telefonen og på e-post for å hjelpe deg. Ring eller skriv hvis du har spørsmål til utformingen og designet av julekortene dine med bilde eller det er andre ting du trenger svar på.

CEWE ønsker deg og dine kjære en riktig god jul og et godt og lykkebringende nyttår! Husk å forevige de gode stundene ved å ta massevis av bilder som du kan bruke når du skal lage fotobøker, fotogaver og andre av våre spennende produkter. Du kan få mange gaveidéer, også til julegaverne, her hos CEWE.

Mer inspirasjon til julen og dine bilder

Her kan du få mer inspirasjon til dine julekort - samt annet du kan bruke dine egne bilder til her hos CEWE