Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Takkekort konfirmasjon

Lag takkekort etter konfirmasjonen selv her. Velg en av våre flotte maler eller lag selv med blanke ark.
Laster inn..

Lag takkekort etter konfirmasjonen hos CEWE

Lag en flott avslutning på konfirmasjonsfesten ved å sende ut takkekort til alle gjester og de som sendte gaver til den heldige konfirmanten.

Det fine med å lage takkekortene selv, er at du har et hav av muligheter. Enten du ønsker å bruke en ferdig designmal eller designe kortet selv. Ta en titt på utvalget her på siden, og titt også gjerne innom andre kategorier som «Takk» og «Bryllup» for å bli inspirert til å lage flotte takkekort.

Kanskje konfirmanten også vil være med på å designe? Eller kanskje dere allerede har designet invitasjoner og bordkort også hos CEWE – så kan dere avrunde det hele med et takkekort i samme stil.

Ofte stilte spørsmål om takkekort til konfirmasjon

Her finner du svar på det vi oftest blir spurt om når det gjelder takkekort konfirmasjon.

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal skrive i takkekort etter konfirmasjonen. Her er noen eksempler på tekst du kan skrive i takkekortet ditt:

Takkekort generelt:

Kjære Tove,

Tusen takk for oppmerksomheten/gaven jeg fikk i forbindelse med min konfirmasjon. Dagen ble helt fantastisk!

Med vennlig hilsen,

Kristina

Takkekort til gjester:

Kjære Kari og Birger,

Tusen takk for at dere var med og feiret min konfirmasjon. Jeg setter stor pris på at dere var med på å gjøre dagen helt spesiell.

Med vennlig hilsen,

Martin

Takkekort til de som sendte gave, men ikke kunne komme:

Kjære Svein,

Tusen takk for gaven jeg fikk i forbindelse med min konfirmasjon. Selv om du ikke kunne være med på konfirmasjonsdagen, setter jeg stor pris på oppmerksomheten fra deg.

Med vennlig hilsen,

Sara

Takkekort til nær familie og venner som har bidratt til dagen:

Kjære bestemor og bestefar,

Tusen takk for all hjelp i forbindelse med min konfirmasjon. Jeg setter så stor pris på alt dere har gjort for å gjøre denne dagen så spesiell for meg. Dere betyr veldig mye for meg, og dagen hadde ikke blitt den samme uten dere.

Med vennlig hilsen,

Karoline

Når du lager og bestiller takkekort hos CEWE, kan du forvente en leveringstid på 7-10 virkedager. Det spørs på om du har bestilt fotokort, foldekort (doble kort) eller nyheten kort med fotoinnstikk, og om du har bestilt med effektlakk eller ikke. Uansett hva du har endt opp med, vil takkekortene leveres så raskt som mulig. Du kan velge levering til din nærmeste butikk eller hjem i din postkasse.

Trenger du å lage takkekort som du får printet på dagen? Da kan du ta en tur innom en av CEWE Japan Photo-butikkene og printe ut ensidige takkekort på våre CEWE Fotostasjoner. Det er gjort på noen få minutter, og du bruker enkelt bildene på mobilen din. Les mer om ekspresskort.

Det er vanlig å sende ut takkekort etter konfirmasjonen så snart som mulig etter at man har fått bildene fra evt. fotograf, og gjerne innen 3 måneder etter feiringen. Det gir deg tid til å velge ut de fineste bildene fra dagen og skrive en hyggelig hilsen og takk til gjestene og de som sendte en gave.

Å sende ut takkekort etter konfirmasjonen viser takknemlighet, og er en hyggelig avslutning på en koselig feiring som sikkert sitter ferskt i minnet hos gjestene ennå. Husk å sette av litt tid til å lage takkekortene – det er også en hyggelig aktivitet som får konfirmanten og foreldre til å reflektere over de koselige minnene fra dagen. Det er dog «aldri» for sent å sende en takk, selv om det er lenger enn 3 måneder siden konfirmasjonen!

Ja, du får med konvolutter til takkekortene etter konfirmasjonen. Vi selger kortene i sett på 10 stk med 10 stk medfølgende hvite konvolutter. Du kan velge mellom flere forskjellige farger på konvoluttene for et lite tillegg, for å tilpasse fargetemaet fra konfirmasjonen.

Flere tips til å lage takkekort til konfirmasjon

takkekort konfirmasjon med bilde av en jente i en hvit konfirmasjonskjole i solskinn utenfor kirken

Hvordan bestille takkekort til konfirmasjon

Å bestille takkekort til konfirmasjon er en enkel prosess som kan gjøres både via nettsidene våre, CEWE-appen og fotoprogrammet vårt. Her er en rask steg for steg-guide til å bestille online på cewe.no:

 1. Bla deg gjennom malene våre og finn din favoritt, eller start med blanke ark, så du har full designfrihet.
 2. På neste steg velger du formatet på kortet, og om du ønsker trykk på alle sider, eller bare de ytre sidene. Her velger du også antall kort og farge på de medfølgende konvoluttene.
 3. Så kommer du inn i designeditoren: Last opp bildene du vil bruke og plasser dem på kortet.
 4. Skriv inn en personlig tekst og juster på farger og fonter til du finner det som matcher din stil.
 5. Se over takkekortet og sjekk at bilder og tekster er plassert riktig og at alt er tydelig og fint.
 6. Plasser takkekortet i handlekurven og bestill!

Når det er gjort kan du krysse det av listen, og glede deg til de kommer. Takkekortene kommer garantert til å bli satt stor pris på av mottakeren. Husk å beholde en kopi som et eget minne fra feiringen.

åpen datamaskin med CEWEs Fotoprogram og eksempel på et takkekort fra konfirmasjon, som blir laget med et bilde av en gutt i mørkeblå dressjakke på

Designtips til takkekort etter konfirmasjon

Vi har flere gode designtips til dine takkekort etter konfirmasjonen. Finn frem de beste bildene du ønsker å bruke, så er du klar til å lage takkekort!

 1. Ta utgangspunkt i om du ønsker ett eller flere bilder på forsiden. Velg en mal for kortet, eller start å designe selv. Velger du ett stort bilde på forsiden, kan du fortsatt inkludere flere bilder på innsiden av kortet om du velger foldekort (doble kort).
 2. Ikke bruk for liten skrift på teksten. Vi anbefaler at du bruker skriftstørrelse 12 og oppover for tekst, og f.eks. størrelse 30 og oppover for overskriften «Tusen takk».
 3. Sjekk at du har sentrert bilder og tekst korrekt.
 4. Legger du tekst oppå et bilde, sjekk at teksten er godt synlig og ikke for lys f.eks.
 5. Hold deg til samme fargetema som konfirmasjonsfesten – det gir en rød tråd.
 6. Fremhev utvalgte elementer som f.eks. «Tusen takk» med effektlakk, for en ekstra wow-faktor på takkekortet.