Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Samsung slider Samsung slider

Samsung-deksler

Best mulig beskyttelse for din Samsung-mobil

Oversikt over alle mobilmodellene

Velg din Samsung-modell!

Samsung-deksel med bilde

Din nye Samsung-telefon har du nok full kontroll på hvor du kjøper, og de tekniske spesifikasjonene er du garantert også helt inne i. Men hva med det aller viktigste tilbehøret som beskytter Samsungen din: Et mobildeksel i kult design og med ditt eget bilde på? Det er viktig, og her hos CEWE kan du selv lage kjempeflotte Samsung Galaxy-deksler i forskjellige stilarter og med det eller de bildene du vil ha på. Du kan også lage deksler til iPhone og til Huawei.

Deksel til Samsung Galaxy S10, S8 og alle de andre

Den populære Galaxy S10, som S10 Plus og S10e er en del av, har som kjent et fantastisk kamera og en helt unik skjerm. Så pass godt på den med et bra deksel som både er flott å se på og beskytter mobilen din helt perfekt. Uansett om din Samsung Galaxy har størrelse som en S10, S20 eller en av de andre populære modellene, har vi et deksel som passer til. Og du kan også fremkalle bilder du har tatt med telefonen her hos oss.

Og selvfølgelig deksel til Samsung Galaxy S20

Det er mange modeller å velge mellom når du begir deg ut på mobilmarkedet, og hver har sin styrke. Hvis du har bestemt deg for at det er en Samsung du skal ha, er det de nyeste og kjempepopulære modellene, nemlig hele Samsung Galaxy S -serien:

  • Samsung Galaxy S10, S10 Plus og S10 Lite mv.
  • Samsung Galaxy Note
  • og den nye Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra mv.

Det er superlekre telefoner med masse spesifikasjoner og lekre funksjoner, så husk å passe godt på din Samsung, uansett om du velger den splitter nye Samsung S20 eller en av de litt eldre modellene som Samsung S7, S5 eller S4.

Design selv dekslet ditt til Samsung Galaxy S20 og de andre modellene

Du kan lage ditt Samsung-deksel med bilde på 2 måter; enten her på hjemmesiden vår eller i vår foto-app. Du kan kjapt lage et flott deksel med bilde til din Samsung s20, s20+ eller hva du nå har. Du trenger bare velge den modellen du har og laste opp det bildet du gjerne vil ha trykket på. Og skal det være ekstra morsomt, kan du også pynte Samsung-dekslet ditt med cliparts eller litt tekst, for eksempel navnet ditt. Da har du effektiv beskyttelse og lekker pynt i ett! Samsung-telefoner ligger allerede veldig godt i hånden og er gode å holde, så det skal dekslet ditt selvfølgelig ikke ødelegge. Men det er jo lidt forskjellig hva vi liker best å holde i, så derfor kan du velge mellom forskjellige typer materialer, for eksempel silikon eller lær, som dekslet ditt kan lages av. Det er viktig at det er godt å holde i og at telefonen din er godt beskyttet.

Tar du mange bilder med din Samsung Galaxy?

Med de flotte kameraet gjør du nok det. Men hva skal du gjøre med de bildene du tar med din kjempegode telefon? Du kan for eksempel lage en fotobok, en fotokalender eller en koselig og flott fotogave til en du er glad i.