Plakater og fotolerreter > Gallerirammer

Gallerirammer

For at du igjen skal få glede deg over dine personlige øyeblikk skal du ikke trenge å sette i gang datamaskinen eller bla gjennom støvete fotoalbum. Bruk i stedet våre flotte gallerirammer i høy kvalitet og pynt hjemmet ditt med verdifulle fotominner fra spesielle øyeblikk!

Velg mellom 18 enestående rammedesign. Motivet kan tilpasses din boligstil eller gi ditt hjem et spesielt preg.

Alle våre bilderammer har en verdifull mineralglasskive, som beskytter ditt favorittmotiv og minimerer støvoverflater. Vi kan også tilby passepartout i fire forskjellige farger: svart, hvit, grå eller kremfarget. Passepartouten perfeksjonerer ditt motiv ved hjelp av dybdevirkningen. Din bilderamme fås med et stabilt veggbeslag i høy kvalitet og garanterer dermed et sikkert veggoppheng. 


Gi de store øyeblikkene en perfekt ramme

Rustikke gallerirammer

Den rustikke stilen forener de varme fargetoner. Her har blant annet trematerialer en spesielt stor betydning og gjør stilen som skapt til mennesker som verdsetter den personlige følelsen av velbehag i hjemmet. Gallerirammer til denne stilen egner seg spesielt godt til bilder fra skogsturer eller familieutflukter. 

Confetti svart
Unique edel sølv
Confetti hvit
Lancaster tømmer mørk
Designer sølv-metall
Designer kobbermetall
Klik på en ramme få et 360° visning og mere information.

Moderne rammer

Stilen ”moderne” harmonerer med dempede omgivelser. Svart og hvit er gjerne gjennomgående farger og skaper en diskret og ren stil. De klare formene kan for eksempel suppleres med raffinerte, ru sølvoverflater. Denne stilen passer spesielt godt til arkitektur- og landskapsbilder.

Confetti sort
Designer kobbermetall
Confetti hvit
Sento gull grønn
Lancaster mørk tømmer
Designer sort metall
Designer sølv-metall
Klik på en ramme få et 360° visning og mere information.

Klassiske rammer

Boligstilen ”klassisk” forener edle rammemodeller av gull og sølv, gir dine bilder hold og formidler en stabil basis. Har du et hjem med historie og tradisjon? Så gir denne stilen dine bilder en tilsvarende vakker ramme. 

Luxor fyr
Sento gull grønn
Confetti sort
Designer sort metall
Confetti hvit
Designer sølv-metall
Designer gull metall
Unique edel sølv
Natura valnøtt
Klik på en ramme få et 360° visning og mere information.

... og det passende passepartout

Alle våre bilderammer har en verdifull mineralglasskive, som beskytter ditt favorittmotiv og minimerer støvoverflater.

Vi kan også tilby passepartout i fire forskjellige farger: svart, hvit, grå eller kremfarget. Passepartouten perfeksjonerer ditt motiv ved hjelp av dybdevirkningen. Din bilderamme fås med et stabilt veggbeslag i høy kvalitet og garanterer dermed et sikkert veggoppheng. 

Våre veggholdere

Wandhalterung Holzrahmen

Trerammer 

Til våre bilderammer i tre brukes en profesjonell veggholder. Metallopphenget festes sikkert med tre skruer bak på ditt produkt i to hjørner.

Info: Denne veggholder sikrer en enkel og vannrett oppsetning. Fås i 10 utvalgte plakat XXL-formater.

Wandhalterung Metallrahmen

Metallrammer

Til våre bilderammer i metall tilbyr vi en sikker veggholder i høy kvalitet. Ved hjelp av metallkilen i hjørnene stabiliseres rammen helt optimalt

Info: Ved større formater fås rammen med to oppheng. Fås til 10 utvalgte plakat XXL-formater. 

  

Se våre andre rammer

Skyggerammer - til ditt fotolerret

Til alle fotolerret i standardformatene tilbyr vi dekorative skyggerammer. Skyggerammens navn kommer av hvordan bildet legges ned i rammen, parallelt med rammelisten. På denne måten dekker ikke rammen over deler av bildet, selve presentasjonen opprettholdes, og ”3D-effekten” på kilerammen bevares.  

Rahmentypen

Forstørrelser med rammer

Til dine forstørrelser tilbyr vi to elegante trerammer i ayous eller rødgran. Du kan velge mellom den rustikke modellen ”Home” eller den mer moderne ”Style”. Treet er syrebehandlet og lakkert. Med 17 flotte fargemuligheter og fire forskjellige storformater kan du designe rammer til dine bilder fullstendig etter dine egne ønsker. Alle forstørrelser blir på denne måten noe helt personlig. 

Sett bildene dine i ramme


En stilig ramme kan være med til å fullføre helhetsinntrykket av en flott veggdekorasjon. Bilderammene våre fås i ulike materialer, størrelser og design, så det helt sikkert er en ramme som passer til ditt bilde.


Ram inn de beste øyeblikkene


Hvis du er så heldig å ha fanget et helt spesielt øyeblikk med kameraet fortjener det nesten å bli rammet inn og hengt opp. Gjør blinkskuddene dine til fotolerreter, plakater eller fotocollager og understrek stilen med en vakker bilderamme.


Forskjellige rammer til forskjellige bilder


Er du modig og klar for å prøve noe nytt? Fremkall bildene dine og ram dem inn i forskjellige rammer. Det gir liv og et spennende utrykk, men vær oppmerksom så det ikke blir rotete. Du kan gjøre det på ulike måter:

  • • Lag et flerdelt bilde, hvor de enkelte bildene har forskjellige rammer

  • • Lag en fotovegg med bilder i rammer som er laget av forskjellige materialer

  • • Lag en serie bilder hvor bildene er i forskjellige rammer, men motivene er innenfor samme kategori, i samme fargeskala eller lignende

Dermed får du en spennende bildeserie som også har en rød tråd i designet.

Bilderammene våre er inddelt i tre kategorier, Landsted, moderne og klassiske. Innenfor hver enkelt kategori kan du velge mellom 10 farger og passepartout i fire forskjellige farger.

I vårt bestillingsprogram kan du prøve deg frem ved å laste opp bildet ditt og se det med forskjellige farger og rammer rundt. Dessuten kan du her på siden klikke på en ramme og se den i 3D og få opplyst mål. Dermed er det enklere for deg å ta stilling til hvilken ramme som passer til nettopp ditt bilde.


En flott ramme ramme setter prikken over i’en for et vakkert bilde


Men noen bilder er uttrykksfulle og vakre i seg selv, så da ville det jo være synd å ramme dem inn. Det gjør seg gjeldene for veggbilder hvor materialet i seg selv er nok til å vise motivet på flotteste vis. Slik er det for eksempel med bilder printet på en aluminiumsplate eller på en skumplate. Her er materialet så karakteristisk at en bilderamme nærmest ville forstyrre helhetsinntrykket. Dessuten kan det knapt nok la seg gjøre å ramme inn et bilde trykt på disse type materialer.


Ram inn blinkskuddene fra kameraet!


Det er hyggelig å kunne pryde veggene i hjemmet med flotte bilder som du selv har tatt. Men kanskje synes du ikke du har noen bilder på kameraet eller telefonen som egner seg til å bli forstørret og komme opp å henge? Da kan du gjøre følgende:

  • • Vend deg til å ha kameraet med deg. De fleste har idag telefoner med gode kameraer, så for mange kommer nok dette av seg selv

  • • Ta bilder til forskjellige begivenheter. Både når dere feirer noe så stort som brylluper, konfirmasjoner osv. Men husk også å ta bilder av hverdagens små øyeblikk, de kan være magiske

  • • Gå en tur i skogen, i hagen eller ut til vannet. Motivene er ofte like rundt hjørnet, du skal bare øve deg på å oppdage dem

  • • Husk på at de små øyeblikkene også kan være av like stor betydning som de store

Hvis du fremdeles ikke synes du har et egnet bilde, kan du ta en kikk i vårt motivgalleri. Her er der mange motiver å velge mellom og det er noe for enhver smak. Alt fra abstrakt kunst til dyr og natur.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.