Stort utvalg av plakater

Luksusplakater

PREMIUM PLAKATER

Våre Premium plakater er det perfekte valget for alle som elsker bildene sine. Hver papirtype gjør bildet ditt til noe helt unikt. Lag din egen luksusplakat med vårt store utvalg av design og layouter.
fra 39,00 kr*
Premiumplakat – blankt fotopapir

PREMIUMPLAKAT - BLANKT FOTOPAPIR

Premiumplakat med blankt fotopapir fremhever farger og detaljer. På den måten fremheves bildets særpreg.
fra 39,00 kr*
Premiumplakat matt

PREMIUMPLAKAT MATT

Premiumplakat matt reduserer refleksjonene, samtidig som bildets naturlige farger beholdes.
fra 39,00 kr*
Luksusplakat perlemor

LUKSUS PLAKAT PERLEMOR

Premiumplakat perlemor er kjennetegnet ved dens spesielle evne til å reflektere lys. Dermed skapes det en helt spesiell dybde. Denne egenskapen er spesielt velegnet hvis du ønsker å skape en tredimensjonal dybdevirkning.
fra 39,00 kr*
Plakat XXL

PLAKAT XXL

Velg luksuskvalitet. Med en utrolig lengde på opp til 3 meter blir ditt bilde på silkematt luksuspapir iscenesatt på den beste måten.
fra 39,00 kr*
Selvklebende plakat

SELVKLEBENDE PLAKAT

Den selvklebende plakaten skaper begeistring med sine mange dekorative muligheter, og kan i tillegg fjernes til enhver tid.
fra 89,00 kr*
Forstørrelser med ramme

FORSTØRRELSER MED RAMME

Velg ut en passende ramme. Velg mellom to elegante modeller i ayous-tre, i 17 forskjellige farger. Forstørrelsen blir laminert og innrammet på en treplate. Dermed får bildet ditt et flott, matt utseende.
fra 228,00 kr*

Plakater i alle størrelser og med alle motiver


La en hel verden av muligheter for å lage din egen plakat åpne seg for deg! Her hos CEWE kan du designe din egen plakat i den størrelsen du vil ha og med akkurat det motivet du helst vil henge opp på veggene. Velg motiver enten fra motivgalleriet vårt eller få trykket ditt eget bilde du selv har tatt på en stor, flott plakat.

Plakater er ikke lenger bare en rask og billig løsning til å få litt liv på de hvite veggene. Derimot kan du hos CEWE lage og bestille lekre plakater som er skreddersydde til dine behov og din smak. Dessuten kan du enkelt gjøre ditt nye veggbilde enda lekrere og gi det et annerledes uttrykk ved å sette bildet ditt i en ramme. Velg eventuelt en med passepartout og se hvilken markant og flott effekt det gir plakaten din.


Plakater passer inn i alle slags hjem


Det gode med plakatene våre er at de kan bli akkurat sånn du vil ha dem. Du velger motivet og størrelsen, og i tillegg kan du også lage forskjellige typer plakater trykket på forskjellige papirtyper. Se for eksempel disse typene:

  • Selvklebende plakater. Har du oppdaget hvor mange bruksmuligheter de har? De er geniale på barnerommet! Det er ingen ramme med glass som kan knuse og ende i små tær, og den kan ikke - i et øyeblikk med vill lek – bli revet ned av veggen. Den er også veldig brukbar for ham eller henne som liker å flytte rundt og ommøblere i stua, da plakaten er rask å ta ned og sette opp et nytt sted, kanskje til og med i et helt annet rom. Dessuten er denne typen plakat genial til å skjule et stygt og gammelt kjøleskap eller det stygge skapet på barnerommet.

  • • Du kan også få laget en luksusplakat med ditt beste bilde som fortjener å bli vist på flotteste vis. Det kunne være et søtt bilde av barna, eller hva med et nydelig bilde fra hagen i full blomstring?


Design selv plakater med tekst, svart-hvite plakater og mange andre muligheter


Lag de nye plakatene dine på nettet med vårt gratis fotoprogram. Du kan også designe plakatene og andre fotoprodukter med foto-appen vår, så da kan du sitte hjemme i ro og mak, på hytta eller hvor du ellers får inspirasjon, og lage produktene dine.

Få en kul og personlig innredning i hjemmet ditt – design dine egne plakater. De fleste av oss liker at hjemmet er funksjonelt og koselig, og så gjør det heller ikke noe at det er fint der. I tillegg vil mange gjerne ha en unik boligstil med boligtilbehør man ikke ser over alt. Vi vil gjerne ha vår egen stil, og boligstilen din sier mye om deg. Lag fotoplakater med dine egne bilder, og du får kunst til veggene som ikke finnes noen andre steder. Du kan både bruke bilder du har tatt selv, eller du kan finne et flott motiv i motivgalleriet vårt. Eksperimenter med de mange designmulighetene fotoprogrammet vårt tilbyr og lag for eksempel svart-hvitt-bilder og andre spennende effekter med skygger, farger og tekst.

Husk at plakater ikke bare er til stua og soverommene, men ser også veldig fine ut på kjøkkenet eller i gangen, som noen ganger er de stedene vi glemmer å henge noe fint opp på veggene. Men det gjør stor forskjell, prøv bare selv å live opp en mørk og kjedelig gang med en superfin plakat eller lag mindre men flere plakater med flotte matvarer, urter eller annet lekkert til å pynte opp kjøkkenet.


Lag den helt rette stemningen i hjemmet med unike plakater i eget design


Liker du best stemningsfulle naturbilder, koselige familieportretter eller morsomme og fine bilder fra ferien i fjor? Bruk dine egne bilder som veggdekorasjoner, så har du alltid de gode minnene i nærheten. Plakater du selv lager med yndlingsmotivene dine er en rask og enkel måte å skape fornyelse i boliginnredningen. Lag både moderne og grafiske plakater, de er alltid populære.


Fornøydgaranti og super kundeservice


Vi håper du liker plakaten din! Hvis det mot forventning skulle være noe du ikke er fornøyd med, kontakter du vår hyggelige og flinke kundeservice. De er også klare til å hjelpe deg underveis, hvis du trenger råd og veiledning når du utformer plakaten din.

God fornøyelse!
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.