Stort utvalg av plakater

Luksusplakater

PREMIUM PLAKATER

Våre Premium plakater er det perfekte valget for alle som elsker bildene sine. Hver papirtype gjør bildet ditt til noe helt unikt. Lag din egen luksusplakat med vårt store utvalg av design og layouter.
fra 49,00 kr*
Premiumplakat – blankt fotopapir

PREMIUMPLAKAT - BLANKT FOTOPAPIR

Premiumplakat med blankt fotopapir fremhever farger og detaljer. På den måten fremheves bildets særpreg.
fra 49,00 kr*
Premiumplakat matt

PREMIUMPLAKAT MATT

Premiumplakat matt reduserer refleksjonene, samtidig som bildets naturlige farger beholdes.
fra 49,00 kr*
Luksusplakat perlemor

LUKSUS PLAKAT PERLEMOR

Premiumplakat perlemor er kjennetegnet ved dens spesielle evne til å reflektere lys. Dermed skapes det en helt spesiell dybde. Denne egenskapen er spesielt velegnet hvis du ønsker å skape en tredimensjonal dybdevirkning.
fra 49,00 kr*
Plakat XXL

PLAKAT XXL

Velg luksuskvalitet. Med en utrolig lengde på opp til 3 meter blir ditt bilde på silkematt luksuspapir iscenesatt på den beste måten.
fra 49,00 kr*
Forstørrelser med ramme

FORSTØRRELSER MED RAMME

Velg ut en passende ramme. Velg mellom to elegante modeller i ayous-tre, i 17 forskjellige farger. Forstørrelsen blir laminert og innrammet på en treplate. Dermed får bildet ditt et flott, matt utseende.
fra 238,00 kr*

Plakater i alle størrelser og med alle motiver

La en hel verden av muligheter for å lage din egen plakat åpne seg for deg! Her hos CEWE.no kan du designe din egen plakat på nettet i den størrelsen du vil ha og med akkurat det motivet du liker best til veggene dine. Velg motiver enten fra motivgalleriet vårt eller få trykket ditt eget bilde du har tatt selv på en stor, flott plakat.

Plakattrykk er ikke lenger bare en rask og billig løsning til å få litt liv på de hvite veggene dine. Derimot kan du hos CEWE.no lage og bestille lekre plakater som er skreddersydde til dine behov og din smak. Dessuten kan du lett gjøre dine nye veggbilder lekrere og gi dem et annerledes uttrykk ved å sette bildene dine i rammer. Velg eventuelt en med passepartout og se hvilken markant og flott effekt det gir plakaten din.

I tillegg til plakater, er det også verdt å sjekke ut de andre materialene våre. Se f.eks. vårt populære foto på lerret.


Plakattrykk passer inn i ethvert hjem

Det som er bra med plakatene våre er at de kan bli akkurat sånn du vil ha dem. Du velger motivet og størrelsen, og så kan du lage forskjellige typer plakater trykket på forskjellige papirtyper. Se for eksempel disse typene:

Selvklebende plakater. Har du sett hvor mange bruksmuligheter de har? De er geniale på barnerommet! Det er ingen ramme med glass som kan knuse og havne i små tær, og den kan ikke - i et øyeblikk med vill lek – bli revet ned av veggen. Den er også veldig brukbar til ham eller henne som liker å ommøblere i stua, for plakaten kan raskt tas ned og settes opp et nytt sted, eller kanskje til og med i et helt annet rom. Dessuten er denne typen plakat genial til å skjule et stygt og ripete kjøleskap eller det stygge klesskapet på barnerommet.

• Du kan også få laget en plakat i ekstra luksus kvalitet med ditt beste bilde som fortjener å bli vist på flotteste måte. Det kan være et søtt bilde av barna, eller hva med et flott bilde fra hagen i fullt flor eller noe helt annet?
Kjøp plakater på nettet med tekst, svart-hvitt-plakater og mange andre muligheter

Lag de nye plakatene dine på nettet med vårt gratis fotoprogram. Du kan også designe plakatene og andre fotoprodukter med foto-appen vår, så dermed kan du sitte hjemme i ro og mak, på hytta eller hvor du ellers finner inspirasjon, og lage produktene dine. Få en kul og personlig innredning av hjemmet ditt – design dine egne plakater. De fleste av oss liker godt at hjemmet vårt er funksjonelt og koselig, og så gjør det heller ikke noe at det er fint. I tillegg vil mange gjerne ha en unik boligstil med boligtilbehør du ikke ser overalt. Vi vil gjerne ha vår egen stil, og boligstilen din sier mye om deg.

Lag fotoplakater med dine egne bilder, du kan for eksempel lage kunstplakater med dine egne kreasjoner. Da får du kunst til veggene som man ikke kan se andre steder. Du kan både bruke bilder du har tatt selv, eller du kan finne et flott motiv i motivgalleriet vårt. Eksperimenter med de mange designmulighetene fotoprogrammer vårt tilbyr og lag for eksempel svart-hvitt-bilder og andre spennende effekter med skygger, farger og tekst.

Husk at plakater ikke bare er til stua og soverommene, men ser også veldig flotte ut på kjøkkenet eller i gangen, som noen ganger er de stedene vi glemmer å henge noe flott på veggene. Men det gjør en stor forskjell, prøv bare selv å lyse opp en mørk og kjedelig gang med et kjempefint plakattrykk eller lag mindre, men flere plakater med flotte matvarer, krydderurter eller annet lekkert til å pynte opp på kjøkkenet.


Våre 3 beste tips til flotte plakater

Det er et par ting det er godt å ha styr på når du skal i gang med å lage personlige plakater på nettet. Her er vår topp 3-liste over de viktigste tingene du må huske når du har funnet motivet du vil ha trykket på plakaten din:       

1. Hvis det er et bilde du har tatt selv, vær sikker på at bildet egner seg til å bli forstørret opp til den størrelsen du vil ha på plakaten.

2. Sørg for at bildet er i god kvalitet. Hvis det er kornete og uskarpt, kan vi dessverre ikke gjøre det klart og skarpt. Utgangspunktet må være i orden, og da kan nesten alt la seg gjøre!

3. Sørg for at størrelsen på plakaten og plassen på veggen hvor den skal henge passer sammen. Noen ganger går det litt raskt, og kanskje det er litt vanskelig å forestille seg hvor mye plass et plakattrykk 70 x 100 cm egentlig tar. Gjør deg selv den tjenesten å måle etter om plakaten i det hele tatt kan være der før du bestiller.Unike plakater gir den helt riktige stemningen i hjemmet

Liker du stemningsfulle naturbilder, koselige familieportretter, morsomme og flotte feriebilder eller helt andre motiver? Bruk dine egne bilder og motiver til veggdekorasjoner, og du vil alltid ha de gode minnene i nærheten. Plakater du selv lager med yndlingsmotivene dine er en enkel og rask måte å skape fornyelse i boliginnredningen. Lag både moderne og grafiske plakattrykk, de er alltid populære.


Spørsmål til plakattrykk? Fornøydgaranti og super kundeservice

Vi håper du blir glad for plakaten din! Hvis det mot forventning skulle være noe du ikke er fornøyd med, kontakt vår hyggelige og flinke kundeservice. De er også klare til å hjelpe deg underveis hvis du trenger råd og veiledning når du lager plakattrykket ditt.

God fornøyelse!
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.