Plakater og fotolerreter > Flerdelt veggdekorasjon

Flerdelt veggdekorasjon

En verden av muligheter: Flerdelt veggdekorasjon

Har du mange fantastiske bilder, men trenger tips til hvordan du får dem til å stråle? I så fall vil vi gjerne hjelpe deg! Med vår flerdelte veggdekorasjon kan du lage en ekstraordinær effekt med opptil seks av de fineste bildene dine. Uansett om ett av motivene dine skal fordeles på flere deler eller om du vil bruke flere av de vakre motivene dine - vi setter ingen grenser for kreativiteten din!

Du kan velge blant et stort utvalg av layouter og materialer. Du velger selv motivene, så du får helt unike veggdekorasjoner.

Flerdelt veggdekorasjon fås til følgende produkter: Plakat XXL, fotolerret, hard skumplate, alu-plate, akrylglass og galleritrykk.

Flerdelt veggdekorasjon med ett motiv

Bildet ditt fordeles på flere separate deler, f.eks. på tre lerreter på samme måte som ved et triptyk. Flerdelt veggdekorasjon fås i flere formater med to, tre eller fire deler som kan kombineres på tallrike måter.

Mehrteiler mit einem Motiv
Todelt

To deler

fra 98,00 kr*
Tredelt

Tre deler

fra 267,00 kr*
Firdelt

Fire deler

fra 276,00 kr*

Flerdelt veggdekorasjon med flere motiver

Har du to motiver du gjerne vil ha opp ved siden av hverandre? Med ”Todelt” og ”Panorama Duo” gir vi deg to forskjellige layouter til de fineste bildene dine. ”Tredelt” er et forslag til hvordan du kan arrangere de tre fineste bildene dine sammen. Trenger du for idéer til hvordan bildene dine kommer til å stråle, hjelper vi deg med glede! Uansett om det er som ”Trapper”, Kvartett”, ”Omriss”, ”Mosaikk” eller ”Panoramaspill”.

Du har masse muligheter for å henge opp bildene dine ved siden av hverandre. La deg inspirere og finn din personlige favoritt.

 

Mehrteiler mit mehreren Motiven
To deler

To deler

fra 98,00 kr*
Tre deler

Tre deler

fra 207,00 kr*
Kvartet

Fire deler

fra 276,00 kr*
Mosaikk

Mosaik

fra 441,00 kr*
Omridss

Omrids

fra 356,00 kr*
Trappe

Trapp

fra 414,00 kr*
Panoramaspil

Panoramaspil

fra 356,00 kr*
Panorama Duo

Panorama Duo

fra 178,00 kr*

Bruk bildene dine som flotte og personlige veggdekorasjoner


Her kan du lage helt unike og personlige veggdekorasjoner, enten med dine egne bilder eller med motiver fra bildegalleriet vårt.

Veggdekorasjoner er en stor del av utsmykkingen i hjemmene våre. De fleste henger plakater, bilder eller malerier på veggen, men det finnes faktisk mange andre muligheter også.

En litt utradisjonell måte å vise de flotte bildene dine på, er ved å få dem trykket direkte på en hard skumplate. Bildet får et anderledes og spennende uttrykk, maleriet veier nesten ingenting og er dermed enkelt å sette opp. Og motivet, det velger du selv.


Dekorer veggene dine med egne bilder printet på hard skumplate


Dekorer veggene med dine egne, flotte bilder. Finn de flotteste bildene eller de søteste bildene av barna og lag en flott og personlig veggdekorasjon. Det er mange muligheter for å tilpasse bildet ditt, for eksempel kan du velge mellom mange ulike størrelser. Dermed er det også formater som passer godt til barneværelsene. Formatene er fra 20 x 30 cm. og opp til 100 x 150 cm. Hvis man velger de små støreslene kan det være veldig dekorativt med en flerdelt veggdekorasjon, hvor bilder er fordelt på flere deler.


Hvordan skal din personlige veggdekorasjon se ut?


Kanskje har du rikelig med bilder av barna hengene over hele huset? Eller kanskje du synes at dine egne bilder hører hjemme i en fotobok eller et tradisjonelt album? Da er du kanskje interessert i å lage ditt eget kunstverk ved å få et av våre flotte og stemningsfylte bilder trykt på skumplaten. Vi har et stort bildegalleri hvor du gratis og uforpliktende kan se gjennom et hav av motiver for å finne det du liker best og som passer din stil, innredning og lommebok. Tilpass veggdekorasjonen din med kanter og tekt om du vil, så det blir helt unikt.


Veggdekorasjon til stue eller soverom


Med alle mulighetene som fins av motiver, størrelser og materialer, kan du lage din egen veggkunst, så den er tilpasset det rommet den skal henge i og din personlige smak. Se også vårt store utvalg av plakater og fotolerreter, hvor du også kan lage flotte veggdekorasjoner med dine egne bilder, eller du kan velge mellom mange flotte bilder fra vårt motivgalleri.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.