Individuell, fleksibel, moderne: Vis fram dine beste bilder på en kreativ måte med heksagoner!

I mat trykk på sekskanter i hard skumplate blir bildene dine et usedvanlig og iøynefallende blikkfang. Arranger ett bilde ut fra flere elementer eller kombiner forskjellige heksagoner i størrelsene 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm i en kreativ komposisjon. Med Y-stykket og magnetopphengeren kan du bruke dine fineste bilder til å sette sammen et stilfullt kunstverk helt på din egen måte. Siden kan du utvide med nye motiver. Formen er flott til både portrettgallerier, landskapsmotiver og reisebilder.

Kollasjen kan bli større for hvert reiseeventyr du kommer hjem fra. Utvid med nye heksagon hver gang du har nye motiver å tilføye, og på den måten kan du samle minner i en unik og personlig veggdekorasjon.

  • Sekskantede bildeformer i hard skumplate
  • Fås i størrelsene 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm
  • Mange udvidelsesmuligheder
  • Heng opp hvor du vil med det praktiske magnetopphenget
  • fra 199,00 kr*
hexxas

Ta vare på dine fineste øyeblikk med kreative heksagon

Formatoversigt

Formatoversigt

Dekorer veggen din med dine beste minner stykke for stykke:
I formatene 18 x 15,6 cm eller 27 x 23,4 cm kan du arrangere
bildene dine på en stilfull måte med kvalitetsprodukter.
Heksagon på hard skumplate

Heksagon på hard skumplate

Hard skumplate er et materiale i høy kvalitet til en god pris. Materialet er hvitt, stabilt og har en lang levetid, og det er laget i PVC og veier nesten ingenting. Bildet trykkes direkte på skumplaten med UV-print og i syv forskjellige farger. Overflaten er matt og gir bildet en flott, elegant finish.
Y-stykket – lett å henge opp: Med Y-stykket får du alltid riktig mellomrom mellom heksagon-delene når du monterer dem på veggen.
Magnetoppheng – lett og ukomplisert: Med den praktiske magnetopphengeren får du raskt montert opp dine heksagon-bilder. Du drar ganske enkelt folien av og henger bildet på plass. Med magneten kan du når som helst endre på kollasjen.

La deg inspirere!

En komposisjon av heksagoner i høy kvalitet!

Dine egne bilder som et moderne kunstverk: Du kan fleksibelt sette sammen heksagoner til et smart kunstverk som består av dine selvutvalgte motiver, og du kan når som helst utvide senere med flere favorittbilder.

Topp kvalitet og god service er viktig for oss.

Derfor får du dette produktet med en 100% fornøydgaranti.

Hexxas – stilige og lekre sekskantede bilder


Lag dine nye bilder til veggen i annerledes stilige formater og materialer – Lag hexxas! Skap et blikkfang utover det vanlige med yndlingsmotivene dine. Les her om CEWEs flotte, sekskantede veggbilder, som du kan lage med dine egne motiver på.


hexxas trykket på hard skumplate i to størrelser


Når du lager hexxas-bilder, blir motivet ditt trykket direkte på en hard skumplate. Her kan du være sikker på å få et stabilt og holdbart materiale som presenterer bildet ditt på fineste vis. Hexxas-bildet ditt vil få et matt utseende som også er refleksjonsfritt, så du kan henge det hvor som helst i boligen.
Du kan også velge mellom 2 størrelser på dine Hexxas: 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm. Kombiner de 2 størrelsene og gi veggene dine liv og variasjon.
I tillegg til å kombinere de 2 størrelsene, kan du også kombinere materialene, hvis du skal lage en collage eller en flerdelt veggdekorasjon. Det kan du blant annet gjøre ved å blande dine hexxas med bilder på lerret eller på alu-plater. Dermed skaper du enda mer dynamikk i dekorasjonen din og gir den et spennende utseende.


Sånn kan du bruke dine hexxas


I flere år har heksagoner vært fremme i moderne i boliginnredning, men det har som oftest vært i form av små opphengte hyller eller bokhyller utformet som heksagoner. Nå kan geometrien for alvor komme inn i boligen din i form av våre stilige hexxas med dine egne bilder trykket på.
Det som er så bra med heksagonenes geometriske form, er at du kan fortsette i det uendelige med å ’bygge ut’ og legge til nye heksagoner til veggen din. Det er fordi formen deres gjør at de passer perfekt inn i hverandre, som du også kan se på for eksempel bikuber, som også består av rekker med sekskanter, som passer helt perfekt inn i hverandre. I tillegg til fra naturens verden kjenner du også de sekskantede elementene hvis du hekler eller syr tepper eller babyballer i stoff. Her bruker man også prinsippet med å sette flere heksagoner, eller sekskanter, sammen.

Dette kan overføres direkte til vår hexxas, som gjør seg veldig bra med flere satt sammen til en samlet veggdekorasjon. Lag en flott og personlig fotovegg, her gir vi deg litt inspirasjon:

• Sett dine hexxas i en lang rekke, eventuelt litt fra hverandre

• Lag en sirkel med dine hexxas. Den blir jo ikke helt rund, men de kantete bildene i en form som ligner en sirkel gir en god kontrast

• Lag en blomst med én stor hexxas i midten og mindre strålende ut fra den

• ’Bygg’ både bortover og opp-/nedover, og utvid hexxas-dekorasjonen din når du har lyst
Lag geometrisk fotokunst med hexxas-bilder


Geometriske figurer og elementer er alltid moderne i boliginnredningen, og ved å få trykket bildene dine som geometriske figurer, kan du virkelig understreke din personlige stil og tone.
Dette er en helt ny og kreativ måte å tenke veggpynt på! Med det fleksible opphenget kan du skifte ut og bytte rundt på heksagonene dine akkurat så mye og så ofte som det passer deg. Sett dem i diverse geometriske mønstre og former og lag dermed en dynamisk og personlig fotokunst til hjemmets vegger.
Veggdekorasjonen din med hexxas kan du sette sammen på et utall av måter, den kan utvides nærmest i det uendelige. Det følger med et supersmart oppheng med magnet, så du også enkelt kan flytte om på heksagonene dine hvis du har lyst til å om-arrangere bildene dine og eventuelt ha dem sittende i en annen rekkefølge.


Er du fornøyd med ditt CEWE VEGGBILDE?


Det håper vi veldig at du er. Skulle det motsatte være tilfellet, er det bare å kontakte kundeservicen vår, så hjelper de deg med å finne en løsning. Du har nemlig 100 % fornøydgaranti når du kjøper CEWE VEGGBILDER.

God fornøyelse!

 

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.