Plakater og fotolerreter > Fotocollage

Fotocollage

Premium plakat som collage

Premium plakat som collage

Yndlingsbildene dine samlet: Nyt mange collager & designmaler på vårt profesjonelle fotopapir. Fås også i panoramaformat!
fra 49,00 kr*
Fotolærred som collage

Fotolerret som collage

Strålende farger, holdbare materialer: Tilpass bildene dine som kreativ fotocollage på høykvalitets fotolerret
fra 169,00 kr*
Fotocollage

Fotocollage

Iscenesett yndlingsbildene dine på en ny måte med et fotocollage. Med fotopaneler i høy kvalitet kan du gi veggene dine en helt personlig touch. Du kan velge mellom tverrformat eller høyformat, og bruke mange flotte layouter til fotopanelet ditt. Bli inspirert og gjør hjemmet ditt mer personlig.
fra 299,00 kr*
Collage på alu-plade

Collage på alu-plate

Bilder på alu-plater er en stor trend nå. Bildet ditt trykkes på miljøvennlig materiale, som gjør at det ikke bare får et kunstnerisk utseende, men også er veldig stabilt og lett.

fra 199,00 kr*
Collage bag Akrylglas

Collage bag Akrylglass

Vi trykker det ønskede motivet ditt bak akrylglasss. Det 4 mm tykke akrylglasset gir fantastiske dybdeeffekter. Dristige farger garanterer et slående utseende.
fra 279,00 kr*
Hård skumplade som collage

Hard skumplate som collage

Med et bilde på hard skumplate kan du gi bildene dine et moderne uttrykk. Dette formatet er veldig stabilt, og samtidig utrolig lett.

fra 169,00 kr*
Collage på galleri tryk

Collage på galleritrykk

Denne varianten er den mest raffinerte måten å presentere bildene dine på. Direkte trykk mellom akryglass og alu-plate gir bildene dine enestående farger.
fra 299,00 kr*
Flerdelt vægdekoration

Flerdelt veggdekorasjon

 Få 10% rabatt på
CEWE VEGGBILDER
Bestill 4 stk.

Bruk verdikoden:

NUWALLART10

Få 15% rabatt på
CEWE VEGGBILDER
Bestill 6 stk.

Bruk verdikoden:

NUWALLART15

Få 20% rabatt på
CEWE VEGGBILDER
Bestill 8 stk.

Bruk verdikoden:

NUWALLART20

Fotocollage med dine beste bilder


Er du på utkikk etter flotte og anderledes måter å bruke bildene dine på? Og kan du ikke bestemme deg for hvilket av blinkskuddene som skal henges opp på veggen? Så lag en collage av de beste bildene dine! Sett flere bilder sammen til ett stort, og veggen din vil bli prydet av unik fotokunst med et motiv du garantert liker. Collagen trykkes på en lerretsflate, hvilket gir et spennende og flott uttrykk.


Lag fotocollagen online


Fotocollagen lager du selv ved å laste opp bildene dine på hjemmesiden vår. Så finn en rolig stund og sett deg ved datamaskinen med en kopp kaffe. Nå er det tid for å se gjennom de gode bildene dine og velge ut de du vil ha med i en fotocollage. Design og bestill fotocollagen online og gled deg til å motta den. Det er også en super fotogave til familie eller nære venner.


Slik gjør du:


Du kan lage collagen din på to måter: Direkte her på siden ved å klikke på ’Design her’ eller ved å laste ned vårt prisbelønte bestillingsprogram. Vi anbefaler deg å bruke programmet. Det er gratis og svært brukervennlig, og en verden av designmuligheter åpner seg opp for deg når du er igang.

Når du først har bestemt deg for hvilke bilder du vil bruke til fotocollagen din, gjør du følgende:

 • • Last ned bestillingsprogrammet vårt

 • • Velg materiale, størrelse og format

 • • Sett inn bildene dine og velg eventuelt en layout

 • • Benytt deg av de mange designmulighetene bestillingsprogrammet tilbyr. Bruk for eksempel skygger, rammer, kanter og ulike grafiske virkemidler

 • • Legg bildet ditt i handlekurven når du er fornøyd

 • • Gjør ferdig bestillingen og motta det flotte fotoproduktet ditt etter 6-10 hverdager


Hvordan finner jeg bilder som passer sammen til collagen min?


Hvordan stilen skal være på fotocollagen din, er helt opp til deg. Men dersom du synes det er litt vanskelig å finne en ordentlig god idé, så les videre her, hvor vi gir deg et par tips:

 • • Klassikeren som aldri går av moten, og som du aldri blir lei av å kikke på: Barnebilder! Bruk ett enkelt eller flere bilder av hvert barn, satt sammen til en collage. Hvis du vil bruke flere bilder så overvei om bildene skal være i sort/hvitt, så blir det ikke like urolig å se på.

 • • Der er et hav av muligheter for hvordan man kan sette sammen bilder. Du kan også sette sammen bilder med det samme temaet eller de samme fargene? Eller la barna få hver deres bildecollage, som består av et bilde av dem selv og flere små bilder av kjæledyret, bilder fra idretten de driver med, venner eller kanskje også et av mamma… ?

Det var de søte og morsomme fotocollagene. Du kan selvfølgelig også lage et bilde som er enkelt i fargene og i komposisjonen, så du får en unik og personlig collage i stuen. Hva tenker du for eksempel om disse forslagene:

 • • Lag en bildecollage med vakre naturbilder. Du kan bruke de ulike funksjonene i bestillingsprogrammet vårt og eksempelvis lage en vakker blomst i ulike farger? Bilder fra naturen kan være beroligende å se på med de vakre fargene og stemningsfulle motivene. Lag en collage hvor fargene og motivene spiller sammen om et godt helhetsinntrykk.

 • • Lag en fotocollage med en serie bilder fra for eksempel bryllupet ditt, barnedåpen eller en annen spesiell begivenhet. Hvis du lager en collage med bilder av flere mennesker, gir det en ro i det samlede bildet at folk har det samme tøyet på, at fargene er like eller lignede.


Få trykt fotocollagen din på lerret eller i andre flotte varianter


Velg mellom flere ulike typer materialer å få trykt collagen din på. Våre unike og personlige veggdekorasjoner blir alle levert i absolutt beste kvalitet og med et motiv som passer deg!

Lag bildecollagen din på ekte fotolerret, det gir en vakker og spennende struktur i bildet. Når bildet derimot er bak et akrylglass eller på en alu-plate, gir det en utrolig dybde. Alle valg er svært dekorative og har hver deres særlige kjennetegn og egenskaper.

Ved alle collagene og bildene våre har du en rekke ulike variasjonsmuligheter. Du kan blant annet velge disse:


Tilpass collagene og bildene dine


Når du samler flere motiver i ett veggbilde kan du velge mellom mange ulike layout- og designmuligheter.

 • • Velg hvilket materiale du vil ha bildene dine trykt på. Vi tilbyr blant annet bildet ditt trykt på ekte fotolerret, tre, skumplate eller som en stor plakat. Her er det svært forskjellig hva man foretrekker. Noen er veldig glad i treets struktur og unike utseende og finner den svært skulpturel. Andre kan heller foretrekke den klassiske plakaten eller de stilige alu-platene. Du velger motivet til veggdekorasjonen din og du kan altså også velge materialet det skal trykkes på. Velg det du liker best!

 • • Velg mellom mange ulike størrelser og varianter. Fotocollager fås som både rektangulære og kvadratiske, fra str. 20 x 20 cm. og 20 x 30 cm. og opp til 130 x 130 cm. og 90 x 160 cm. Hvis du velger små bilder kan det se flott og dekorativt ut, hvis du setter flere opp sammen, enten i forlengelse av hverandre eller som en collage av bilder på veggen. Velg det formatet du liker best og husk å ta hensyn til hvor mye veggplass du har å jobbe med.

 • • Enkelte av bildene leveres med bilderamme. Ellers kan du til mange av bildene våre bestille rammer i ulike stilarter og materialer.

 • • Velg mellom ulike typer veggoppheng til bildene dine.

Velg veggdekorasjonene dine med omhu - lag dine egene fotocollager og spennende bilder hos CEWE. Gå på oppdagelse i bestillingsprogrammet vårt og dykk ned i den kreative verdenen som åpner seg for deg. Veggdekorasjonene dine blir av høy kvalitet og passer perfekt til hjemmet ditt, din smak og din innredning.


Lag en CEWE FOTOBOK


Lag også en CEWE FOTOBOK med de beste bildene dine! Fotoboken fungerer som ditt eget personlige fotoalbum, hvor bildene dine og teksten er trykt direkte på sidene. Du kan lage fotobøker til mange forskjellige anledninger og også her kan du velge mellom ulike formater og varianter.


100 % fornøyd!


Eller pengene tilbake! Vi vil svært gjerne at du skal bli 100 % fornøyd med bildene dine fra CEWE. Derfor gir vi deg 100 % fornøydgaranti, når du lager veggbildene dine hos oss. Skulle du mot formodning ikke vøre fornøyd med bildene dine, så kontakt vår kundeservice, som vil hjelpe deg videre.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.