Aktuell informasjon

.

Aktuell informasjon fra CEWE


Hos CEWE gjør vi alt for å beskytte våre medarbeidere, og produserer dine bildeprodukter på en sikker måte. Vi tar alle forholdsregler, og gjør alt vi kan for at dette ikke skal påvirke deg som kunde.Kort og godt betyr det at:


 • Du kan få tak i vår kundeservice i de vanlige åpningstidene
 • Vi produserer produktene dine i samme høye kvalitet som alltid.
 • Vi leverer produktene dine raskt og fleksibelt som vanlig.

Husk at du har muligheten til å velge en alternativ leveringsadresse når du bestiller bildeproduktene dine. På denne måten kan du enkelt glede en annen med en personlig gave.

På denne siden besvarer vi ofte stilte spørsmål.
Dersom du ikke har fått svar på det du lurer på, så kan du kontakte vår kundeservice på:
E-post:support@cewe.no
Tlf: 66 82 26 60


Viktigst av alt: Pass på hverandre!

Med vennlig hilsen
CEWE / CEWE Japan Photo


FAQ


 • Kan jeg fortsatt legge inn en bestilling?
  Hos CEWE har vi 13 produksjonssteder rundt om kring i hele Europa. Det betyr at selv om et produksjonssted blir nødt til å stenge helt eller delvis, så kan en av de andre produksjonsstedene overta, produsere og sende påbegynte ordre. I alle våre produksjoner har vi akkurat nå en skiftordning for å minimere risikoen for våre medarbeidere. Med dette og mange andre tiltak, gjør vi alt for å beskytte våre medarbeidere og sørge for at du fremdeles kan få bildeproduktene dine.

  Vårt gratis bestillingsprogram er fortsatt fullt tilgjengelig for nedlasting til PC/Mac, via nettleseren og som app til mobilen din. Du kan fremdeles bestille alle våre produkter.


 • Må jeg forvente lengre leveringstid?
  Vi produserer og leverer som normalt.

  Se aktuell status hos våre distribusjonspartnere her: PostNord her og Bring her


 • Kan jeg fremdeles hente min ordre i butikk?
  Det er fremdeles mulig å hente bestillingen din i en av våre butikker. Oppdaterte åpningstider for alle butikkene finner du her Du kan lese mer om henting i butikk her her
  Hold deg oppdatert på vår aktuelle leverings- og produksjonssituasjon gjennom våre nyhetsbrev. Meld deg på her

 • Kan jeg bli smittet via bildeprodukter?
  Eksperter vurderer det som trygt å motta pakker og produkter, og våre produkter utgjør ingen smittefare. Mer informasjon om dette kan du finne hos Folkehelseinstituttet og WHO

 • Hvordan beskytter vi våre medarbeidere og produkter?
  Mange av våre medarbeidere har mulighet til å jobbe hjemmefra – noe de selvsagt gjør akkurat nå. I produksjonen har vi innført strenge skiftordninger for å minimere risikoen for våre medarbeidere. Med disse, og mange andre tiltak, gjør vi alt vi kan for å beskytte våre medarbeidere, slik at vi fremdeles kan produsere og levere produktene dine.


Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.