Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

DIY: Fototavle for favorittbildene dine

Bruk en bilderamme og forskjellige ekspressbilder fra CEWE for å lage en morsom og fleksibel oppslagstavle for favorittbildene dine.

Du kan enkelt lage en dekorativ fototavle med en bilderamme, litt elastikksnor eller gummisnor og forskjellige ekspressbilder, som du enkelt og raskt kan skrive ut på en CEWE fotostasjon nær deg. Du kan sette inn nye bildeminner på tavlen så ofte du vil, slik at du alltid har favorittmotivene dine hengende fremme.

Du trenger:

  • CEWE ekspressbilder, for eksempel ekspress bildestrimmel eller ekspressbilder med design
  • Bilderamme i tre
  • Skrukroker
  • Elastikksnor / gummisnor
  • Saks
  • Små bokstavkuber

Slik lager du fototavlen

Fest skrukroker i bilderammen

For å sikre at bildene dine vil få et godt feste på tavlen, skrur du først de små krokene inn på innsiden av bilderammen. Plasser gjerne krokene med litt ulik avstand, så sikrer du et unikt mønster med snoren etterpå. Antall kroker tilpasser du til størrelsen på rammen.

Tre snoren

Knyt enden av elastikksnoren på en krok du ønsker. Derfra fører du snoren diagonalt til andre siden av rammen til neste krok – og tilbake igjen til du kommer til den siste kroken der du fester endestykket. Pass på å feste litt stramt så du har nok spenning. Fest strikken igjen og tre den fra krok til krok til det dannes et slags nett. Sørg for å lage mellomrom i ulike størrelser. Dette gir de beste forutsetningene når du senere skal sette inn ekspressbildene.

Sette på dekorativ tekst

Før du fester siste ende av snoren, kan du starte å tre på små bokstavkuber med motiverende eller minnerike ord, steder eller navn for å gjøre tavlen ekstra fin. Nettet gir også støtte for små anheng eller klips.

Sett ekspressbildene på plass

Skyv bildene forsiktig mellom elastikksnoren. På denne måten festes de i spenningen mellom snoren som krysser seg selv. Tips: Bruk ekspressfotosett, ekspressbilder, bildestrimler og ekspressbilder med design – jo flere varianter du bruker, desto mer unik blir den nye veggdekorasjonen din!

Tips: Fototavlen kan raskt bli helt ny med nye bilder, eller for eksempel tilpasses til sesong. Bare skriv ut nye motiver på en CEWE Fotostasjon. Da får du et nytt uttrykk på null komma niks.

Vi ønsker deg lykke til med å lage fototavlen!

Inspirasjon til din neste gave

Nyt dine beste bilder i fysisk form

Få mer inspirasjon

Se hva mer du kan gjøre med ekspressbildene dine

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.