Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fotobok med barnebilder ligger på et sofabord mens en jente ser i den

Så raskt og enkelt kan du lage en fotobok

Det trenger ikke ta lang tid å lage en fotobok. Her får du våre beste tips til en rask fotobok.

Har du telefonen full av bilder? Vil du gjerne samle bildene i en fotobok? Og det gjerne litt raskt? Hvis du svarer "ja, ja og ja" til disse tre spørsmålene, så har du havnet på riktig sted. Her guider vi deg nemlig gjennom hvordan du på kort tid kan lage en fin fotobok med mobilbildene dine.

La CEWE-appen lage fotoboken for deg

I vår app kan du lynraskt lage en superfin fotobok. Det gjelder uansett om du har sortert bildene dine på forhånd eller ikke. Når du klikker på CEWE FOTOBOK-kategorien i appen, velger du først format og papirtype. Deretter velger du albumet hvor bildene dine er, og her kan du velge "Smart bildeutvelgelse". Så blir bildene dine analysert, og de beste bildene blir valgt. Er du uenig i valgene, kan du velge flere og velge bort bilder etter eget ønske.

Når du valgt et antall bilder, gir appen deg en anbefaling på antallet sider til din fotobok. Dette kan du også endre, hvis du ønsker. Et lite øyeblikk senere er fotoboken klar til gjennomgang! Og når du har sett gjennom og gjort eventuelle endringer, kan du bestille den. Lett som en plett!

Last ned appen.

Lag en fotobok med Assistenten i fotoprogrammet

I fotoprogrammet, som kan lastes ned til din PC eller Mac, kan vår digitale assistent hjelpe deg med å lage fotoboken. Du trenger bare å samle bildene du ønsker å bruke i en mappe, og fortelle assistenten hvilke bilder du vil ha med i boken.

Når assistenten har vist deg sitt forslag, kan du selvfølgelig redigere i det. Hvis layouten ikke er helt som du håpte på, kan du også be assistenten sette opp fotoboken med en av våre mange designmaler, så boken får et annet uttrykk. Smart!

Last ned fotoprogrammet

En kopi i gave

En fotobok er en perfekt gaveidé. Den oser av personlighet, samtidig som den ser profesjonell ut. Og best av alt, så er den fylt med kjærlighet. Kjenner du noen som vil bli like glad for fotoboken din, som det du er? Da er det faktisk superenkelt å lage en ekstra. Her viser vi deg hvordan.

Finn fotobokfilen der du lagret den. Åpne den og bestill en ny. Hvis du ikke har bestilt fotoboken ennå, kan du enkelt legge 2 stk i handlekurven før du bestiller.

Har du for eksempel laget en CEWE FOTOBOK Stor panorama, som er et av våre mest populære formater, kan du enkelt skalere det ned til en CEWE FOTOBOK Kompakt panorama.

I appen åpner du ditt fotobokprosjekt og klikker på tannhjulet øverst. Her kan du klikke på "Rediger", og deretter endre formatet til Kompakt panorama.

I fotoprogrammet kan du klikke på knappen "Endring av produktdetaljer" nederst til høyre. I pop up-en kan du klikke på "Endre boktype", og deretter velge Kompakt panorama.

OBS! Når du skalerer fotoboken opp eller ned, er det viktig at selve formatet alltid forblir det samme som utgangspunktet (f.eks. kvadratisk), ellers vil layouten på sidene bli ødelagt.

Du kan også endre papirtype eller innbinding.

Hvis du ønsker å gjøre fotoboken enda mer eksklusiv, kan du bestille effektlakk på forside og bakside. Både tekst og cliparts kan fremheves med effektlakk.

Har du laget fotoboken i fotoprogrammet vårt, kan du også legge til en gaveeske til fotoboken.

Ja, det kan du. Når du har åpnet din eksisterende fotobokfil, lagrer du den under et nytt navn. Deretter gjør du endringene. Det kan være at du ønsker å slette et par sider, bytte forsidebilde eller sette inn nye bilder her og der. Du kan gjøre akkurat de endringene du ønsker - og bestille den nye versjonen når den er klar.

Nei, vi kan dessverre ikke gjenopprette din fotobokfil. Derfor anbefaler vi at du alltid lagrer dine fotobokfiler. Hvis du på et senere tidspunkt får lyst til å bestille den samme boken igjen, så er det dumt om filen er slettet. Vi kan ikke gjenopprette den. Det er også fint å ha filen, hvis du ønsker å bruke den samme layouten igjen en annen gang. Da har du i prinsippet allerede boken klar, men trenger bare bytte ut bilder.

Nå er du klar!

Her kan du starte på fotoboken din

Kanskje er du også interessert i dette?

Her er litt mer inspirasjon og nyttige tips til deg som skal lage din første fotobok

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.