Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Se fotomagasinet vårt

Fotomagasin med tips, triks og morsomme ideer

Les mer

Tips, triks og foto-inspiration i fotomagasinet vårt

Har du sett fotomagasinet vårt med inspirasjon til fotoproduktene dine?

Fotomagasin med tips, triks og morsomme ideer

Les våre fotomagasiner online og bli inspirert til å bruke bildene dine på nye måter. Når du bruker bildene dine i alt fra fotobøker og invitasjoner til spill og veggbilder, får du mest mulig ut av alle de flotte minnene dine.

Mangler du inspirasjon til å ta spennende bilder med telefonen din? Eller er du gått tom for ideer til kreative prosjekter med bildene dine? Eller vil du bare gjerne vite mer om alle mulighetene vi tilbyr for hvordan du kan designe dine egne fotoprodukter? Les fotomagasinet vårt og bli inspirert med tips, triks og morsomme ideer til å ta supergode bilder som du kan bruke til å lage våre populære, søte og morsomme fotoprodukter. Les videre her og la deg inspirere.

Tips, triks og foto-inspiration

Vårt populære CEWE fotomagasin inneholder info om produktene våre, samt inspirasjon til foto-konkurranser mm.

Få inspirasjon og kreative input til fotoboken din

Har du laget din første CEWE FOTOBOK? Hvis du fremdeles har det til gode, så gled deg til å komme i gang! En fotobok er en super måte å ta vare på de beste minnene på. Du får ditt eget fotoalbum med dine egne bilder og tekst. Les i fotomagasinet vårt om hvordan du får mest ut av bildene dine og få info om pynten og clipartsen i fotoprogrammet vårt, som du kan style fotoboken din med.

Vil du gjerne være en kløpper til å designe egne kalendre og andre fotoprodukter?

Ta en titt i foto-bladet vårt, hvor vi også har forskjellige mini-tutorials, eksempelvis om cliparts i bestillingsprogrammet vårt, som du kan bruke til å designe og personliggjøre fotoboken din, fotokalenderen og andre av produktene våre. Dessuten får du også info om konkurranser og kampanjer. Høres det spennende ut? Se her, hva fotomagasinet vårt tilbyr:

  • Ideer til nye måter å bruke bildene dine på.
  • Info om våre mange typer innbindinger og papirer.
  • Designtips til å få et vakkert fotoprodukt, både ideer til kreative layouts av produktene dine eller tips og triks og info om den nyeste teknikken vi benytter i bestillinsprogrammet vårt.
  • Inspirasjon til å få bildene dine fremkalt på spennende materialer og i forskjellige formater, slik som store plakater og fotolerreter.
  • Introduksjon til våre mange flotte og dekorative fotoprodukter, slik som fotokalendere og tips til å lage det helt perfekte mobildekselet til kjæresten til spennende kort med bilder og gode råd, tips og ideer til å sette prikken over i-en.

Les bladet og bli klokere på foto-verdenens mange muligheter. Visste du for eksempel at det er mulig å fremheve utvalgte elementer på fotobokens forside med skrift med effektlakk i gull eller sølv? Eller at du selv kan legge farger inn fra ett av dine egne bilder? Følg med i vårt magasin som kommer ut fire ganger i året, og du vil bli presentert for det nyeste innen redigering og design.

Lag bedre fotoprodukter

Helt enkelt! Følg anvisningene våre og bruk designtipsene og de gode ideene du liker best, når du lager fotoprodukter. Utover våre klassikere og vår populære CEWE FOTOBOK tilbyr vi også flotte, brukbare og morsomme fotoprodukter, som du får kjennskap til i bladet vårt. Det kan for eksempel være vårt hyggelige puslespill med dine egne bilder av barna trykt på og deksler i eget design og også med ditt eget utvalgte bilde på.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Vi deler også ut tips og triks i nyhetsbrevet vårt. Også her gir vi deg inspirasjon om produkter og designtips, info om konkurranser og ideer til fotogaver til hele familien. Meld deg på nyhedsbrevet vårt og les fotomagasinet, så er du godt rustet til nye eventyr i vår spennende fotoverden.