CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Musematte
Musematte
Musematte

Musematte

Ditt favorittbilde på musematte

Nyt dine yndlingsøyeblikk med din personlige musematte.

 • Sklisikkert skumgummimateriale
 • Belagt overflate
 • Mange designmuligheter
169.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Materiale:

Sklisikker skumgummi med tekstiloverflate

Størrelse:

23 x 19 x 0,5 cm

Trykkflate:

23 x 19 cm

Farge:

Sort

Designs:

Stort utvalg av designforslag

Personlig musematte med tekstiloverflate

Lag en musematte med bilde

Hvorfor er musematter ofte så kjedelige å se på? Det er ofte bare en blå firkant på skrivebordet ditt. I beste fall er det en kjedelig reklame på for en eller annen bedrift som lager noe du aldri har hatt bruk for.

Lag din egen musematte med bilde! Da har du noe fint å se på hver gang du sitter ved pc-en. Du bestemmer selv hvilket bilde som skal være på musematten din, og du kan også leke med design og farger, så den blir kjempeflott og kanskje matcher innredningen din, eller bare er i farger du liker godt.

Våre flotte musematter med bilde måler 23 x 19 cm og er ½ cm høye. Den er laget av gummi og har tekstiloverflate. Denne kombinasjonen sikrer at musematten blir liggende der den skal, og samtidig at musen glir enkelt og uanstrengt på den.

Leter du etter en fotogave? Lag en musematte med ditt eget bilde på

Du bestemmer hvilket bilde du vil ha på! Så avhengig av om det er en musematte til deg selv eller en gave til en du er glad i, må du tenke over hva du eller vedkommende gjerne vil kaste et blikk på flere ganger daglig. Se forslagene våre til nye musematte-eiere her:

 • Kjæresten på kontoret skal da selvfølgelig ha en musematte med et flott bilde på av deg eller av dere to sammen. Det er også en søt Valentinsgave til ham
 • Din store gutt som gamer nesten døgnet rundt: Det skal et kult bilde på, for eksempel med en figur fra et av yndlingsspillene hans? Husk at du også kan legge til tekst, så du kan krydre med sitater fra spillet.
 • Deg selv! Man må huske å være snill mot seg selv, så lag din helt egen, personlige musematte til kontoret eller til pc-en hjemme. Du kan pynte den med et flott bilde fra sydenferien, et bilde av deg og venninnene eller et av hele familien

Morsomme musematter med foto? Eller praktiske? Her kan du få begge deler!

Musematter kan være morsomme fordi du selv kan sette et morsomt bilde på. Den designes direkte på hjemmesiden vår, så det er både enkelt og praktisk. Dessuten produseres de i veldig god og holdbar kvalitet og til en fornuftig pris.

Se her hvor enkelt det er å designe musematte med bilde på:

 • Klikk på ’Utform her’ her på siden
 • Klikk på ’Last opp bilder’ og velg det bildet du vil ha på musematten
 • Velg eventuelt en mal, hvis du vil ha litt mer pynt på musematten. Du kan også velge ikke å bruke en mal, så det bare er bildet ditt som trykkes på musematten
 • Hvis du vil kan du legge til tekst og farger
 • Når du er fornøyd, legger du musematten i handlekurven og gjør ferdig bestillingen din

Prøv deg også fram med vårt gratis fotoprogram. Med det får du enda flere designmuligheter, og du kan lage fotoprodukter til alle anledninger og til alle priser.

Vent på posten et par dager. Musematten din kommer innen 4-6 hverdager.

Se også våre andre morsomme og søte fotogaver

Bruk dine gode bilder på morsomme og annerledes måter. Fotofremkalling er mange ting her hos CEWE, se bare her hva du også kan bruke bildene dine til:

Lag fantastiske fotogaver til enhver anledning, for eksempel farsdag og morsdag. Du kan også lage fotobøker hvor bildene dine trykkes direkte på sidene, og du kan sette inn tekst og forskjellig pynt.

Bestill musematten din i dag - god fornøyelse!