Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Tips til farsdagskort

Du har funnet gaven, men hva med kortet? Få inspirasjon til å bruke tekst og bilder i farsdagskortet.

Hva skal jeg skrive i kortet til pappa, tenker du kanskje. Her har vi noen gode tips til hva vi kan skrive i farsdagskortet. Noe kan du kopiere og lime inn som det er, og andre ideer kan du la deg inspirere av og vinkle i din egen retning.

Tips 1: En all time klassisker

Sett ord på hvorfor pappaen din er Verdens Beste Pappa, og hva han betyr for deg. Du trenger ikke bruke masse metaforer og fancy ord, men takk han rett og slett for de tingene du setter pris på ved ham. Det kan være alt fra hans fantastiske spaghetti bolognese til hans behagelige tilstedeværelse, at du alltid kan spør han om hjelp, når kranen på badet drypper eller en ny lampe skal henges opp, at han er et perfekt forbilde for barna dine, og at han alltid lytter når du har noe på hjertet. En superpersonlig farsdagstekst til kortet!

Tips 2: Pappahumor til far

Er faren din en mester i pappavitser? Da vil han elske et personlig farsdagskort med ekte pappahumor på. Inne i kortet kan du skrive en koselig hilsen og sette inn et par av favorittbildene av dere. Og voila, det perfekte farsdagskort!

Mangler du gaven til det personlige kortet til pappa? Finn farsdagsgaven her.

Tips 3: Si det med bilder i et farsdagskort

Synes du det er vanskelig å sette ord på hva din far betyr for deg? Så fyll kortet med bilder! Bruk selfiene dere har tatt sammen, bilder du har tatt av ham, bilder han har tatt av seg selv og annet du synes passer til pappaen din. Det kan bli et like så fint og personlig farsdagskort!

Hvor kan jeg lage farsdagskortet?

Her på våre hjemmesider kan du lage et enkeltkort, som deretter blir sendt direkte til faren din. Du kan naturligvis også velge å få det sendt til din egen adresse, og levere kortet til pappa samtidig som gaven, hvis det er en bedre løsning for deg.

Når du lager et enkeltkort med direkteforsendelse, kan du bestemme utseende på farsdagskortet helt selv. Det betyr at du kan velge å kombinere bilder og tekst, men du kan også utelukkende bruke tekst eller bare bilder. Det er du som bestemmer!

Du kan designe et enkeltkort med direkteforsendelse her.

Kanskje du også er interessert i dette?

Her er mer inspirasjon til deg som vil feire pappaen din

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.