Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Farsdag

4 tips til farsdagsaktiviteter - skap kvalitetstid sammen

Sørg for at pappa får en dag i hans ånd på farsdag! Her får du tips til aktiviteter på farsdag, innendørs og utendørs, i rolig tempo eller i høy fart. Finn en aktivitet som passer til din pappa her.

Det er andre søndag i november, og farsdag! Men hva skal dere finne på? Og hva ønsker pappa seg egentlig? Mannen som har alt, bortsett fra en ønskeliste. Du ønsker såklart å forberede en perfekt dag, med kvalitetstid for ham og barna. Her gir vi deg fire tips til farsdagsaktiviteter, så han får en kjempefin dag.

Tips 1: En koselig farsdagsfrokost

Er pappa en syvsover, kan du la han sove ekstra lenge på farsdag og vekke ham med duften av nytraktet kaffe og nystekte rundstykker. Da kan vi garantere at han våkner opp med et smil! Vil du gjøre frokosten enda mer spesiell, kan du lage et personlig fotokrus til ham, som du kan servere farsdags-kaffen i. Det kan han senere ta med på jobb, bruke på hytta eller nyte morgenkaffen ut av hjemme.

Tips 2: En kveldstur med pappa

En stille novemberdag kan være en kjempefin turmulighet. Etter middag kan det være deilig å komme seg litt ut og røre på seg. Kle godt på dere, finn frem hodelykter og ta turen ut. Kanskje det er kommet snø, som månen så vakkert lyser opp? Eller ser dere den klare stjernehimmelen - hvem kan peke ut flest stjernebilder? Bor dere langt nord kan dere kansje være så heldig å se nordlys? Etter turen kan du tilby en varm kopp kakao og overraske med en ekstra gave til pappa - en CEWE FOTOBOK fylt av koselige minner dere har sammen.

Er du i skikkelig gavehumør, finner du flere farsdagsgaver her

Tips 3: Og hvis det regner eller snør på farsdag?

Skulle værgudene ha det til at været på farsdag blir grått og trist, har vi likevel noen koselige idéer til innendørs kos. Hva med kortspill spilt med kortstokk med eget bilde på - eller prøv å legge et stort Ravensburger puslespill sammen, som du på forhånd har bestilt med bilder av hele familien på.

Tips 4: Fart og spenning

Få på sykkelbuksene og gjør sykkelen klar til en ettermiddag på pappas premisser. Det blir helt sikkert en heseblesende og morsom dag, enten turen går til skogs eller langs landeveien. Når det er tid for en liten pause, kan du overraske faren din med en fin drikkeflaske med ditt eget bilde på. Husk å fylle den opp før dere drar, så har dere iskaldt vann til pausen.

Vi ønsker dere en fantastisk farsdag!

Kanskje du også er interessert i dette?

Her er mer inspirasjon til deg som vil feire pappaen din

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.