Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Invitasjoner

4 tips til kreative invitasjoner

Datoen er satt og festen er planlagt. Nå gjelder det bare å la alle gjestene vite når begivenheten finner sted. Inviter med stil og lag kreative og personlige invitasjoner som garantert faller i smak med disse 4 tipsene.

1. Pynt med effektlakk for å skape en eksklusiv look på invitasjonene.

Er du klar for en fest som oser av luksus og stil? Effektlakk hever enhver invitasjon et nivå opp. Velg mellom effektlakk i gull, sølv, roségull eller blank effektlakk – perfekt for prikken over i’en på invitasjonene.

Gjør takkekortene dine spesielle

2. Legg inn video i kortet

Når du bestiller et av foldekort-formatene har du også mulighet til å legge inn en video i kortet. Da får dere muligheten til å invitere gjestene “ansikt til ansikt”? Det vil i hvert fall gjøre invitasjonen mer personlig og unik! Videoen legges inn i kortet via en QR-kode. Ved hjelp av en QR-skanner (som de fleste telefoner har innebygd i kameraet, eller som kan lastes ned gratis) kan mottakeren spille av videoen på telefonen eller datamaskinen. Kanskje blir svarmeldingene morsommere også?

3. Tenk utenfor boksen

Selv om vi har mange flotte utforminger på kort hos oss, så kan man lage kreative invitasjoner av andre formater også. En bildestimmel eller en art-print kan gi en kreativ vri på invitasjonene. Om du ikke vil erstatte kortet, så er bildestrimler også fine å legge med som vedlegg. Her er det bare din egen fantasi som setter grenser!

4. En liten utfordring som gjestene vil verdsette

Har du gjester som setter pris på en gåte? Hva med å lage invitasjonen som en rebus de må løse? Da får de litt hjernetrim og du får engasjerte gjester. Husk bare å ikke lage rebusen for vanskelig, eller legg ved løsningen på et eget kort. Vi ønsker jo at flest mulig skal komme i selskapet!

Kom i gang med forberedelsene til festen

Kanskje er du også interessert i dette?

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.