Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Slik sorterer du mobilbildene dine!

Få våre 6 beste tips til å sortere bildene dine på en enkel måte

Hvis du er som oss, så tar du drøssevis av fine bilder som bare ligger på telefonen. Og selv om det er fint å ha alle små hverdagsglimt og ferieminner samlet på ett sted, så opptar det kanskje plass fra nye opplevelser som kommer - som du også gjerne vil ha plass til.

Derfor har vi laget en liste med 6 tips til hvordan du fremover kan organisere bildene dine - sjekk den ut og se om du ikke finner et tips eller to du kan bruke.

4 tips til å organisere bildene dine

Du finner mange smarte funksjoner i telefonen, som kan hjelpe deg

Marker favorittene dine

Knipser du også løst med kamera? Da har du sikkert, som oss, minst 10 bilder fra samme situasjon. En enkelt måte å organisere og sortere bildene på er å markere favorittene med en gang. Marker favorittbildene ved å klikke på hjertet under bildet. Deretter vil bildet vises i albumet "Favoritter".

Slett, slett, slett

Vi vet godt at det er vanskelig å trykke på søppelbøtte-ikonet og slette et bilde, spesielt når det er et bilde av familien. Men gjør det likevel til en god vane å slette uskarpe bilder, eller bildene hvor barna har halvlukkede øyner. Kommer du oppriktig til å savne de?

Lag mapper

Telefonen din organiserer bildene dine i kronologisk rekkefølge, men en bedre måte å holde styr på bildene dine er ved å dele de inn i mapper eller album. Da kan du enklere finne dem når du skal bruke det til for eksempel en fotobok.

Lag en rutine

Det er superenkelt å lage en "Påminnelse" på mobilen. Tenk over hvilken tid på dagen det passer best å sortere bilder på, sett på en påminnelse, og skru på "Gjenta". Du kan gjøre det til en ukentlig eller månedlig aktivitet å sortere bildene, alt etter hvor mange bilder du vanligvis tar. På den måten blir det overkommelig.

Tips 5: Ha en backup

Det verste som kan skje, er å miste bildene sine. Derfor anbefaler vi at du alltid har en backup av bildene, så de ikke bare ligger på telefonen. For dette er CEWE myPhotos helt genialt. CEWE myPhotos er nemlig en online lagringsplass i skyen, som gjør det mulig for deg å laste opp bilder, videoer og fotoprosjekter til din egen, private konto. Når filene først er lastet opp fra telefonen til kontoen i skyen, kan du enkelt finne tilbake til de, både fra telefonen, en tablet eller datamaskinen din. En CEWE myPhotos-konto er gratis å opprette, og du får automatisk 15 GB gratis lagringsplass.

Sørg for å ha en sikker backup av bildene dine

Tips 6: La CEWE-appen sortere bildene dine

Har du lest alle tipsene over og tenker "jaja, men det kommer jeg aldri til å gjøre", så har vi fortsatt ett godt tips igjen til deg. For det er helt okay å være både ærlig og realistisk, hvis du på forhånd vet at du ikke kommer til å få gjort de foregående tipsene. Det siste tipset vårt hjelper deg kanskje ikke direkte å sortere og organisere bildene på mobilen, men til gjengjeld hjelper det deg med å lage en fotobok, selv om kamerarullen er uorganisert.

Laster du ned CEWE-appen, kan du få den til å analysere bildene dine og velge ut de beste til din CEWE FOTOBOK. Ja, du leste rett - og ja, det er veldig nyttig! Det krever bare at du har definert en mappe på forhånd, f.eks. samlet alle feriebildene i én mappe. Når du lager fotoboken i appen, velger du mappen og trykker "Smart bildeutvalg". Så vil appen analysere bildene dine og velge ut de beste. Er det noen bilder du ikke ønsker å ha med, kan du enkelt klikke til og fra som du selv ønsker.

Når du har valgt hvor mange bilder du ønsker i fotoboken, gir appen deg en anbefaling på antall sider i boken. Det kan du også endre hvis du ønsker. Et lite øyeblikk senere er fotobok-utkastet klart til gjennomgang. Og er det noe du vil endre, så endrer du det bare. Enkelt og greit!

CEWE-appen finnes selvfølgelig til både Android og iPhone

Nå er du klar!

Når du har sortert bildene dine, må du såklart bruke de beste i en flott feriefotobok

Print favorittbildene!

Nå som bildene dine er sortert, må du selvsagt bruke de i flotte bildeprosjekter

Kanskje du også er interessert i dette?

Her kan du finne enda mer sommerinspirasjon! Dykk ned i alle våre tips og inspirasjonsartikler.

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.