Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Kjøp kamera og fotoutstyr

I nettbutikken til CEWE Japan Photo finner du et stort utvalg av kamera, objektiver, bilderammer, og annet fotoutstyr

Gå til nettbutikken

Kjøp kamera og fotoutstyr

Besøk nettbutikken til CEWE Japan Photo eller en av våre samarbeidspartnere for fotoutstyr

Fotoutstyr hos våre samarbeidspartnere

Stort utvalgt av kamera- og fotoutstyr

Kjøp kamera og utstyr som passer deg. Få den aller beste hjelpen, så du kan fotografere massevis av fine øyeblikk.

Kamera, objektiv og tilbehør fra de beste produsentene

I sortimentet til CEWE Japan Photo finner du alt du trenger av foto- og videoutstyr, enten du er en ivrig amatør, entusiast eller proff fotograf. Vi har kamera, både systemkamera, kompaktkamera og videokamera, og objektiv for alle nivåer og dekker alt fra vlogging til fuglefotografering. Vi fører også et stort utvalg lys og studioutstyr, fototilbehør, bilderammer og andre optiske produkter som teleskop og kikkerter. Om du liker det analogt har finner du også engangskameraer, film samt Instax- og Polaroid-utstyr hos oss.

Kamera og utstyr av høy kvalitet

Vi tilbyr de fleste markedsledende produsentene som Canon, Nikon, Fujifilm, Sony, Olympus, Godox, Sigma, Tamron blant annet. Hos CEWE Japan Photo vet vi hva som gjør de forskjellige merkene spesielt gode og kan derfor trygt veilede deg om hvilket merke som passer kamera- og fotoutstyrsbehovet ditt. På hjemmesidene våre kan du lese om fordelene med de forskjellige produktene og merkene og se hvilket utstyr som passer til kameraet du er interessert i.

Er du i tvil om hvilket kamera, objektiv eller tilbehør du har bruk for. Ta en kikk på kamera- og objektivguiden vår. Disse gir deg oversikt over hva du bør se etter når du skal kjøpe deg nytt fotoutstyr.

Fotoinspirasjon

Du finner ikke bare fotoutstyr hos oss, du finner også inspirasjon til ditt neste blinkskudd. Utforsk forskjellige fototemaer og finn fotoutstyr som passer perfekt for formålet eller inspirasjon til det neste fotoprosjektet ditt, enten i form av inspirerende artikler eller fotoprosjekter fra fotografer vi samarbeider med. Om det er en stund siden du har fotografert, eller du er en fersk fotograf, har vi også guider som hjelper deg å få kontroll på teknikken eller og finne det nye kameraet eller objektivet ditt.

Elsker du å være ute i naturen - også om vinteren? Les mer om hvordan du tar alt fra flotte frostbilder til bilder av sommerens blomster, så du får mest ut av kameraet ditt når du er ute på tur. Eller kanskje du tenker på å begynne med streaming og vlogging? Finn tips til hva slags utstyr du trenger for å få best mulig resultat. Eller trenger du kanskje bare litt påfyll av inspirasjon til din egen naturfotografering? Ta en kikk på bildene til mange av de flinke fotografene vi har samarbeidet med.

Kjøp fotoutstyr i butikk eller på nett

Kjennetegnet på kamera- og fotoutstyret du kan kjøpe av CEWE Japan Photo er høy kvalitet, stort utvalgt og lave priser. Sånn har det vært siden begynnelsen i 1985. I dag har vi 23 butikker i Norge. I de fleste av dem kan du kjøpe det nye fotoutstyret du trenger og i alle kan du se på de mange spennende fotoproduktene fra CEWE. Du kan naturligvis også handle online i nettbutikken vår. Japanphoto.no er en trygg og sikker nettbutikk der du finner et bredt sortiment av kamera- og fotoutstyr til konkurransedyktige priser.

Hos CEWE Japan Photo finner du noe for enhver smak, uansett om du allerede har fotografert i mange år, eller om du aldri har holdt i et kamera før. Du kan også besøke en av våre nasjonale samarbeidspartnere hvor du finner entusiastiske medarbeidere som er klare for å selge deg ditt nye fotoutstyr. Se oversikten lengre opp på siden.

Fotografering fra A til Å

Vi i CEWE Japan Photo følger deg hele veien fra kamerakjøp til printing av bildene dine. I tillegg til et stort utvalg fotoutstyr du kan forsikre med vår fantastiske SuperSikring, påfyll av fotofaglig innhold underveis i form av artikler, guider, webinarer, fotokurs og workshops, til trykking av blinkskuddene dine på et av våre mange fotoprodukter. Vi er der fra A til Å!

Bruk bildene dine til flotte veggbilder og fotobøker

Når du har tatt masse flotte bilder med kameraet ditt er det synd å la dem ligge på minnekortet eller PCen. Disse skal jo selvsagt vises frem! Hos CEWE kan du få bilder på veggen i masse forskjellige formater og materialer så du kan imponere gjestene dine med flott veggpynt. Med en fotokalender kan du vise frem 12 av dine fineste bilder gjennom et helt år. Veggkalender XXL har et stort format og er perfekt til panoramabilder.

Kanskje du har fotografert en stor begivenhet og har mange flotte bilder på minnekortet? Da skal du selvsagt lage en fotobok så du har plass til alle bildene. Fotobøker er perfekt til å forevige spesielle begivenheter som fester, reiser og ferier, så du kan gjenoppleve de gode minnene. Har du vært ute og fotografert et unikt sted og kommer hjem med fine bilder kan du lage en fotobok XL om turen? Så får bildene dine virkelig stråle. Vi har også mange forskjellige fotogaver du kan bruke bildene dine til å dekorere. Perfekt gavetips!