Lage julekort med foto

CEWE FOTOBOG

Personlige julekort

Designes nemt med dine billeder


 • Utallige designmaler
 • Fås i sett på 10 stk. inkl. konvolutter
 • 100 % tilfredshetsgaranti

Pris fra 49,00 kr./stk.

Utform julekort her

Send personlige julekort med bilder

JJulen nærmer seg med raske skritt! Det er den tiden på året hvor mange - både virksomheter og private personer - velger å sende julehilsener med posten. Glæd din familie, dine venner, dine kollegaer, jeres forretningsforbindelser eller andre bekendte med en kærlig tanke til jul. Ønsk "glædelig jul" og vis, at du tænker på dem ved at sende dem et personligt julekort med foto - det varmer i en kold tid. Du har muligens allerede kikket på ferdigproduserte julekort i butikkene, men kommet til konklusjonen at de ikke er personlige nok til din julehilsen. Har du overveid å lage dine egne personlige julekort?

Kort

fra 49,00 kr.*

Format: 10 x 18,5 cm

▶ Design her

Postkort

fra 69,00 kr.*

Format: 10,4 x 14,8 cm

▶ Design her

Postkort XL

fra 99,00 kr.*

Format: 10,5 x 21 cm

▶ Design her

Foldekort Klassisk

fra 129,00 kr.*

Format: 10 x 14 cm

▶ Design her

Foldekort kvadratisk

fra 159,00 kr.*

Format: 14 x 14 cm

▶ Design her

Foldekort

fra 159,00 kr.*

Format: 13 x 18 cm

▶ Design her

Foldekort XL

fra 149,00 kr.*

Format: 10,5 x 21 cm

▶ Design her

Foldekort XL

fra 149,00 kr.*

Format: 21 x 10,5 cm

▶ Design her

Lage julekort med dine egne foto på nett


 • • Send personlige julekort til glede for både avsender og mottaker
 • • Velg mellom mange forskjellige designmaler
 • • Leveres i sett á 10 stk. inkl. flotte konvolutter

Julen nærmer seg med raske skritt, og plutselig er det tid for å sende julekort til familie og venner. Har du også noen ganger måttet løpe ned på butikken og kjøpe en pakke ferdiglagde julekort i forbifarten? For så å komme hjem og sitte i fred og ro og skal til å skrive julekortene, og tja, så synes du egentlig at de er litt kjedelige? Og ser de ikke ut akkurat som dem du sendte i fjor? Det kan du slippe i år - design dine egne julekort på nettet her hos CEWE eller i foto-appen vår.


Lag selv personlige julekort 2018


Det er heldigvis enkelt å unngå butikkenes prefabrikkerte julekort. Lag i stedet personlige julekort med dine egne utvalgte bilder på her. Vårt prisbelønte fotoprogram har mange maler til julekort, så du kan gjøre julehilsenen din så fin og personlig som mulig.

De fleste får tatt nye bilder til å bruke på julekortet sitt. Andre tenker litt utradisjonelt og bruker et av bildene de har allerede. Hva sier du for eksempel til et morsomt julekort med bilde av hele familien på solskinnsferie i sommer? Du kan pynte med litt julesnø og nisseluer for å sette tonen. Ellers er de fleste ganske gode til selv å ta bilder i dag, så samle familien, hør idéene deres og ta noen søte og morsomme bilder til årets julekort.


Idéer til julekortene dine


Finn fram dine beste bilder og last dem opp på hjemmesiden vår. Alt etter hvilken mal du velger, har du mulighet for å pynte kortene dine med forskjellige cliparts:

 • • Pynt julekortene dine med rammer og skygger
 • • Legg til farger
 • • Sett inn tekst

Det er mange designmuligheter, men prøv å ’keep it simple’. Få fargene til å passe sammen, det ser fint ut. Grønn, lilla og rød er jo tradisjonelle julefarger, men også hvit og sølv/ blank hvit ser elegant ut. Prøv dessuten også vår prisvinnende designeffekt,, hvor du kan dekorere julekortene dine med gull, sølv eller strukturlakk. Ved å framheve for eksempel Gledelig jul med denne effekten, får du et elegant og annerledes uttrykk på kortet ditt. Dermed kan du være sikker på at ditt personlige julekort med bilde vil få en fremtredende plass på oppslagstavla eller på bokhylla i julemåneden.

Du kan velge mellom flere forskjellige typer kort når du lager julekort. Både ensidige kort og foldekort kan brukes som julekort, så velg det som passer deg.


Å sende julekort er en tradisjon


Å sende julekort er en over 100 år gammel tradisjon som opprinnelig stammer fra England. Som mange andre tradisjoner fra utlandet tok nordmenn den til seg, og i dag sender man dobbelt så mange kort og brev 14 dager før jul som på andre tider av året. Det finnes også et utall av elektroniske, gøyale julekort, men det som er med dem er at alt etter hvilken side du finner dem på, kan det være risiko for at de inneholder virus som kan skade pc-en din. Dessuten forsvinner de litt i mengden av alle de e-postene man mottar i juletiden. Og helt ærlig, er det ikke kjempekoselig å motta et fysisk, personlig julekort? Da kan man også sette det fram på hylla eller henge det opp, som mange har tradisjon for.


Hvem skal du glede med et flott, hjemmelaget julekort i 2018?


De fleste har tradisjon for å sende julekort til venner og familiemedlemmer man ikke har mulighet for å se i jula. I dem skriver man hvordan det går og hva som har skjedd i løpet av året, og avslutningsvis ønsker man en veldig gledelig jul.

Men husk at også firmaer sender julekort. Har du et firma og vil sende en julehilsen med takk for det gode samarbeidet dere har hatt i årets løp? Send et firmajulekort. Det får bedriften til å fremstå positivt, og samarbeidspartnerne og forretningsforbindelsene dine vil sette pris på å bli verdsatt.

Det er også ved juletider vi noen ganger tenker på dem vi ikke har sett eller hatt kontakt med på lenge. Ute av syne betyr ikke nødvendigvis ute av sinn, så kanskje du av og til tenker på en gammel venn eller bekjent, og spekulerer på hvor han har blitt av eller om hun har det godt? Send en julehilsen, det kan man vel ikke annet enn bli glad for å motta fra en gammel venn.


Hva skal du skrive i julekortet?


Teksten i julekortet er selvfølgelig viktig. Hvor mye plass det er til tekst avhenger av hvilken mal du har valgt. Når du skal til å skrive julekortene dine, er det et par ting du må ta stilling til:

 • • Skal det være en liten hilsen for bare å ønske en gledelig jul? Da er det jo ganske så greit.

 • • Eller skal det være litt mer utdypende, hvor du forteller om året for familien? Da kan du enten velge å skrive kronologisk om hva dere har gjort i løpet av året, og hvor dere er nå. Du kan også velge å skrive om ett familiemedlem av gangen. Fortell litt om hvordan det går på de store barnas utdannelser, med ektefellens hobby og på den nye jobben din. Skriv til slutt om forandringen av hagen eller den nye kattungen.

 • • Til slutt skal det selvfølgelig stå at du ønsker hele familien en god jul og et veldig godt nyttår. Avslutt eventuelt med et ønske om at det må gå dem godt i det nye året og at dere håper dere snart kan ses.


Lag en årbok over året som har gått


Juletid er også tiden hvor man kan samle årets minner i en årbok.Lag en fotobok over årets store og små betydningsfulle begivenheter i familien, det kan være nye familiemedlemmer som har kommet til verden, en flytting eller nytt påbygg på huset, eller kanskje det har skjedd noe spennende på jobbfronten. Dessuten er barnas milepæler også selvskrevne til familiens årbok. Har Siri mistet sin første tann? Har Fredrik begynt på skolen, eller har Mia blitt konfirmert? Er Frederik begyndt i skole, eller er Mille blevet konfirmeret? Samle minnene i en flott og personlig CEWE FOTOBOK med plass til tekst, så du kan fortelle litt om de viktige begivenhetene i familiens liv.


Kundeservice


Vi har en superflink kundeservice som sitter klare ved telefonen og på e-post for å hjelpe deg. Ring eller skriv hvis du har spørsmål til utformingen og designet av julekortene dine med bilde eller det er andre ting du trenger svar på.

CEWE ønsker deg og dine kjære en riktig god jul og et godt og lykkebringende nyttår! Husk å forevige de gode stundene ved å ta massevis av bilder som du kan bruke når du skal lage fotobøker, fotogaver og andre av våre spennende produkter. Du kan få mange gaveidéer her hos CEWE.