CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Send et postkort

Send et postkort

Lag postkortet online og få det sendt

 • 2 forskjellige formater
 • Send et postkort online
 • Send et postkort med vår app
fra 60.75 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

 • 148 x 104 mm
 • 210 x 105 mm

Materiale:

70 g/m²-kartong med laminering

Send et postkort online med ditt eget bilde!

Sender du også postkort hjem til venner og familie når du er på ferie? Da kjenner du sikkert til at du selv kommer hjem igjen lenge før postkortet? Det kan være en smule irriterende når man er langt vekk og vil sende en liten hilsen til dem der hjemme. Nå er det heldigvis over med postkort som aldri når frem, eller som kommer altfor sent. Les her hvordan du kan få alt til å gå mye raskere.

Lag postkortet online og få det sendt

Send et postkort med vår populære foto app; CEWE Fotoverden. Appen fås til iPhone, iPad og Android og er enkel, brukervennlig og ikke minst; helt gratis. Se her hvordan du kan lage og få sendt postkort med appen vår:

 • Start med å velge kortstørrelse, det er to muligheter: Alminnelig størrelse postkort og et litt større på 21 x 10 cm
 • Gi tillatelse til at bildene dine på telefonen kan brukes
 • Velg det bildet du vil ha på postkortet ditt
 • Skriv en hilsen på kortet, avslutt med din personlige underskrift
 • Tast inn navn og adresse på mottageren av kortet
 • Legg det i handlekurven, gjør bestillingen ferdig og kortet er klart til å bli sendt

Som en ekstra morsom detalje kan du velge ditt eget bilde (eller et annet bilde fra telefonen din) som frimærke. Så sørger vi for den riktige portoen. Så lykkes det kanskje for en gangs skyld, at postkortet ditt fra de varme landene når frem til mottageren før du selv kommer hjem fra ferie?

Husk at du også kan lage invitasjoner og kort med dine egne bilder hos CEWE!

Postkort med feriebildene dine - lag det her

Skal du på ferie og vil du gjerne sende en kjærlig hilsen til de der hjemme? Her er det enkelt å lage et postkort online og få det sendt. Det er superenkelt å lage, du skal bare ha et godt bilde. Så kom deg ut og let etter et vakkert motiv i ferieparadiset ditt. Er det et spesielt flott naturbilde, kanskje? Eller er det et bilde av ungene i vannkanten? Hvilke av feriebildene dine har du lyst til å vise dem der hjemme? Sett bildet ditt inn, skriv en liten hilsen og la oss ta oss av resten.

Har du tatt en hel haug av gode bilder? Når du kommer hjem fra ferien har du kanskje lyst til å sette mange av feriebildene dine i en CEWE FOTOBOK så du kan bevare alle minnene dine for evig. Få inspirasjon til hvordan du kan ta vare på ferieminnene dine i en reisebok.

Send postkort på en ny, smart måte – og bevar litt nostalgi

Der var engang hvor det å være på ferie var synonymt med å ligge på en solseng og skrive postkort for hånd, spekulere over hvor man kunne kjøpe frimerker og på om kortet overhodet ville nå frem. Og det var visst kun i de sjeldne tilfellene at postkortet nådde helt frem før man selv kom hjem igjen. Kan du huske det?

Du kan fremdeles sende et fysisk postkort, som mottageren får levert i postkassen sin. Forskjellen er nå at du fyller ut postkortet på nett, laster opp det bildet du vil ha på kortet og sender oss bestillingen din. Så printer vi kortet for deg, frankerer det og sender det.

Lag et postkort online og få det sendt direkte til mottageren

Se her hvordan du gjør det:

 • Gå på jakt etter det fineste motivet til postkortet ditt eller bruk et av de bildene du allerede har i løpet av ferien
 • Vælg et kort blant våre mange designmaler
 • Last opp bildet ditt
 • Skriv tekst på kortet
 • Send bestillingen din

Så sørger vi for at koret blir printet i flott kvalitet og at det blir levert til den rette mottageren. Det fysiske postkortet er en personlig hilsen, laget online. Smart og enkelt!

Du lager postkortet online, vi printer det og sender det direkte til den mottageren du har valgt.

Når kan du bruke funksjonen?

Det er enkelt å lage postkortene online og få dem sendt når du er på ferie. Alle har jo telefonen tilgjengelig med gode kameraer. Så ta et par gode og stemningsfulle feriebilder, gjør dem til postkort, og på et blunk er de allerede på vei. Dermed slipper du å skulle kjøpe frimerker, finne postkasser, og på toppen av det hele finne ut av alt sammen på et annet språk.

Det er enkelt og tar overhodet ikke lang tid. Og dessuten er du sikker på at postkortene dine kommer frem, så du ikke taper tid og penger.

Send et julekort online

Er du også noen ganger i siste øyeblikk ute med å få sendt julekort til familie og venner? Det er jo en del å tenke på i desember og noen ganger er det kanskje litt vanskelig å få tid til å kjøpe inn julekort, få dem skrevet, og sendt dem ut i god tid.

Bruk postkort-funksjonen til å sende årets julekort med bilder! Det er enkelt, du sparer tid, og kortene kan nærmest lages på et øyeblikk. Dessuten kan du lage dem nesten uansett hvor du er, når inspirasjonen kommer over deg. For du har jo som regel alltid en telefon rett i nærheten, eller hva?

Dessuten kan du raskt og enkelt ta et par nye bilder av barna, det julepyntede hjemmet eller hunden med nisselue på, til å bruke på julekortet ditt. Last opp bildet på kortet, skriv tekst og adresse og send det. Det er raskt og enkelt og mottageren blir glad for den personlige hilsenen med det flotte bildet på.

Der fikk du også en idé til em bursdagshilden, et Valentins-kort eller en personlig hilsen til en du er glad i.

Du kan velge mellom to størrelser på postkortene, alminnelig størrelse eller et litt større. Avslutt med en personlig underskrift, og postkortet ditt er klar til å bli sendt.