Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Bæredyktighet

Hos CEWE er fokus på bæredyktighet dypt forankret i virksomhetskulturen vår.

Les mer

Et klimanøytralt CEWE

Gjennomsiktighet er spesielt viktig for oss. Derfor blir vår miljømessige og sosiale forpliktelse regelmessig undersøkt og sertifisert av anerkjente partnere.

FSC®-sertifisert serviceleverandør

Alle energiledelsessystemene på de tyske driftsstedene oppfyller kravene i henhold til DIN EN ISO 50001. I overensstemmelse med disse prinsippene forplikter vi oss til kontinuerlig å redusere energibruken ved kontinuerlig oppmerksomhet på forbruket ved våre maskiner, redskaper og anlegg. I tillegg vektlegges energieffektivitet ved kjøp av produkter og serviceytelser. Rettslige krav og egne mål som er mer vidtrekkende legger grunnlaget for energipolitikken vår. Dermed driver vi også et aktivt press på beskyttelse av miljøet.

BMP

BMP, som ble grunnlagt i 1954, er en forening for profesjonelle kjøpere, logistikkbedrifter og bedrifter som har ansvar for forsyningskjeder i Tyskland og Sentral-Europa. CEWE har siden 2013 vært sertifisert BMP-partner. Ved å skrive under på BMPs Code of Conduct forplikter CEWE seg bl.a. til å: - Bekjempe korrupsjon - Unngå kartellignende avtaler - Ikke bruke barne- eller tvangsarbeid - Overholde etiske prinsipper overfor leverandører - Overholde menneskerettighetene - Beskytte miljøet og helsen - Ha rettferdige arbeidsbetingelser

CDP

CDP har som mål å få bedrifter og byer til årlig å offentliggjøre en miljørapport. De veileder og hjelper over 6.000 bedrifter og 550 byer med hvordan bedriftene og byene kan minske sin påvirkning av miljøet. Med CDP-logoen viser CEWE at vi hele tiden jobber med på å minske miljøavtrykket vårt, og at vi er åpne i forhold til effekten vår på klimaet. Vår årlige bæredyktighetsrapport er et eksempel på dette.

The Global Compact

The Global Compact er et FN-initiativ som jobber for å bekjempe korrupsjon, slaveri, barnearbeid og uverdige arbeidsbetingelser i hele verden. Initiativet er bygget på ti grunnleggende prinsipper som samlet dekker over de fire områdene. CEWE har forpliktet seg til å følge disse grunnprinsippene, som betyr at vi opererer ansvarsfullt, bæredyktig og rettferdig.

I dag deltar mer enn 12.000 bedrifter og andre interessenter fra 145 land i initiativet.

Sosialt ansvar

Vi har i mange år støttet sosiale, sportslige og kulturelle prosjekter. Vi jobber konstant med å sikre optimale arbeidsforhold for medarbeiderne våre, å hjelpe svake i nærmiljøet vårt og å støtte sårbare barn og familier.

Sponsorer

Barn er fremtiden vår. Derfor er det viktig for oss å hjelpe barn og deres familier som av en eller annen grunn går gjennom en vanskelig tid som ingen burde oppleve. Vi støtter en rekke organisasjoner som Team Rynkeby, SOS Barnebyer og Familier med kreftrammede barn som jobber utrettelig for å gi sårbare barn den beste barndommen som mulig.

Bli inspirert

Fotoklubber

Små og store fotoklubber spiller en stor rolle for å holde lidenskapen for god fotografering ved like. Derfor støtter vi klubbene, så medlemmene fortsatt kan lære og la seg inspirere av hverandres unike vinkler og tilganger til å fange verden rundt oss.

Fotoevents

Vi sponser begivenheter med formålet å utbre de mange fantastiske og kreative mulighetene det å fotografere gir. I Norge deltar vi blant annet på en rekke fotobegivenheter og messer.

Fornøyde medarbeidere

Hos CEWE Norge har vi fokus på et godt arbeidsmiljø for våre ca. 30 fastansatte medarbeidere og 20 studentmedhjelpere. Her er det plass til alle uansett farge, alder, utseende, kjønn, erfaring osv. Hos CEWE tilstreber vi balanse mellom jobb og privatliv, vi engasjerer oss og tar oss tid til medarbeiderne våre.