CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Cewe fotobok mini Cewe fotobok mini Cewe fotobok mini

CEWE FOTOBOK Mini og Liten

Den perfekte følgesvennen

 • Kompakt format: fra 15 x 11 cm
 • Perfekt til fine øyeblikksbilder
 • Ekstra hendig og smidig å ta med seg
 • Vakker effektlakk som tilvalg
 • FSC®-sertifisert og klimanøytral
669.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Format

 • Mini: ca. 15 x 11 cm
 • Liten: ca. 14 x 13 cm

Omslag:

 • Mini: Softcover
 • Liten: Hefte

Papirkvalitet:

Digitaltrykk - standard

Oversikt over papirtyper og innbindinger

Finn ut mer om digitaltrykk standardog innbindingene
Softcover Softcover Softcover

Softcover kan bøyes og gjør det enkelt å bla gjennom dine vakreste fotominner.

 • Bøyelig, laminert omslag
 • Softcover med personlig tilpasning
 • Bokrygger med personlig tilpasning
Hefte Hefte Hefte

På samme måte som i en høykvalitetsbrosjyre ligger sidene i hefteomslaget.

 • Omslag med spiralinnbinding
 • Sidene ligger i hverandre som i en brosjyre
Digitaltrykk matt cewe fotobok Digitaltrykk matt cewe fotobok Digitaltrykk standard

Allsidig og flott: Digitaltrykk standard er en av klassikerne våre og tilbyr det største utvalget av kombinasjonsmuligheter for CEWE FOTOBOK. (200 g/m²)

 • Klassikeren blant papirkvalitetene
 • Tilgjengelig for alle formater og innbindinger

CEWE FOTOBOK Mini og Liten

Den søteste bildeboken i mini- og liten-format

Bildebok til små historier og små fingre

CEWE fotoboken i mini- eller liten-format er det minste formatet vårt, og er veldig godt egnet til både små historier og små fingre. Med dine egne bilder i blir boken en fin liten bildebok som er enkel å bla i og lett å bruke. Det er nesten som en pixiebok men med dine egne bilder i. Ikke la deg lure av det lille formatet, selv om vår Mini ikke er så stor, er det fortsatt en bildebok som kan gjøre et stort inntrykk.

Bildeboken er til hele familien, men vurderer du å lage en liten fotobok med bilder av familien til ditt lille barn, men spekulerer på om de små barnefingrene kanskje vil være litt for hardhendte med den fine boken? Da kan du ta en kikk på vår spesielle babyalbum, som er laget til nettopp de minste medlemmene av familien. Den kan de sitte og ”lese” selv, eller dere kan lese den sammen.

Mini-fotobok med dine egne bilder

Fotoboken lages med dine egne utvalgte bilder i, som du laster opp på hjemmesiden vår. Med mini-fotoboken har du mulighet for å ha fra 26 til 74 sider, og boken leveres med et mykt softcover. Du bestemmer designet og utformingen, og du kan velge mellom flere forskjellige design i vårt fotoprogram. Les bildeboken med barna dine eller la dem sitte med dem selv.

Bildebok med egne bilder - En hyggelig og personlig gave til deg selv eller til dem du er glad i

Trenger du litt inspirasjon til hva du kan bruke bildeboken vår til? Les forslagene våre her:

 • Har junior hatt besøk av barna fra barnehagen på bursdagen sin? La en bildebok fortelle historien: Lag en fotobok med bilder fra dagen! Sønnen eller datteren din blir glad og vil ofte ta fram boken og gjenoppleve den fine dagen. Størrelsen på bildeboken gjør at den ikke er for stor å sitte med, og den vil sikkert bli lest i mange ganger. Lag eventuelt en bok til barna og de voksne i barnehagen også, som de kan ta fram og kikke i en gang imellom.
 • Prøv også å lage en fotobok med familiens livretter! Det er en litt utradisjonell form for fotobok, men den blir garantert godt mottatt. Den blir familiens helt personlige bildebok med lekre oppskrifter, en slags personlig kokebok med bilder av de lekre rettene samt bilder av dere som kokkelerer sammen på kjøkkenet eller er samlet rundt spisebordet. Bruk den som oppslagsbok når du skal lage god, norsk mat eller eksotiske retter fra steder dere har besøkt, og nyt samtidig de fine bildene av koselige stunder med familien. Få eventuelt laget et par stykker ekstra, så det er noen å dele ut når gjestene gjerne vil ha oppskriften på den lekre gryteretten med hjem, eller til når barna flytter hjemmefra.
 • Lag en liten fotobok til de eldre i familien fra en fin familieettermiddag. De eldre liker ofte å se bilder og gjerne av familien. Kanskje har besteforeldrene vært på besøk til kaffe og kake i hagen en deilig sommerdag, og dere har fått tatt noen fine og søte bilder. Gi dem en fin bildebok med de beste bildene fra dagen. Hvis det er en spesiell begivenhet, fortjener bildene kanskje en større fotobok, så ta eventuelt også en kikk på de andre formatene og størrelsene våre.

Mini-format – Store minner i en liten bildebok

Selv om våre Mini- og Liten-fotobøker ikke er veldig store, er det fortsatt en bok som inneholder store minner. Formatet og prisen gjør det mulig å lage et par ekstra bøker til å gi bort til dem som var med til å gjøre dagen til noe spesielt.

CEWE FOTOBOK Mini og Liten – Bildebøker for både voksne og barn

En stilig, liten fotobok passer til mange anledninger, med mange forskjellige typer bilder og egner seg til både barn og voksne alt etter hva den handler om.

Da den er forholdsvis liten og prisvennlig, kan den i mange tilfeller erstatte den tradisjonelle stakken fremkalte bilder fra spesielle anledninger eller de bildene på telefonen man ofte tar. Du kan lage bildeboken i foto appen vår, her på hjemmesiden eller i vårt gratis fotoprogram.

Se vårt store utvalg av fotobøker i mange størrelser og til alle anledninger, hvis du har en annen spesiell begivenhet du gjerne vil forevige med en flott fotobok. Det finnes utallige muligheter for å lage akkurat den fotoboken du gjerne vil ha.

Et par gode tips til din liten bildebok

Når du skal lage en bildebok, er det et par ting det er lurt å huske på. Så værsågod, her har du en kjemperask topp 3-liste til hvordan du kommer i gang:

 1. Start med å finne den fotoboken du vil lage. Vi har fotobøker som egner seg til de vakre bryllupsbilder, til de beste feriebilder og til små, fettete barnefingre. Finn den som passer til de bildene du skal sette inn.

 2. Finn deretter bildene du vil ha med i boken. Du kan også finne dem underveis, men det enkleste er å finne dem først og opprette en mappe til dem. Da er de enkle å gå til når du skal i gang.

 3. Nå er du klar til å designe din bok. Sett bildene inn og pynt med cliparts, farger osv. Særlig i vår programvare kan du nærmest finne uendelige muligheter for å designe din fotobok slik at den blir helt unik.

Vi håber, du bliver glad for dine billedbøger – god fornøjelse!