CEWE FOTOBOK > Effektlakk
CEWE FOTOBOK med effektlakk

Gi din CEWE FOTOBOK Hardcover et elegant utseende med effektlakk, gull- eller sølvtrykk

Innbinding med flotte effekter: Fremhev utvalgte elementer på din CEWE FOTOBOK Hardcover med elegant effektlakk eller gull- eller sølvtrykk. I tillegg kan du benytte deg av et stort antall eksisterende design eller gi kreativiteten fritt spill.

Last ned fotoprogrammet vårt, og start med å utforme.

Gull

Gull

 • Enestående, majestetisk gulltrykk
 • En merkbar opplevelse i en klasse for seg selv
 • Et stort antall designmaler

Fremhev utvalgte elementer på din CEWE FOTOBOK Hardcover med gylne elementer som begeistrer visuelt. Dette egner seg spesielt til anledninger som bryllup, reiser eller en årbok.

Forgyll dine beste historier i formatene: Kompakt panorama, Kvadratisk, Stor, Stor Panorama, XL, XXL og XXL panorama.

Sølv

Sølv

 • Strålende highlight i sølv
 • Stort utvalg av Cliparts, rammer og skrifttyper
 • Flott utsmykning til enhver anledning

Sett strålende highlights på din CEWE FOTOBOK til et spesielt minnestykke som begeistrer visuelt.

Tilgjengelig i formatene: Kompakt panorama, Kvadratisk, Stor, Stor Panorama, XL, XXL og XXL panorama.

Effektlakk

Effektlakk

 • Eksklusiv effektlakk
 • Merkbar opphevet overflate til tekstene dine, rammer og andre designelementer
 • Stilfull fremheving av fotobokens innbinding

Effektfull innbinding: Fremhev utvalgte elementer på din CEWE FOTOBOK Hardcover med effektlakken som både kan føles og ses.

Vårt tips Særlig på mørke bakgrunner kommer denne foredlingen til sin rett.

Tilgjengelig i formatene: Kompakt panorama, Kvadratisk, Stor, Stor Panorama, XL, XXL og XXL panorama.

Design ditt CEWE FOTOBOK Hardcover her
Stor Panorama
Fås i vår populære format: Stor Panorama
XL
Tilgjengelig for vår populære format: XL
Stor
Tilgjengelig for vår populære format: Stor

Nyhet! Fotobok med effektlakk, sølv -eller gulleffekter

Vi har nå gleden av å kunne tilby deg nye, flotte effekter til vår mest populære fotobøker. Effektlakk, sølv- eller gullskrift med ”opphøyde” bokstaver man kan føle med fingrene. Det gir din CEWE fotobok et helt annerledes og eksklusivt look.
Velg de effektene du liker best:


 • • Effektlakken gir utvalgte tekstbiter en touch av eksklusivitet.
 • • Gullskriften gir et majestetisk look til fotoboken din.
 • • Sølvskriften gjør fotoboken lett og elegant.

Velg de nye effektene våre til fotobøkene i størrelsene: Kompakt panorama, Kvadratisk, Stor, Stor panorama, XL, XXL og XXL panorama.
Fotoboken din er et fantastisk minne om den store dagen din eller en særlig begivenhet som har stor betydning for deg. Legg til en effektlakk samt gull- og sølveffekter til boka slik at uttrykket blir helt annerledes og eksklusivt.

Det er kjempeenkelt å lage en helt egen personlig fotobok med vår nye effektlakk og andre flotte designelementer. Se her hvordan du kan gjøre det.

Slik lager du en fotobok med effektlakk:
1.   Velg et format i menyen til venstre. Vår nye effektlakk og sølv- og gulleffekter fås til formatene: Kompakt panorama, Kvadratisk, Stor, Stor panorama, XL, XXL og XXL panorama.
2.   Deretter laster du ned programvaren vår som inneholder utallige designmaler og verktøyer for å designe fotoboken din.
Med programvaren får du også muligheten til å lagre produktet og jobbe videre med det en annen gang.
3.   Velg og last opp bildene som skal være i fotoboken.
4.   Legg til tittel og tekst og eksperimenter med ulike flotte designelementer.
5.   Legg fotoboken din i handlekurven og fullfør bestillingen din.

Velg mellom flere leveringsmuligheter, og du kan alltids ringe til kundeservice hvis du trenger hjelp.


Fotoboken – det nye fotoalbumet ditt
Lag en fotobok til de helt spesielle dagene og anledningene som du vil huske for alltid. Forevig minnene med en fotobok, med alle de fine og stemningsfulle bildene og opplev begivenheten på nytt hver gang du sitter i sofaen og blar i boka. Se på de flotte bildene og mimre tilbake til alle menneskene som gjorde dagen uforglemmelig. Benytt deg av de nye designelementene våre, hvor du kan fremheve utvalgte ord og bilder med sølv- gull eller effektlakk. En CEWE fotobok er nok det flotteste minne om en uforglemmelig dag.

Fotoboken er også er perfekt gave. Den kan uttrykke takknemlighet til venner og familie for å få lov til å være med på den store dagen. Gi fotoboken til hovedpersonen i den store begivenheten. Lag for eksempel en fotobok om barnedåpen og gi den i julegave til foreldrene. De hadde det garantert travelt og fikk kanskje ikke tatt så mange bilder selv. Konfirmanten vil nok også bli glad for å få en fotobok som viser hans eller hennes store dag. Med bilder av hvor flott han så ut i kirka, den gode maten og gavebordet. I den alderen er konfirmasjonsdagen en stor begivenhet.

Ha fotoboken i bokhylla eller legg den på sofabordet, slik at alle som kommer på besøk kan bla i den. Erstatt fotobøkene med de tradisjonelle albumene, fordi du også her kan legge til tekst men også gi albumet et personlig preg. Med den nye effektlakken og gull- og sølvskriften blir fotoboken enda penere og mer innbydende.

 

Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.