CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Cewe fotobok pure Cewe Cewe

CEWE FOTOBOK Pure

Din historie i 22 bilder, i moderne design: Skap et minne for alle anledninger på bare minutter

 • Raskt og enkelt å designe, direkte fra mobilen
 • Perfekt beskyttet i en stilren slipcase
 • Blue Angel-sertifisert naturpapir (100 % resirkulert)
199.00 kr *

Bestill via appen vår eller online:

Når du legger produktet i handlekurven, kommer du til å se forventet leveransedato

Produktinformasjon

Format

ca. 15 x 15 cm (lukket)

Omslag:

Hardcover

Antall sider:

22 sider

CEWE FOTOBOK Pure – finn din favorittstil

Velg blant syv stilarter i sort eller hvitt
Cewe fotobok pure simple quad Cewe fotobok pure stiler simple quad Simple Quad
Cewe fotobok pure stiler wide style Cewe fotobok pure stiler wide style Wide style
Cewe fotobok pure stiler style Cewe fotobok pure stiler style Style 43
Cewe fotobok pure stiler out of the box Cewe fotobok pure stiler out of the box Out of the box
Cewe fotobok pure stiler fancy line Cewe fotobok pure stiler fancy line Fancy line
Cewe fotobok pure stiler style Cewe fotobok pure stiler style label Style & Label
Cewe fotobok pure stiler full style Cewe fotobok pure stiler full style Full style

Produktdetaljer

Finn ut mer om papir, omslag og slipcase
Cewe fotobok pure egenskaper digitaltrykk Cewe fotobok pure egenskaper digitaltrykk Papirtype: Standard digitaltrykk

De matte hvite eller svarte sidene viser et enkelt motiv i høy kvalitets.

Cewe fotobok pure egenskaper hardcover Cewe fotobok pure egenskaper hardcover Hardcover

Det flotte hardcoveret kan utformes personlig med ditt bilde og tittel.

Cewe fotobok pure egenskaper gaveinnpakning Cewe fotobok pure egenskaper gaveinnpakning Futteral

Futteralet beskytter ikke bare CEWE FOTOBOK Pure, men den er også en elegant innpakning.

Cewe fotobok pure enkel

Stilig 22 bilder, tittel og forord - ferdig!

Cewe fotobok pure personlig

Personlig Din historie i sentrum

Cewe fotobok pure pure

Pure Glede i et stilfullt kvadrat

Hvordan skal din CEWE FOTOBOK Pure designes?

Du kan velge mellom følgende bestillingsmetoder

CEWE FOTOBOK Pure-app

Last ned fra App Store: Med CEWE FOTOBOK Pure appen kan du designe din fotobok i løpet av få minutter.

CEWE FOTOBOK Pure-app

Last ned fra Google Play: Med CEWE FOTOBOK Pure appen kan du designe en fotobok på et øyeblikk.

Flere CEWE FOTOBOK-formater

Velg mellom opptil ni formater, seks papirkvaliteter og fem bindinger!

Lag CEWE FOTOBOK Pure raskt og enkelt

Bruk appen vår til å lage fotoboken på mobilen, og du har en personlig gave klar på 1-2-3!

Hva er en CEWE FOTOBOK Pure?

Hos CEWE kan du lage fotobøker i mange forskjellige formater, blant annet CEWE FOTOBOK Pure. I motsetning til en CEWE FOTOBOK Stor Panorama, hvor det er plass til mange bilder, er Pure en liten fotobok med plass til 22 bilder. Vi kaller fotoboken Pure fordi bokens design er minimalistisk og stilfullt. Fotoboken er kvadratisk og har et moderne design i svart eller hvitt, hvor bildene er i sentrum. Når sidene er enkle og rene, får bildene all den oppmerksomheten de fortjener.

Hva er en fotobok og hvorfor skal jeg lage en?

En fotobok er rett og slett en bok med bilder. Det er en større eller mindre bok fylt med bilder du har fra spesielle hendelser eller en spesiell periode i livet. Hos CEWE kan du lage fotobøker med bryllupsbilder eller feriebilder. Du kan lage babybok om ditt barns første år eller en årbok med bilder fra et helt år. Du kan legge til tekst og dekorere boken med ulike effekter. Du velger bokens format og design, og lager den digitalt på datamaskinen eller mobilen.

En fotobok har samme funksjon som et fotoalbum: Det er en bok fylt med bilder som forteller historier om familien, en reise, en stor fest, barna eller hobbyen din. Så lenge du gleder deg til å bla gjennom boken, er det opp til deg hva den skal handle om. Du skal lage en fotobok for å ha minner å se tilbake på om 5, 10 og 30 år! Frys tiden og de viktige øyeblikkene i en fotobok. Med fotobøker har du herlige tider og store begivenheter lett tilgjengelig, og du kan følge med på hvordan livet utvikler og forandrer seg.

Mange fordeler med en CEWE FOTOBOK Pure

Pure er en unik fotobok av høy kvalitet. Fotoboken egner seg til en mindre begivenhet, som du vil forevige gjennom bilder. Pure har mange fordeler:

 • Fotoboken er rask å lage fordi du bare skal velge 22 bilder. Det er nemlig det å velge ut bilder som gjerne tar lang tid når du lager en fotobok.

 • Fotoboken er enkel å lage og bestille, fordi du kan gjøre det fra mobilen gjennom appen vår CEWE FOTOBOK Pure. Lag boken når du slapper av i sofaen en søndagskveld, eller mens du sitter på bussen.

 • Fotoboken kommer i en elegant slipcase, altså et slags etui, som beskytter boken. Slipcasen fungerer også som innpakning, noe som er smart hvis du ønsker å gi boken i gave. Pure er den perfekte fotogaven!

 • Du kan velge mellom syv forskjellige stilarter når du designer boken. Alle designene er i svart eller hvitt, noe som skaper en stilfull ramme til bildene dine. Pure tar seg godt ut på en kommode, sofabordet eller hvor enn du synes det passer inn akkurat i ditt hjem.

Lag fotoboken i appen vår

Når du uansett sitter på mobilen og scroller gjennom sosiale medier, og har sett på hundrevis av bilder, da har du kanskje lyst til å gjøre noe med dine egne bilder? Hvorfor ikke lage en fotobok direkte fra mobilen? Det kan du enkelt gjøre med CEWE FOTOBOK Pure og appen med samme navn.

Sånn lager du fotoboken i appen:

 1. Først må du bestemme deg for hvilken begivenhet fotoboken skal handle om. Er det strandferien fra i sommer? En runddag? Kanskje har du vært på en herlig konsert? Velg et tema der du minimum har 22 gode bilder som du kan bruke i boken.

 2. Deretter laster du ned appen på mobilen. Har du iPhone, går du inn i App Store og søker etter appen: CEWE FOTOBOK Pure. Har du Android, bruker du Google Play til å finne og laste ned appen.

 3. Åpne appen. Velg CEWE som partner du skal bestille fotoboken gjennom.

 4. Gi appen tilgang til bildene på mobilen din.

 5. Velg de 22 bildene du ønsker å bruke.

 6. Velg en stilart til boken og velg om den skal være svart eller hvit. Tenk på om bildene vil se best ut med svart eller hvit ramme rundt.

 7. Legg til en tittel på boken. Velg ett eller få ord, som beskriver begivenheten best mulig, gjerne på en overraskende eller morsom måte.

 8. Legg til forord i boken hvis du ønsker det. Du kan innlede fotoboken med noen ord om den eller dedisere boken til personen som skal få den i gave. En slik beskrivelse kan være kjekt når du kikker i boken om 10 år og kanskje ikke helt husker hva fotoboken dreier seg om.

 9. Gå gjennom bildene og legg til bildetekst til hvert enkelt bilde hvis du ønsker. Bildeteksten kan på samme måte som forordet supplere motivet. Du kan skifte ut bildene hvis du ombestemmer deg eller vil endre rekkefølgen på bildene.

 10. Når du er ferdig med boken trykk «se ordre». Her kan du velge å lage enda en Pure-fotobok, eller du kan trykke «fortsett». For å bestille den ene fotoboken, trykker du «fortsett» og logger inn for å betale og bestille boken. Og hvis du vil lage flere fotobøker senere, åpner du bare appen og setter i gang.

Du mottar fotoboken innen kort tid.

Du kan også lage fotoboken på nett på hjemmesiden.

Fotobøker som ligner på Pure

Hvis du liker det lille formatet som Pure gir, har vi noen andre fotobøker som du kanskje også vil like. Sjekk ut CEWE FOTOBOK Kvadratisk, som med sin firkantede form minner mye om Pure. Denne er litt større og kan inneholde opptil 202 sider med bilder og tekst. Så hvis du ønsker en fotobok med flere enn 22 sider, er det den kvadratiske fotoboken du skal velge. Med denne fotoboken har du også muligheten til å bruke effektlakk.

Du kan også lage et fotoalbum online i nesten samme format som Pure. En CEWE FOTOBOK Kompakt Panorama måler 19x15 og er dermed samme størrelse som Pure-fotoboken bare i et panorama-format. Til gjengjeld har denne boken plass til mange flere bilder! Gi boken i gave eller bruk den til å fortelle små historier, fra besøket i dyrehagen eller kanoturen.

Den minste fotoboken vi har er CEWE FOTOBOK Mini og Liten. Denne bildeboken er perfekt til barn nettopp fordi den er så liten. Likevel er det plass til mange fine bilder av familien, venner eller kjæledyrene.

Gaveideen til enhver anledning

Det er mange anledninger til å lage en fotobok. Og det finnes enda flere anledninger til å gi en fotobok i gave, for eksempel bursdag, valentinsdag, morsdag og farsdag. En fotobok er den mest personlige gaven, fordi bildene bringer fram gode minner som varmer mottakeren. Pure er en opplagt gaveide fordi boken kommer med en slipcase, som er en elegant innpakning, så slipper du å tenke på det selv. Mindre tid på innpakning – mer tid på å kose seg med boken.

Pure-fotoboken er en perfekt vertinnegave

Kan du på fest hos en venn eller i selskap med familien, og har lyst til å ha med en litt annerledes vertinnegave? Lag en CEWE FOTOBOK Pure og ta den med under armen! Velg noen bilder fra forrige fest eller turen på hytta der hele familien var samlet. En fotobok holder garantert lengere enn en bukett eller en konfekteske.

Andre raske gaveideer

Trenger du ideer til personlige gaver som er raske å lage, så bli værende på CEWE.no. Vi har et stort utvalg av gaver i alle prisklasser. Lag for eksempel:

 • Et krus med bilde. Vi har krus i forskjellige former og størrelser av både porselen og emalje. Det finnes et krus både til morfars kaffe og lillesøsters melk.

 • Et puslespill, som dere kan pusle etter middag. Velg antall brikker som passer og finn det beste bildet du har av deg og personen som skal få puslespillet i gave.

 • En pute med foto. Legg til favorittbildet ditt og tekst hvis du ønsker. Puten er perfekt til en rolig helg på sofaen med en god film sammen med dine nærmeste.

Ha det gøy med å lage fotobok og gled deg til å se resultatet!