CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Fotopute
Fotopute
Fotopute

Puter

Kos deg med dine kjæreste!

Hygg deg med dine kjære hvor som helst – med en fotopute fra CEWE som har ditt bilde trykket på hele putetrekket.

 • Begge sidene kan trykkes med forskjellige motiver på hele flaten
 • Sju størrelser i panorama eller kvadratisk format
fra 369.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Bemerk: Det er lengre leveringstid på dette produktet, og det er derfor ikke sikkert at produktet vil komme frem til jul.

Produktinformasjon

Størrelse:

 • 30 x 30 cm (fås også uten fyll)
 • 40 x 40 cm (fås også uten fyll)
 • 40 x 80 cm
 • 50 x 50 cm
 • 50 x 30 cm
 • 60 x 40 cm
 • 80 x 80 cm

Materiale:

Ytterstoff: 100 % polyester-mikrofiber

Putefyll: 100 % polyester

Designs:

Stort utvalg av forskjellige designforslag

Personlig fotopute

Nå blir det enda deiligere å sove!

Pute med bilde

Lag en pute med ditt eget trykk! Velg mellom forskjellige størrelser og finn den som passer akkurat til deg og din stil. Få ditt eget bilde trykt på putens forside og bakside, og så har du alltid yndlingsbildet ditt i stor størrelse, perfekt til å klemme.

Sånn lager du en fotopute

Lag de nye putene dine med bilder enkelt og greit direkte på hjemmesiden vår. Se her hvordan du gjør det:

 • Klikk på Design her på denne siden
 • Velg størrelsen på puten din i menyen til høyre
 • Last opp bildet ditt ved å klikke på ’Legg til bilde’
 • Legg i handlekurven

Husk å sjekke i forhåndsvisningsfunksjonen om puten er som den skal være før du legger inn bestillingen. Din nye, deilige myke yndlingspute er snart klar til å klemme og pynte.

Stor pute med bilde

Personlige puter er flotte, hjemmelagde gaver som er enkle å lage og gjør et stort inntrykk på mottakeren. Velg en stor pute med bilde av kjæresten din, eller gi barna dine en pute med kjæledyret, idolet eller bestevennen deres på. Det er også en fin gave til henne som gjerne vil pynte soverommet eller stua med yndlingsmotivet sitt på en pute, eller en gave til ham som må ha en pute med et bilde trykt på av deg!

Store puter er deilige å ligge på og klemme, og de flotte motivene dine kommer virkelig til sin rett i et så stort format. Vår største pute måler 80 x 80 cm, er superlekker og pynter opp sengen så den nesten blir en sofa, eller den kan ligge på gulvet.

Mindre kan også være lekkert, og vi er leveringsdyktige i puter i den klassiske størrelsen 40 x 40, samt det flotte panoramaformatet 40x 60 eller 40 x 80 cm som ser kjempefint ut i sofaen. De avlange putene i denne størrelsen kan dessuten brukes som pute til å sove med og ligge med armen rundt hvis man sover på siden.

Lag puter til sofaen, til barnerommet eller tenåringsrommet

Noen ganger trengs det litt fornyelse i boligen, men det er ikke sikkert energien og tiden er der til å male og ommøblere til den store gullmedaljen. Da er det raskt og enkelt å fornye boligtilbehøret med nye puter til sofaen og til sengen. Du kan både lage puter med bilder du har tatt selv av familien eller kjæresten, eller du kan finne et motiv du liker godt.

Hvis du er på jakt etter flotte og annerledes puter til sofaen eller lenestolene i stua, er det kanskje en idé med andre motiver.

Her kan du for eksempel lage puter med bilder du har tatt av vakker natur eller du kan finne spennende grafiske motiver på nettet du kan bruke (husk i denne forbindelsen å sjekke rettighetene til bildet). Du kan også sette inn litt tekst på puten og sette bildet i forhold til den.

Lag også ny kunst til veggene med dine egne bilder

Se også våre andre fotogaver og få inspirasjon til å bruke bildene dine på nye og spennende måter. Når du allikevel er i gang med å fornye, har du kanskje også bruk for nye bilder til veggen? Lag din egen plakat med ditt beste bilde eller andre flotte og personlige veggbilder.

God fornøyelse!