Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Hjemmelagde gaver er de beste

Bruk bildene dine på hjemmelagde gaver med en profesjonell og personlig touch

La oss si det som det er. Det er ikke alle av oss som kan lese en strikkeoppskrift, tegne som Picasso eller få noe som helst brukbart ut av en klump med leire - og det er helt greit! Heldigvis kan alle lage hjemmelagde gaver fra CEWE, og vi lover deg at gavene dine vil se flotte og profesjonelle ut. Med gaver med dine egne bilder og eventuelt tekst, vil gavene fra deg få en herlig personlig touch! Alt du trenger er noen gode bilder, for vi har massevis av fotogaver du kan bruke blinkskuddene dine til.

Den beste av alle hjemmelagde gaver: CEWE FOTOBOK

Finn ditt favoritformat og start på din egen hjemmelagde gave

Med denne gaven lover vi at strikkegenseren fort blir glemt! Om du kan skrape sammen noen gode bilder til mottakeren, med ålreit oppløsning, så har du alt du trenger for å designe Ferrarien av hjemmelagde gaver; en CEWE FOTOBOK.

Du har uendelige muligheter når du skal lage din egen fotobok, men du trenger ikke bruke alle mulighetene på en gang. Skal begi deg ut på din første fotobok kan det være greit å jobbe etter ‘less is more’-konseptet, og bare bruke et par bilder per side for å holde det rent. Er bildene gode, trengs ikke mer for å lage en fotobok som treffer mottakeren midt i hjerterota. Har du for eksempel vært på et herlig utdrikningslag, kan du legge inn de beste bildene fra dagen - så har du en unik bryllupsgave.

Du kan designe fotoboka ved å laste ned fotoprogrammet vårt til datamaskin, online eller via vår foto app, CEWE Fotoverden.

En hjemmelaget gave med 12 bilder

Veggkalender med bilde av søsken ligger på bord
Foto: Christina Edelgaard – Med 12 bilder kan du lage din egen fotokalender

Kanskje har du ikke nok bilder til å fylle en hel fotobok, men heldigvis kan du fortsatt lage en flott, hjemmelaget gave. Du trenger bare 12 flotte bilder for å lage en fotokalender som vil gi mottakeren et helt år med glede.

Husk at når du designer fotokalenderen hos oss har du valgfri startmåned. Det vil si at du selv bestemmer hvilken måned som skal komme først i kalenderen din, og fra måneden du velger løper kalenderen 12 måneder frem. Du kan trygt lage en kalender til bursdagsfeiringen i sommer med andre ord, kanskje som bursdagsgave til pappa?

Begynn på fotokalenderen din nå

Et mobildeksel som hjemmelaget gave

Hånd holder et mobildeksel, hvor man ser ryggen av storesøster og lillebror
Beskytt mobilen din med et deksel med et personlig bilde

Har du et fantastisk blinkskudd liggende som du bare elsker, og som du vet at gavemottakeren også vil elske? Da er et mobildeksel med bilde et supert alternativ når du vil lage gaven selv. Mottakeren vil se på dette fantastiske bildedekselet mange ganger om dagen, og samtidig er telefonen beskyttet mot skrammer og riper.

CEWE har mobildeksler i mange materialer, alt fra hardplast til tre og silikon. Når du først har funnet det rette materialet for deg, finner du den rette telefonmodellen og designer dekselet på null komma niks. En perfekt, hjemmelaget gave – raskt og enkelt.

Et fotolerret i gave

Fotolærret står opp langs en vegg. På lærretet er et motiv av to barn som leker på stranden en høstdag
Finn ditt favorittmateriale blant alle CEWEs veggbilder

Du kan også bruke favorittbildet ditt på et fotolerret. Finn for eksempel et godt familiebilde og gi et fotolerret i gave til mormor. Det finnes i mange formater og gir bildet ditt et mer kunstnerisk uttrykk, på grunn av den matte og strukturerte overflaten. En nydelig hjemmelaget gave!

En hjemmelaget gave til en kreativ sjel

Fire etuier med fargeblyanter ligger på gulvet
En hjemmelaget gave til den kreative typen som elsker å tegne

Er den som skal få gave en kreativ og kunstnerisk type, har vi den perfekte hjemmelagde gaven. Med 24 akvarellblyanter fra Faber-Castell kan han eller hun slå seg løs, og om de går over med en våt pensel etterpå, vil fargene blandes bedre sammen og gi nye, spennende uttrykk. Det eneste du trenger å gjøre et å finne et bilde som passer bra på metalletuiet som blyantene leveres i.

En scrapbook som hjemmelaget gave

Klassiske bildeprint ligger tilfeldig på et bord, mens en barnehånd strekker seg ut etter et bilde
Bestill bildene dine i klassiske bildeprint og bruk dem i en kreativ scrapbook

Synes du lista vår består av ting som er litt vel lettvinte og raske? Liker mottakeren bedre å få skitt på hendene, i ordets billedlige forstand? Da er kanskje en scrapbook en bedre gaveidè for deg! Her kan de både sette inn bilder, for eksempel bilder på naturpapir, skrive små tekster, leke seg med mønstret tape og klistremerker, og sette inn billetter fra felles konsertopplevelser, museumsbilletter eller en kvittering fra et spesielt godt restaurantbesøk. La mottakeren slippe fantasien og kreativiteten løs!

Andre idéer!
Alle fotoproduktene fra CEWE er gode idéer til hjemmelagde gaver, om vi kan si det selv. Ta en titt i vår kategori fotogaver og få inspirasjon til gaver. Her finner du for eksempel også krus med bilde, t-skjorter med trykk, puter med foto og mye mer. Det er mange personlige gaver fra hjertet.

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.