Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Cops5 cewe ekspressbilder slider Cops5 cewe ekspressbilder slider

Ekspressbilder i butikk

Print ut bilder fra mobil, minnekort eller minnepenn i alle våre CEWE Japan Photo-butikker. Raskt, enkelt og effektivt!

Finn butikk

Fremkalle bilder i butikk

Når du trenger å printe ut bilder raskt, er det enkelt å gjøre det hos oss: På fotostasjonen i butikk, via app eller på nett. Fotostasjonen printer ut bildene dine innen få minutter. Se hvordan du gjør det:

Sjekk vårt utvalg av bilder du kan fremkalle i butikk

Velg mellom mange forskjellige størrelser og designalternativer når du printer ut bilder på våre CEWE Fotostasjoner. Du får alt fra klassiske størrelser på 10x15 cm til storformat på flere meter.

Ofte stilte spørsmål

Her finner du spørsmål og svar om CEWE Fotostasjon.

Du kan printe ut bilder i alle våre CEWE Japan Photo-butikker og hos våre partnerbutikker. Vi har butikker over hele landet – se butikkoversikten her: Finn butikk.

Du kan printe størrelsene: 10x10, 15x15, 20x20, 10x15, 13x18, 15x20, 20x25 og 20x30cm. Du kan også printe en rekke andre formater, som bildestrimler, bildecollage, flerdelte bilder, Retro prints og mer.

Du kan ikke printe ut alminnelige invitasjoner og takkekort på CEWE Fotostasjon. Det er fordi fotostasjonene kun skriver ut bilder med ønsket design på den ene siden, og baksiden er derfor helt hvit. Ønsker du å skrive for hånd kan du bruke CEWE Fotostasjon til å lage enkle invitasjoner og takkekort.

Den enkleste måten å finne pris på, er å finne butikken du ønsker å printe hos, på denne siden, deretter velge ditt produkt – så kommer prisen opp.

Ja, du kan lage Termokopp med eget bilde.

Ja, du kan lage ensidige julekort med design, tekst og bilder. Baksiden av kortet blir hvitt.

Ja, vi har et bredt utvalg av rammer i alle våre butikker. Merk at utvalget kan variere fra butikk til butikk. Print et bilde fra mobilen og finn en passende ramme – vipps så har du en flott gave til noen du er glad i.

Hos oss kan du enkelt skrive ut bildene fra mobilen din og få de med en gang. Det gjør du ved å koble mobilen direkte til en CEWE Fotostasjon og velge bilder, gjøre justeringer og velge design, deretter printe de ut. Fordelen her er at du kan sitte ved stasjonen og arbeide på en stor skjerm og få hjelp av betjeningen hvis du lurer på noe der og da.

Det andre alternativet er å velge ut bildene du vil skrive ut i vår CEWE-app i forkant. Deretter går du til en CEWE Fotostasjon og kobler til mobilen eller skriver inn din hentekode. Da kan du gjøre utvelgelsen akkurat når og hvor du vil, i komforten av ditt eget hjem, eller på bussen på vei til butikken.

Ja, du kan velge å printe ut alle eller utvalgte bilder med hvit kant. Du kan også velge mellom en hel del andre farger å ha som kant, hvis du heller ønsker et mer fargerikt uttrykk.

På CEWE Fotostasjon har vi ledninger og trådløse overføringsmuligheter til mobilen din:

 • Lightning (iPhone)
 • USB-C
 • Mini-USB
 • Bluetooth
 • Airprint
 • Kontakløs print (ved scan av QR kode på stasjonen)

Du kan i tillegg koble minnepenn og andre enheter direkte i stasjonen via:

 • USB
 • USB-C
 • Micro SD
 • SD-kort

Nei, dessverre. Men du kan enkelt lage en CEWE FOTOBOK i CEWE-appen, i fotoprogrammet på datamaskin eller online.

Nei, våre fotostasjoner printer kun på blankt fotopapir.

Ja, det kan du gjøre ved å bruke scanneren på fotostasjonen og deretter printe så mange kopier du ønsker. Trenger du digitale kopier i tillegg til fysiske kopier, må du først digitalisere bildene dine.

Ja, vi selger frimerker.

CEWE Fotostasjoner i ditt område

Finn nærmeste butikk

Dine fordeler:

 • Print dine bilder på CEWE Fotostasjon på få minutter
 • Koble til mobil eller alle vanlige lagringsmedier, f.eks USB-stikk eller SD-kort
 • Stort utvalg av produkter
 • Mange kreative designmuligheter
Finn CEWE Fotostasjon

Fototjenester i butikk

I butikkene finner du CEWE Fotostasjoner hvor du kan skrive ut bilder raskt, men vi hjelper deg også med andre fototjenester. Vi i CEWE elsker simpelthen bilder og fotoutstyr, og i tillegg til å gi deg råd om kamera og fotoutstyr, tilbyr vi også følgende i butikkene:
Digitalisering

Digitalisering

Gi nytt liv til minnene! Har du gamle videokassetter fra barndommen, fysiske bilder du har funnet hos besteforeldre eller dias (lysbilder) du gjerne skulle hatt digitale kopier av? Vi digitaliserer, reparerer og frisker opp i gamle bilder og videoer for deg, slik at du og familien kan nyte både videoer og bilder i lang tid uten å være bekymret for slitasje.

Digitalisering
Passfoto

Passfoto

Hos CEWE Japan Photo tar vi passfoto til visum, ID, bankkort, nødpass med mer. Vi tilpasser størrelsen til ditt behov og passer på at alle krav blir oppfylt. Det er bare å komme innom – og det er gjort på under 10 minutter. Vi printer ut i butikken, og du kan også få en digital kopi.

Passfoto
Fremkalle engangskamera og film

Fremkalling av engangskamera og film

Har du et engangskamera eller fem, eller sverger til nostalgien med gammeldags film – og gjerne vil fremkalle bildene? Det hjelper vi deg med. Ta med kameraet til din nærmeste butikk eller send i posten, så får du dine nydelige bilder i retur, både på fotopapir og digitalt.

Fremkalle engangskamera og film

Inspirasjon til hva du kan gjøre med ekspressbilder

Det som er så fint med ekspressbilder er at de blir printet ut med en gang, noe som passer ekstra bra hvis du har dårlig tid. Her får du inspirasjon til hvordan du kan bruke dine ekspressbilder på en kreativ måte som dekorasjon i hjemmet eller kreative gaver.

Bruk kartet under for å finne butikker med CEWE Fotostasjoner. Du kan bestille hjemme, og skrive ut i butikk. Bildene dine er klare for utskrift innen 30 minutter. Trykk på knappen under

Få dine favorittbilder med deg hjem samme dag.
Et sett med ekspressbilder hvor motivene er far og barn, og mor og barn

Print bildene dine direkte fra mobil, minnekort eller minnepenn

Er du litt sent ute med gave til Valentines eller jul? Eller er du utålmodig når du skal lage noe og bare må ha det i hendene NÅ med én gang? Da er CEWE Fotostasjon og ekspressbilder for deg! I våre CEWE Japan Photo-butikker og partnerbutikker finner du ekspresstasjoner hvor du kan fremkalle bilder med en gang og ta de med deg rett hjem. Her finner du alle mulige formater og morsomme og søte design, som er perfekt både som dekorasjon hjemme, eller som gave til noen du er glad i. Vi har også et stort utvalg rammer og album i butikkene for en komplett gave. Bildene skriver du ut rett fra mobilen, minnekort eller en minnepenn – svært raskt og enkelt!

Bestill her
Mobil som viser hvordan du printer bilder fra CEWE-appen

Hvordan fremkalle bilder fra mobil på dagen i våre butikker

Våre CEWE Fotostasjoner, som du finner i alle CEWE Japan Photo- og partnerbutikker, sørger for at du kan fremkalle mobilbilder eller andre bilder på 1-2-3! Du trenger bare å koble mobilen til fotostasjonen og velge bildene du vil skrive ut. Du kan også enkelt koble til et minnekort eller en minnepenn. Og vipps, så har du plutselig bildene dine i hånden og kan ta de med deg hjem eller finne en passende ramme. Ønsker du å ha bedre tid under utvelgelsen av bilder, kan du bruke CEWE-appen. Der kan du plukke ut favorittbildene i ro og mak, og sende bestillingen når du er klar. Etter ca 30 minutter er bildene klare og du får en hentekode på e-post. Denne skriver du inn på en CEWE Fotostasjon, så starter printingen med en gang!