Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Årbok

Gjør årboken til en fast tradisjon

Lag en ny årbok hvert år og gled deg til å kikke tilbake på minnene fra årenes løp

Er det noe som er koseligere enn tradisjoner? De gode tilbakevendende begivenhetene og vanene. Vi har nettopp feiret jul, som er en tid fylt med tradisjoner for mange av oss. Nå er et nytt år i gang – hvorfor ikke starte det nye året med en fast tradisjon, hvor du ser tilbake på det forrige året med en CEWE FOTOBOK som årbok?

Hvis du lager en ny årbok fylt med bilder hvert eneste år, er vi sikker på at det blir en ordentlig koselig og gøy tradisjon.

Følg familiens utvikling

Hva var det egentlig vi gjorde i 2019? Hvilket år pusset vi opp barnerommene? Og var det i 2017 eller 2018 vi var på ferie i USA? Tiden flyr for oss alle og det kan til tider være vanskelig å huske i hvilket år vi gjorde hva. Med årbøker fylt med bilder fra årenes løp trenger du ikke lenger lure på det – bildene gir deg svarene og dokumenterer livets gang.

Hvis du gjør det til en vane i starten av et nytt år og samle minnene fra det forrige året i en fotobok, kan hele familien glede seg til å se tilbake på årene. Det er gøy å sammenligne familiens utvikling ved å ha en årbok for hvert år, så alle kan se hvor mye alle har endret seg i løpet av årene, og hvor mye som kan skje på bare to, tre eller kanskje fem år. Kanskje har barna blitt høyere enn deg fra det ene året til det neste, eller kanskje den lille valpen plutselig er blitt en stor hund. Det er noen eksempler på alt det som kan være gøy å se tilbake til gjennom årbøkene.

Det er aldri for sent å starte en ny tradisjon

For mange nordmenn er det blitt en fast tradisjon å bruke en CEWE FOTOBOK som årbok. År etter år foreviger vi de store og små øyeblikkene i fotobøker. Men kanskje har du aldri laget en årbok før? Eller kanskje du har prøvd? Uansett hva er det aldri for sent å starte et nytt fast innslag som hele familien kan samles om. Så kanskje er 2022 året hvor du starter en ny og hyggelig årbokstradisjon? Det er jo mye koseligere å sitte med en fysisk fotobok i hendene å se tilbake på årene som har gått, enn det er å scrolle gjennom hele kamerarullen på mobilen eller bla gjennom bildemappene på PC-en.

Årbok raskt og enkelt

Det er heldigvis både raskt og enkelt å sette sammen en personlig årbok i CEWEs prisbelønte fotoprogram, hvor det er mulig å endre design underveis og hvor du kan style fotoboken med unike effekter. Du kan nemlig også legge til videoklipp via QR-koder eller korte tekster og sitater, som forteller noen av hverdagens små historier. Hvis du har bruk for litt inspirasjon til hvordan du kan bygge opp en fotobok, kan du delta på våre gratis webinar, hvor vi deler våre gullkorn og gir deg masse gode ideer.

Nå er du klar til å starte på årboken din

Kanskje du også er interessert i dette?

Når årets bilder er sortert bruk de beste av dem i andre fine bildeprodukter

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.