CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Design en fotobok, sett inn bilder og tekst, så du aldri glemmer alle de gode stundene
Årbok

Årbok

Design en fotobok, sett inn bilder og tekst, så du aldri glemmer alle de gode stundene.

 • Finn frem og sorter bildene dine fra året som har gått
 • Sett dem i en CEWE FOTOBOK
 • Nyt å se tilbake på opplevelsene dine i en fysisk bok

Få tips og inspirasjon til årboken din her på siden - eller start å lage den med en gang.

fra 349.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Samle 2022 i en årbok

Hva har skjedd i familien dette året? Har dere flyttet eller pusset opp? Kanskje har mamma fått en ny jobb og sønnen har begynt på studier? Fortell om året i en årbok, så har du alltid minnene i nærheten og du kan oppleve de igjen og igjen.

Hva er en årbok?

En årbok fra CEWE er en slags personlig års-fortelling, en minnebok, som viser hele året i både tekst og bilder. Du kan kanskje kalle det en slags dagbok, hvor alle bildene forteller noe om året ditt. Du kan bygge opp boken akkurat slik du vil, og om akkurat det du vil, som et fotoalbum.

Vi anbefaler disse formatene for årbok

Alle bildene fra året som er gått fortjener god plass. Disse formatene gir deg god plass til hele året i bilder, og passer samtidig fint inn i de fleste bokhyller.

Gjør årboken til en fast tradisjon

Kanskje det kan bli en fast tradisjon å lage en årbok? Da kan dere følge utviklingen og historien til familien år etter år, og se tilbake på opplevelser, reiser og hverdagsøyeblikk i en fotobok.

Produktinformasjon

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret
 • Digitaltrykk standard, 100% resirkulert papir, blank eller matt
 • Fotopapir blank, halvmatt eller premium matt

Lag din egen årbok med bilder fra året som gikk

Flott årbok med årets uforglemmelige høydepunkter

Saml hele de beste blinkskuddene fra året i en fotobok fra CEWE, og bla igjennom alle minnene dine gang på gang. Skjem deg bort med de flotte årbøkene, eller gi en til en du er glad i.

Lag en fortelling med bilder fra året som gikk

Fortell om året ditt i en årbok, så har du alltid minnene i nærheten og du kan oppleve de igjen og igjen. Følg Michelles tips og bli godt skodd for å gå i gang med din årbok.

Forbered fotoboka di i løpet av året

Det kan virke som en uovervinnelig oppgave å gå gjennom alle bildene du har på telefonen eller minnekortet på slutten av et år. Særlig hvis du er en av dem som tar masse bilder! Men du kan gjøre det mye enklere for deg selv ved å bruke vår CEWE myPhotos-app; Opprett en begivenhet eller et album og tilføy bilder etter hvert som du tar dem. Da er du klar til å komme i gang med det morsomme, nemlig å sette sammen boka, når året nærmer seg slutten.

Du trenger bare velge CEWE myPhotos som fotokilde, så finner du alle bildene i mappa, enten du lager årboka i programvaren på dataen din eller i appen.

Se her for hvordan å enkelt bruke CEWE myPhotos til å overføre bilder fra mobil til datamaskin. Få flere tips til hvordan du jobber med din årbok i løpet av året.

Tips og gode ideer til din årbok

Lag din egen fotoårbok – det er den perfekte muligheten til å lage en personlig historie i bilder og ord fra året som har gått. Vi tør garantere at du vil bli veldig glad i den, og ta den fram ofte for å bla i den.

Du bestemmer selvfølgelig selv hva din fotobok skal handle om og hvordan den skal se ut. Kanskje har du mange idéer til din nye årbok, kanskje har allerede bestemt deg for et tema og en stil, eller kanskje mangler du inspirasjon og har litt startsperre for å komme i gang med din årbok. Heldigvis er ikke hjelpen langt unna: Vi har samlet fem gode idéer til din årbok!

Slik lager du din egen personlige fotoårbok

Her kan du lese hvordan du skal gå fram for å lage årboken din:

 • Last ned og åpne vårt fotoprogram. Der får du en verden av muligheter til å designe og dekorere din fotobok, slik at den blir akkurat som du ønsker.

 • Velg format, innbinding og sidetall på boken din, og du er klar for å gå i gang med det morsomme.

 • Trekk bildene dine inn på sidene i boka og legg til tekst etter ønske.

 • Tilføy eventuelt sidetall og en innholdsfortegnelse om du ønsker det.

 • Dekorer din fotobok. Vår software tilbyr deg uante muligheter for pynt og grafiske virkemidler som vil gjøre fotoboken din flott og spennende, og helt i den stilen du selv velger.

 • Når du er fornøyd kan du legge boken din i handlekurven, og fullføre bestillingen din.

Fotoboken din sendes umiddelbart i trykk og er klar etter 7-10 virkedager!

Lag en årbok med bilder fra barnets første år

Mange setter pris på klassikeren ’Barnas første’, spesielt den som lager boken og hovedpersonen selv. Vurder også å lage en bok med temaet ’Et år i barnets liv’, hvor man f.eks. kan velge det året hvor barnet har blitt storebror eller begynte i 1. klassen.

Årbok om barna

Leonora Grigat, selvstendig fotograf og content creator, har en herlig familie som betyr mye for henne. Hun elsker å samle de gode minnene i fotobøker og glede familien med en fotobok – en unik og personlig gave. Og med to barn er det tradisjon å lage en årbok med bilder fra året som har gått, som viser barnas utvikling, til glede for hele familien. Les mer om hva Leonora synes det beste med å lage fotobøker er, og finn ut hva hennes første fotobok handlet om.

Fotobøker i alle størrelser og til alle begivenheter

Har du oversikt over hvilke ting du bør tenke på når du skal velge format til din fotobok? Her er en liten huskeliste fra oss:

 • Vil du la de flotte og stemningsfulle bildene dine tale for seg, eller ønsker du også ha plass til tekst? Hvis du vil skrive små historier, gøyale kommentarer eller titler på bildene, bør du velge en større størrelse som gir deg plass til det, eksempelvis formatet Stor. Du har naturligvis mulighet til å skrive i bøkene i mindre format også, men det vil ikke bli plass til så mye.

 • Ønsker du panoramabilder fra bryllupet og landskapsbilder fra reisen i fotoboka di? Da bør du gå stort, slik at bildene kommer til sin rett.

 • Skal fotoårboka være en liten skolestart-gave til barnet ditt? Eller kanskje du vil lage en gave til sønnens første bursdag, med bilder av alle familiemedlemmene, hunden og favorittkosedyret? Da er det nok smart med en av de mindre bøkene, som vil være greiere å håndtere for de små fingrene.

Få mye mer inspirasjon til din årbok så den blir flott og unik. Den blir garantert vanskelig å legge fra seg!

Lag en litt annerledes fotoårbok

Lag fotoårboka som en kalender. Bruk de nydelige bildene du har tatt i løpet av året til å lage din helt egen, personlige fotokalender. Med en fotokalender får du brukt bildene dine op en spennende og kreativ måte, og du får både flott veggdekorasjon og en praktisk oversikt over avtalene dine. Velg mellom veggkalendere og bordkalendere i mange forskjellige varianter. Det samme gjelder for fotokalenderne våre som for fotobøkene; det er helt opp til deg hvordan det ferdige produktet skal se ut.

Maria Louises minner er å finne på en rekke CEWE fotobruker. Se hvordan Maria Louise har designet både fotokalendre og årbøker om noen av de viktigste menneskene i livet sitt.

Gi en årbok i gave

Hvilken gave kan vel være mer personlig og verdifull enn den som lar deg gjenoppleve året som har gått? Ved å gi en årbok i gave viser du den du gir den til, at du har tenkt på ham eller henne, og hva de vil få glede av. I forbindelse med årsskiftet er det jo nærliggende å lage en fotobok som årbok, som fremhever alle de spesielle øyeblikkene i året som var. Dine favorittbilder kan også brukes på andre store og små fotogaver.

Hvem vil bli glad for en årbok som gave?

Det er nok greiere å spørre om hvem som ikke ville blitt glad for å få en årbok? En fotobok er den perfekte gave til:

 • Din bedre halvdel: Han eller hun vil virkelig sette pris på omtanken i at du har samlet bilder nok av tiden dere har tilbrakt sammen, til å fylle en hel bok. Bruk bilder av både stort og smått, og fortell historien om året som har gått.

 • Besteforeldrene: De vil elske å se tilbake på året i en årbok. Samle gode bilder av begivenheter i familien, og tider dere har vært samlet. Det trenger ikke bare være øyeblikk hvor de selv har vært til stede, men også ting de har gått glipp av, eller hverdagsøyeblikk med barnebarna. Så blir den litt mer spennende.

 • Din beste venninne: Har det vært et spesielt år for henne, eller for dere to sammen? Har dere hatt flere gode opplevelser sammen som du har foreviget i bildeform? Samle bildene og lag en årbok til henne! Husk at årboka ikke bare er for de skjelsettende og grandiose begivenhetene, men også små opplevelser, latterkuler og minner fra året som har vært.

 • Din sønn eller datter: Uansett alder er barn veldig glad i å se bilder av familien og andre de kjenner, som venner eller klassekamerater. Så en hel fotobok dedikert til Jonas eller Emma og deres familie vil garantert vekke begeistring! Med årboken legges det opp til gode hyggestunder i sofaen, hvor dere kan sitte og bla sammen og minnes det siste året.

En årbok egner seg både som en personlig julegave, bursdagsgave eller som en perfekt selvlaget valentinesgave. Men egentlig trenger det jo ikke være en spesiell anledning for å gjøre stas på en du er glad i vel?

Nyt årboken din i mange år

CEWEs produkter kjennetegnes med den gode kvaliteten, og du vil derfor ha årboken din i mange år fremover. Den vil holde seg flott og kan tåle å bli bladd i flere ganger. Lag en privat kosestund hvor du kan sitte i godstolen og nyte de stemningsfulle bildene, mens du ler av de små og artige fortellingene.