Årbok – Lag en fotobok fra året som gikk

CEWE FOTOBOG

Hvordan skal din CEWE FOTOBOK designes?

Pris fra 79,00 kr.

Utform online Last ned fotoprogram

også til smartphone og nettbrett

Last ned via Google Play Last ned via App Store

Velg CEWE FOTOBOK-typen som passer deg best

CEWE FOTOBOK Stor

Stor fotobok i vårt mest populære format

CEWE FOTOBOK XL

Dine egne bilder i en stor, fin bildebok

CEWE FOTOBOK Kompakt panorama

Praktisk format til mange arrangementer

CEWE FOTOBOK Liten

Liten fotobok med stor effekt

Lag din egen årsbok! Design en fotobok, sett inn bilder og tekst, så du aldri glemmer alle de gode stundene

Flott årbok med årets uforglemmelige høydepunkter

Saml hele de beste blinkskuddene fra året i en fotobok fra CEWE, og bla igjennom alle minnene dine gang på gang. Skjem deg bort med de flotte årbøkene, eller gi en til en du er glad i.


Hva er en årbok?

En årbok fra CEWE er en slags personlig års-fortelling som viser hele året i både tekst og bilder. Du kan kanskje kalle det en slags dagbok, hvor alle bildene forteller noe om året ditt. Du kan bygge opp boken akkurat slik du vil, og om akkurat det du vil.


Lag en årbok med bilder fra barnets første år

Mange setter pris på klassikeren ’Barnas første’, spesielt den som lager boken og hovedpersonen selv. Vurder også å lage en bok med temaet ’Et år i barnets liv’, hvor man f.eks. kan velge det året hvor barnet har blitt storebror eller begynte i 1. klassen.


Lag en fortelling med bilder fra året som gikk

Hva har skjedd i familien dette året? Har dere flyttet eller pusset opp? Kanskje har pappa fått en ny jobb og sønnen har begynt på nye studier? Har dere hatt bronsebryllup eller har hunden fått valper? Det kan jo også hende det har vært et rolig og stille år, hvor fokuset har vært på hagen og gode venner. Fortell om året ditt i en årbok, så har du alltid minnene i nærheten og du kan oppleve de igjen og igjen.


Hvordan lager man en årbok med bilder?

Det er både raskt og enkelt å lage en fotobok som en årbok. Etter du har bestemt deg for hvilket tema du vil lage årboken din som og hvilke bilder du vil ha med, kan du laste ned vårt gratis fotoprogram. Det vil gi deg utrolig mange designmuligheter. Slik gjør du etterpå:

  • • Velg blant de mange formatene våre hvilken størrelse årboken din skal ha. En klassiker er formatet ’Stor’, som har en A4-størrelse. ’Kvadratisk’ er også et format som gir en god opplevelse som er elegant og har god plass til både tekst og bilder. Du kan også velge hvilket papir årboken din skal ha, og innbinding.

  • • Lag boken din ved å sette inn bilder, tekst og diverse dekor og cliparts. Du kan alltid gå tilbake og endre hvis det er noe du ikke er helt fornøyd med.

  • • Legg årboken din i handlevognen når den er ferdig, og utfør bestillingen din.

Du vil snart motta den flotte og personlige årboken din, som vil gi deg masse fine stunder fremover.


Nyt foto-årboken din i mange år

CEWEs produkter kjennetegnes med den gode kvaliteten, og du vil derfor ha årboken din i mange år fremover. Den vil holde seg flott og kan tåle å bli bladd i flere ganger. Lag en privat kosestund hvor du kan sitte i godstolen og nyte de stemningsfulle bildene, mens du ler av de små og artige fortellingene.

Kontakt oss:

Kan du ikke finne det du leter etter? Kontakt oss**!

Mandag til fredag | Kl. 08:30 - 18:00**
Søn: 15:00 - 21:00**

Telefon:

66 82 26 60