Årbok

aarbok fotobok

Lag din egen årsbok! Design en fotobok, sett inn bilder og tekst, så du aldri glemmer alle de gode stundene

Derfor skal du lage en årbok:


  • Du velger selv alle de minnene du vil fremheve fra fjoråret. Setter du bildene dine sammen med små tekster, skaper du en helt unik bok
  • Du blir superglad av å enkelt kunne holde styr på alle begivenhetene fra hvert år når, de står samlet i bokhyllen
  • Vi har et stort utvalg av designmaler og et brukervennlig bestillingsprogram
  • Hos CEWE tilbyr vi 100 % fornøydgaranti på alle fotobøkene våre

Les mer om CEWE FOTOBØKENE

CEWE FOTOBOK MINI

CEWE FOTOBOK MINI

fra 89,00 kr*
CEWE FOTOBOK LITEN

CEWE FOTOBOK LITEN

fra 79,00 kr*
CEWE FOTOBOK KOMPAKT PANORAMA

CEWE FOTOBOK KOMPAKT PANORAMA

fra 129,00 kr*
CEWE FOTOBOK KVADRATISK

CEWE FOTOBOK KVADRATISK

fra 159,00 kr*
CEWE FOTOBOK STOR

CEWE FOTOBOK STOR

fra 169,00 kr*
CEWE FOTOBOK XL

CEWE FOTOBOK XL

fra 449,00 kr*
CEWE FOTOBOK XXL

CEWE FOTOBOK XXL

fra 599,00 kr*
FORNØYDGARANTI

FORNØYDGARANTI

Flott årbok med årets uforglemmelige høydepunkter


Saml hele de beste blinkskuddene fra året i en fotobok fra CEWE, og bla igjennom alle minnene dine gang på gang. Skjem deg bort med de flotte årbøkene, eller gi en til en du er glad i.


Hva er en årbok?


En årbok fra CEWE er en slags personlig års-fortelling som viser hele året i både tekst og bilder. Du kan kanskje kalle det en slags dagbok, hvor alle bildene forteller noe om året ditt. Du kan bygge opp boken akkurat slik du vil, og om akkurat det du vil.


Lag en årbok med bilder fra barnets første år


Mange setter pris på klassikeren ’Barnas første’, spesielt den som lager boken og hovedpersonen selv. Vurder også å lage en bok med temaet ’Et år i barnets liv’, hvor man f.eks. kan velge det året hvor barnet har blitt storebror eller begynte i 1. klassen.


Lag en fortelling med bilder fra året som gikk


Hva har skjedd i familien dette året? Har dere flyttet eller pusset opp? Kanskje har pappa fått en ny jobb og sønnen har begynt på nye studier? Har dere hatt bronsebryllup eller har hunden fått valper? Det kan jo også hende det har vært et rolig og stille år, hvor fokuset har vært på hagen og gode venner. Fortell om året ditt i en årbok, så har du alltid minnene i nærheten og du kan oppleve de igjen og igjen.


Hvordan lager man en årbok med bilder?


Det er både raskt og enkelt å lage en fotobok som en årbok. Etter du har bestemt deg for hvilket tema du vil lage årboken din som og hvilke bilder du vil ha med, kan du laste ned vårt gratis fotoprogram. Det vil gi deg utrolig mange designmuligheter. Slik gjør du etterpå:

  • • Velg blant de mange formatene våre hvilken størrelse årboken din skal ha. En klassiker er formatet ’Stor’, som har en A4-størrelse. ’Kvadratisk’ er også et format som gir en god opplevelse som er elegant og har god plass til både tekst og bilder. Du kan også velge hvilket papir årboken din skal ha, og innbinding.

  • • Lag boken din ved å sette inn bilder, tekst og diverse dekor og cliparts. Du kan alltid gå tilbake og endre hvis det er noe du ikke er helt fornøyd med.

  • • Legg årboken din i handlevognen når den er ferdig, og utfør bestillingen din.

Du vil snart motta den flotte og personlige årboken din, som vil gi deg masse fine stunder fremover.


Nyt foto-årboken din i mange år


CEWEs produkter kjennetegnes med den gode kvaliteten, og du vil derfor ha årboken din i mange år fremover. Den vil holde seg flott og kan tåle å bli bladd i flere ganger. Lag en privat kosestund hvor du kan sitte i godstolen og nyte de stemningsfulle bildene, mens du ler av de små og artige fortellingene.
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.