Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

TIPA World Awards: CEWE vinner for fjerde år på rad

For fjerde gang på rad har vi mottatt priser fra prestisjefylte TIPA World Awards – og det med hele to! Vi kan nå smykke oss med titlene ”Best Photo Service Wordwide” for vår nye, knallfine Veggkalender A2 med effektlakk i gull og ”Best Retail Finishing System Worldwide” for vårt CEWE Fotosenter. Vi brenner for å gi kundene våre den aller beste kvaliteten, og derfor gjør disse to prisene oss ekstre stolte.

De 12 beste bildene for veggen din

Det var den utrolig flotte Veggkalender A2 Gold Edition som stakk av med prisen for ”Best Photo Service Worldwide”. Det spesielle med denne kalenderen er at man kan velge mellom forskjellige design og unike gulltrykk. Det gir en eksklusiv ”look” og skaper uten tvil en wow-effekt. Kalenderen kan lages i både høyde- og panoramaformat – så du selv kan velge hvilket format som passer veggen best, og hvilke 12 bilder du mener fortjener en plass i kalenderen. Tips: Du trenger på ingen måte å vente med å lage en kalender til slutten av året. Du kan nemlig velge helt selv hvilken mnd. kalenderen skal starte på. Smart sant?

Design din Veggkalender A2 Gold Edition

Slipp kreativiteten løs med våre CEWE Fotosenter

I kategorien ”Best Retail Finishing System Worldwide” tok CEWE Fotosenter prisen. CEWE Fotosenter er en utvidelse av våre CEWE Fotostasjoner, som du kanskje kjenner igjen fra butikkene våre. På våre CEWE Fotostasjoner er det massevis av muligheter til å få printet dine beste øyeblikk – og på null komma niks! Her kan du printe dine beste bilder i forskjellige formater, lage personlige invitasjoner med dine egne bilder og lage fine bildestrimler, som gir bildene et kult retro-look. Fotostasjonene har enda flere formater og designmuligheter enn det nevnte, så ta en tur innom en av butikkene våre og prøv selv.

Hva er TIPA World Awards?

I 30 år har Technical Image Press Association (TIPA) hedret de beste og mest innovative, nye produktene i den internasjonale fotoindustrien. I 1991 møttes representanter fra 25 europeiske fotomagasiner for første gang og grunnla deretter den største samlingen av uavhengige foto- og bildemagasiner.

Hvert år utpeker TIPA de beste nye produktene i utvalgte kategorier, der redaktørene for hvert medlemsmagasin tester og vurderer produktene. CEWE har allerede vunnet denne anerkjente prisen hele fem ganger, blant annet for CEWE FOTOBOK, og vi har nå blitt en pris rikere.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.