Kort og invitasjoner > Gull- sølv- og struktur-trykk

Gull- sølv- og struktur-trykk

Effektlakk
Effektlakk

CEWE CARDS med effektlakk

Eksklusive detaljer med den elegante gull, sølv eller effektlakk. Gi kortene dine fysiske eller optiske kjennetegn, og velg en av tre vakre foredlinger, som gjør korthilsenen din til et ordentlig blikkfang.
Gull

Gulltrykk

De personlige kortene dine får en ekstra glamorøs effekt med den skinnende gulltrykk. Til bryllup, jul og andre fester blir kortene dine noe helt unikt, med våre stilige maler og gulltrykk sammen med de beste bildene dine.

Vårt kvalitetspapir med en styrke på 300 g/m2 og gullforedlingen som man kan kjenne med hånden, gjør kortene dine til en uforglemmelig opplevelse. Forgyll budskapene dine!

 

Sølv

Sølvtrykk

Ikke alt som skinner er gull - også den elegante sølvtrykk gir en skinnende effekt på kortet ditt. Med den vakre sølvglansen får designelementer som ornamenter og silhuetter et stilfullt utseende.

De strålende detaljene er ikke bare en optisk effekt, men kan også godt kjennes på det sterke kvalitetspapiret vårt, som veier 300 g/m2 Med en fremhevet struktur gir dette en flott 3D-effekt på kortet.
Struktur-trykk

Struktur-trykk

Raffinert design: Med foredlingen med struktur-trykkk kan du fremheve utvalgte elementer på kortet ditt. Særlig fargerike elementer blir dermed iscenesatt på en flott måte. Den gjennomsiktige lakkeringen sørger for intense farger, og forsterker dermed designets uttrykk.

Høyglanstrykk kan tydelig kjennes på overflaten av det sterke kvalitetspapiret, som har en vekt på 300g/m2
Design dine CEWE CARDS med effektlakk
Sett med 10 stk. Perfekt til dine takkehilsener og invitasjoner

Foldekort (klassisk), (sett med 10)

Gull-, sølv- og struktur-trykk

Sett med 10 stk. Perfekt til dine takkehilsener og invitasjoner

FOLDEKORT XL høyformat (sett med 10)

Gull-, sølv- og struktur-trykk

Sett med 10 stk. Perfekt til dine takkehilsener og invitasjoner

Foldekort XL tverrformat (sett med 10)

Gull-, sølv- og struktur-trykk

Design flotte innbydelser selv, med gull, sølv og struktur trykk


Forestill deg hvordan invitasjoner dine blir mottatt når de tas ut av konvolutten og mottakeren får kortet i hånda. Han vil se en estetisk flott og personlig innbydelse. Han vil også legge merke til den flotte struktur-lakken som fremhever utvalgte ord eller bilder. Det er en opplevelse i seg selv. Kortet har du designet selv, og du har valgt utformingen og bildet selv. Utover dette er det noen utvalgte ord og kanskje andre designelementer skrevet med struktur-trykk, som både kan ses og føles. Flott, ikke sant? Og det er du som står for designet av innbydelsene.

Personlige invitasjoner og kort med ditt utvalgte bilde på, kan fås nå. De er også med stemningsfulle og merkbare effekter i sølv og gull og med en effektlakk. Se her:

  • • Gulltrykket gir innbydelsen et inntrykk av noe virkelig eksklusivt og særegent
  • • Sølvtrykket gir et mer elegant uttrykk
  • • Effektlakken fremhever noen ord som du selv har valgt. Det er en helt spesiell effekt, som nærmest gir følelsen av 3D

De flotte effektene gir invitasjonene dine et enda mer personlig uttrykk som både kan ses og føles. Bruk kortene til alle de koselige arrangementene som finner sted i løpet av året.

Lag fine invitasjoner til hyggelig begivenheter


Det er mange anledninger i livet hvor vi gjerne vil feire med venner og familie. Design en personlig invitasjon helt selv, med hjelp av designmalene våre eller med programvaren vår som du kan laste ned helt gratis. Slik lager du de personlige innbydelsene dine:

  1. 1. Velg en variant i menyen til venstre. Det er mange forskjellige kort og innbydelser å velge mellom til alle slags anledninger
  2. 2. Velg mal og kategori
  3. 3. Last opp de bildene du vil bruke
  4. 4. Legg til en tekst, farger eller cliparts til innbydelsen din
  5. 5. Legg produktet ditt i handlekurven, bestill og gled deg til å motta de hjemme-designede innbydelsene dine

En flott invitasjon hvor utvalgte elementer er skrevet med nye, stilige sølv-og gulleffekter som gir en helt annen visuell opplevelse fordi de kan både ses og føles. Innbydelsen din vil garantert aldri bli glemt og henge på oppslagstavlen eller kjøleskapsdøren lenge etter begivenheten er overstått.

Inviter venner og familie med fine kort


Bruk kortene og invitasjonene dine til festene som livet byr på, hvor du gjerne vil se venner og familie. En invitasjon til barnedåpen av den lille gutten er veldig fin hvis du setter inn et bilde av det lille nurket og pynter med sølvskrift og andre visuelle effekter slik at innbydelsen blir helt spesiell.

Bruk kortene og invitasjonene dine til bryllupet deres som jo er en stor dag, hvor drømmer skal oppfylles og mange måneders planlegging skal fullføres.

Juletiden er jo også rett rundt hjørnet, så det er opplagt å bruke den flotte effektlakken samt sølv- og gullskriften på årets julekort. Lag et julekort med et bilde av hele familien og skriv f.eks. ”God Jul” på forsiden med struktur-trykk og et par julestjerner i gull-trykk. Å motta et sånt julekort skaper garantert stemning og vil sannsynligvis bli hentet frem neste år også.

Skap en rød tråd i designet ditt og bruk bordkort og menykort i samme design. Det ser så flott og gjennomført ut.

Bestill kortene og invitasjonene dine med gull, sølv og struktur-lakk her! Du bestemmer alt fra design, format, farger og selvfølgelig bildene som skal på. Suppler med de andre flotte og stemningsfulle designeffektene våre, og du får en invitasjon ingen har sett maken til. God fornøyelse med å lage dem.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.