CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Faber-Castell fargeblyanter i metalletui

Med 12 Colour Grip fargeblyanter

Fargesterk tegneglede med Faber-Castell

 • Metalletui med ditt eget bilde på utsiden
 • 12 Colour Grip fargeblyanter for ultimat grep
 • Høy kvalitet fra Faber-Castell
299.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Materiale:

12 Colour Grip fargeblyanter

 • Vannløselig farge
 • Trekantform med patentert ergonomisk grep
 • Holdbar konstruksjon med bruddbeskyttelse
 • Miljøvennlig og vannbasert lakk
 • FSC-sertifisert

Trykkflate:

18,1 x 10 cm

Farge:

12 fargeblyanter. Hvitt metalletui med ditt eget bilde på.

Design:

Velg mellom flere ulike designmaler

Slipp kreativiteten løs og skap fargeglede

Med ditt eget bilde på fremsiden skaper du glede i hverdagen. Velg et bilde av noen eller noe du liker ekstra godt, og lag et personlig pennal med 12 fargeblyanter fra Faber-Castell. Blyantene er FSC-sertifiserte og holder høy kvalitet med lang holdbarhet. La ditt personlige pennal bli en følgesvenn gjennom hele skoleåret og lag kreative tegninger i vakre farger.

Kreativitet i timesvis med Faber-Castell fargeblyanter

12 personlige farger i metalletui med ditt eget bilde på forsiden

Fargelegg med fargeblyanter fra Faber-Castell

Ta med deg Faber-Castell på en reise i fantasiens land! Med fargeblyanter fra Faber-Castell i 12 herlige farger kan du tegne hva enn du måtte ønske. Samtidig kan du oppbevare blyantene i et metalletui med ditt favorittbilde på forsiden, så blir det alltid morsomt å ta dem frem. Når du kan velge bilde helt selv kan dette også bli en flott gave til en som elsker å tegne og fargelegge. Les videre og få noen tips om hvordan du får en god tegneopplevelse, og hvor du kan finne inspirasjon til ditt neste kunstverk. Finn ut av hva som gjør fargene til Faber-Castell helt spesielle.

12 fargeblyanter i alle regnbuens farger

Med hele 12 blyanter kan du bruke alle regnbuens farger til å fargelegge tegningene dine med. Kanskje liker du best rødfargen til å tegne hjerter og roser med? Eller er kanskje grønt din favoritt, så du kan farge store gress-sletter og blader på trærne. Med blått og gult blir det raskt en strålende gul sol på en klar sommerhimmel, over den nydelige grønne sletta, melert med nydelige valmueblomster. Tiden flyr, når du åpner helt opp for fantasien og mulighetene den gir! Du kan jo tegne akkurat det du har lyst til, når du setter Faber-Castell-fargeblyantene på papiret.

Metalletui med ditt eget bilde

Med det praktiske etuiet kan du enkelt ta med deg fargene på skolen, ut på lekeplassen eller med på ferie. Du trenger ikke lure på om det er dine fargeblyanter når bildet på forsiden av metalletuiet er et du selv nøye har valgt ut. Kanskje er det et bilde av deg og kjæledyret ditt, eller av mamma, pappa eller din beste venn. Du bestemmer selv hvem som skal få pryde blyantene dine. Hvis du skal gi fargeblyantene i gave kan det være fint å velge et bilde av den som skal få dem eller et fint minne dere deler. Så velg ut ditt favorittbilde og designe dine fargeblyanter online hos CEWE.

Fargeblyantene er bare en av mange fotogaver CEWE kan tilby. Et dekorativt veggur i glass med et bilde av barna, eller et nydelig naturmotiv er både fint og funksjonelt. Til kompisen som elsker å spille poker kan personlig kortstokk med et morsomt bilde være en kul gave både å gi og å få. Eller hva med et mobildeksel til kjæresten med et bilde av dere to, kanskje fra en felles reiseopplevelse? Det blir enkelt å minnes de gode tingene i livet når du bare trenger å snu telefonen for å få litt kjærlighet.

Dine fargeblyanter krever de riktige redskapene

Du vil gjerne komme i gang med å bruke de nye fargeblyantene dine, men hva trenger du utover blyantene for å skape de skjønneste kunstverk? Tenk over følgende:

 • Hva ønsker du å tegne på? Et hvitt papirark er enkelt å tegne på og gir for det meste et godt resultat. Du kan også bruke karton, papp eller kanskje en gaveeske du kan bruke til jul? Kanskje ønsker du å investere i en egen bok eller blokk med spesialpapir til dine flotte tegninger.

 • Hvordan tegner du best? Kanskje foretrekker du å ligge på gulvet med papir og blyanter omkring deg, eller liker du best å sitte ordentlig på en stol ved spisebordet. Finn stillingen som er behagelig for deg slik at du kan tegne så lenge du har lyst.

 • Godt lys er viktig. Ellers blir det vanskelig å sette strekene riktig, og å få motivene helt ut i kantene. Finn gjerne et sted med godt med dagslys, men en god lampe du kan justere etter behov kan være vel så bra.

 • Det er en god idé å ha en blyantspisser i nærheten. Skal du bruke den blå blyanten til å tegne et hav vil det bli behov for å spisse den underveis, slik at hele havet faktisk bli blått. Når du er ferdig med å tegne kan du gjerne spisse alle blyantene slik at de er klar til bruk neste gang kreativiteten banker på.

Hva skal jeg tegne med blyantene mine?

Når du har spisset blyantene og lagt papiret klart på bordet er du klar til å tenne fantasien og skyte kreativiteten helt ut til blyantspissen. Men noen ganger kan det jo være vanskelig å finne det rette motivet. Er du i tvil om hvor du skal sette den første streken, så se deg litt omkring. Kanskje står det en blomsterbukett på bordet? Du kan også finne inspirasjon i den klassiske fruktskålen, eller rett utenfor vinduet. Gå på oppdagelsesferd i ditt eget hjem og finn mange fine motiver til din tegning. Finn frem favorittleken, eller still opp alle yndlingsbamsene og bruk dem som inspirasjon. Det kan også være spennende å pakke papir og fargeblyanter i sekken og gå ut en tur. Kanskje finner du noen spennende dyr, eller en seilbåt på havet? Med gode farger og fantasi er det ingen grenser for hva du kan tegne!

Gode fargeblyanter med mange kvaliteter

Fargeblyantene fra Faber-Castell er av høy kvalitet, slik at du får en god tegneopplevelse hver gang du bruker fargene.

Hva gjør at blyanter fra Faber-Castell er spesielt gode å fargelegge med?

 • Fargene er vannløselige, så du kan tilføre litt vann til tegningen din og få et fantastisk akvarellbilde.

 • Blyantene har en trekantet form med ergonomisk grep som gjør dem gode å holde i. Formen forhindrer og at du mister grepet på blyanten.

 • Blyantene har knekksikring, slik at du unngår at blyet knekker inne i blyanten og ødelegger tegningen din, eller blir vanskelig å spisse.

 • De har en miljøvennlig og vannbasert lakk, så du tar hensyn til miljøet når du kjøper og bruker fargeblyantene.

 • Fargene er også FSC-sertifisert, så du kan med god og “grønn” samvittighet bruke fargene, eller gi dem til en kreativ sjel.

Bæredyktige fargeblyanter fra Faber-Castell

Faber-Castell er et gammelt, tysk firma som tar navnet sitt etter tyskeren Caspar Faber. Faber begynte å produsere blyanter i Stein, Nürnberg i 1761. Siden starten for over 250 år siden har Faber-Castell blitt ført videre i generasjoner. Firmaet får i sin 6. generasjon tilført navnet Castell. I dag er det den niende generasjonen, som består av fire søsken med etternavnet von Faber-Castell, som representerer familiebedriften. De produserer greit med fargeblyanter, mer enn 2,3 milliarder i året, for å være litt mer presis! Alle blyantene er produsert i tre, utelukkende fra bæredyktige skogbrukere. Her hos CEWE kan du også få kjøpt akvarellblyanter fra Faber-Castell, naturligvis også med ditt eget bilde på etuiet, hvis du har lyst til å utforske en ny måte å tegne på. Finn ut mer om hvordan CEWE jobber for bæredyktighet.

Har du pakket alt du trenger i skolesekken?

Skal du snart begynne på skolen kan de nye fargeblyantene dine fint være med bøker og pennal i sekken. Men hva annet trenger du i løpet av skoledagen for å holde deg kvikk i timene og klar til lek i friminuttet?

 • Hva med en litt annerledes merkelapp? Fotoklistremerker med bilde av deg selv skulle sørge for at du aldri er i tvil om hvilke bøker og hvilken matboks som er din!

 • En blokk med ditt favorittbilde på forsiden er den perfekte følgesvenn til ditt pennal og dine fargeblyanter. Med en notatblokk er du klar til å skrive eller regne, for du kan velge mellom ruteark eller linjert, i stort eller lite format, alt etter hva du ønsker.

 • Med en kalender kan du enkelt holde styr på hvilke lekser som skal være gjort når. Du kan også holde oversikt over fritidsaktivitetene dine, så du ikke glemmer hverken piano eller fotball. CEWEs studiekalender designer du etter dine egne ønsker; Velg et unikt bilde til forsiden og bruk den fargen du måtte ønske inni kalenderen.

 • Du bruker mye energi i løpet av en lang skoledag, derfor trenger du mat og drikke for å holde konsentrasjonen skjerpet og humøret oppe. Med en personlig matboks kan du ikke ta feil, bildet ditt er jo trykket på lokket! Matboksen fins i rød, gul og blå, hvilken farge skal din matboks være?

Når du er ferdig med å tegne

Du har gått tom for papir, for du har brukt hele dagen på å tegne med fargeblyantene dine. Alle mulige motiver har du foreviget på ark, som nå ligger strødd utover gulvet. Nå kunne du vel godt tenke deg en annen form for underholdning. Kanskje noe du kan gjøre med foreldrene eller søsknene dine. Hva med bildelotto med dine egne bilder på? Eller et puslespill, så kan hele familien være med på å pusle bildet av turen deres til stranda i sommer? Med et personlig babyalbum kan du og lillebror bla i historier om dere selv, hvor dere leker og ler. Kanskje er egentlig det beste å ta en liten hvil sammen med bamsen din, som har en t-skjorte med bilde av deg og familien din på seg.

Personlige fargeblyanter som gave

Fargeblyanter fra Faber-Castell med ditt fineste bilde på forsiden av metalletuiet, er dine helt spesielle tegneredskaper. Fargene gir timesvis med moro og fordypning, og fantasien din skaper de mest eventyrlige fortellinger. Disse blyantene ønsker du å bruke hver dag og du viser stolt og ivrig frem etuiet med bildet ditt på. Kanskje har du en venn som ville blitt glad for å få sitt eget sett, med et bilde av dere to på etuiet, som et minne om deres vennskap?

Hvis du syns det er vanskelig å velge ut bare ett bilde å bruke fordi du har så mange blinkskudd, anbefaler vi at du lager en fotobok med bildene av deg og dem du er glad i. Her er det plass til masse bilder, og du kan legge til både tekst og bilder som du selv vil. Med en fotokalender er du garantert 12 fantastiske bilder, en for hver av årets 12 måneder. Kalenderne kan lages i mange formater, både til vegg eller til å stå på bordet. Du kan også få printet 100 av dine beste blinkskudd og samle dem i en bildeboks. Det er en flott gaveidé, mottakeren står jo fritt til å velge hvordan bildene skal brukes. Hos CEWE finnes det gaveideér for ethvert budsjett, til enhver anledning.