CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Facebook-bilder

Facebook-bilder

Fremkall Facebookbildene dine

 • Strålende bildekvalitet
 • Ekstra utformingsmuligheter
 • Fotopapir av høy kvalitet

Fra 100 bilder og oppover anbefaler vi at du bestiller ved hjelp av vår gratis fotoprogram eller app.

fra 1.79 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

Klassiske formater: 10, 11 og 13 cm

Papirtyper:

 • Økonomi: Blank
 • Standard: Matt, blank

Fotopapir fra FUJIFILM

Bestillingsmuligheter:

 • Mulighet for farget kant
 • Automatisk bildeoptimalisering

Facebookbilder – kan jeg fremkalle dem?

Visste du at du kan fremkalle Facebookbildene dine? Det kan du her fra hjemmesiden vår, og det er til og med både raskt og enkelt. Vår online fotofremkalling gir deg mange muligheter, for eksempel kan du fremkalle Facebookbilder med tekst eller annen grafikk. Les her om mulighetene dine for å style og tilpasse Facebookbildene dine.

Du kan legge til tekst på bildet ditt på Facebook, men visste du at du også har mulighet for å gjøre det når du har overført bildet ditt til hjemmesiden vår? Her tilbyr vi deg også mange andre søte og gøyale muligheter for å redigere bildet, legge til grafiske virkemidler samt sette inn tekst til Facebookbildene dine.

Overfør bildene dine fra Facebook

Når du har overført bildene dine fra Facebook og laster dem opp på hjemmesiden vår, er du klar til å leke med grafikken og de forskjellige redskapene programmet vårt tilbyr. Du har mulighet for å lage forskjellige veggbilder, for eksempel plakater med ditt eget bilde, fotocollager, svart-hvitt-bilder til veggen, fotogaver og en CEWE FOTOBOK, f.eks. en årbok, som er enkel å lage med kronologien fra Facebooks tidslinje.

Facebookbilder er ofte tatt i sosiale sammenhenger og kan derfor være veldig morsomme og stemningsfulle. Det er i hvert fall, uten tvil, bilder vi har lyst til å dele med andre! Så hvorfor ikke printe dem også, så du får flott veggdekorasjon til deg selv? Det er da ikke bare andre som skal ha glede av de flotte Facebookbildene dine, det skal du selvfølgelig også selv, hver dag.

Del fotoboken din på Facebook

Har du laget en flott fotobok med bildene dine? På denne måten kan du dele Facebookbilder på en helt ny måte. Se her hvordan du gjør det:

 • Hvis du har laget en CEWE FOTOBOK, har du en konto hos oss. Det er fra denne kontoen du kan dele fotoboken din. Hvis du har laget fotoboken din via fotoprogrammet vårt, kan du bruke disse innloggingsopplysningene på hjemmesiden vår
 • Under ’Min konto’ velger du menypunktet ’Mitt galleri’
 • Klikk på fanen ’Mine CEWE fotobøker’
 • Under ’Bestilte CEWE fotobøker’ kan du se fotobøkene du har bestilt og fått levert
 • Klikk på Facebook-ikonet under fotoboken du vil dele med Facebook-vennene dine
 • Marker ’Del på Facebook’ og klikk på den blå menyen øverst til høyre. Her velger du hvordan du vil dele fotoboken din. Den kan for eksempel publiseres på din egen tidslinje eller deles i en gruppe
 • Klikk på ’Del på Facebook’ i nederste høyre hjørne

Boken din med egne bilder er nå på Facebook, og du kan få kommentarer og likes.

Sånn fremkaller du bildene dine fra Facebook

Det er raskt og enkelt å fremkalle Facebookbildene dine hos oss, bare se her:

 • Klikk på ’Bestill her’
 • Klikk på Facebook og logg på profilen din
 • Velg det bildet du vil printe
 • Hvis du har lyst, kan du legge inn tekst til Facebookbildene dine eller rammer, skygger og annen grafikk som gjør bildene dine til noe helt spesielt
 • Når bildet ditt er som det skal være, legger du bestillingen din i handlekurven og gjør den ferdig

Legg til tekst til Facebookbildene dine, så blir de enda gøyere med for eksempel en personlig hilsen på eller et par ord om situasjonen på bildet.

Fremkall Instagrambilder også

Visste du at du også kan fremkalle bilder fra Instagram i det karakteristiske kvadratiske formatet? Ofte er bildene dine tilpasset mediet, akkurat som du noen ganger tilpasser bilder til Facebook. Det er like enkelt å trykke Instagrambildene dine som Facebookbildene.

Pass på Facebookbildene dine

Husk at de bildene du legger på Facebook er dine bilder. Men det sosiale mediet har lov til å bruke dem uten å informere deg om det. Så la være å legge ut bilder du ikke vil at andre eventuelt kan bruke. Det gjelder både bilder av deg selv og av andre, som for eksempel barna dine, med mindre de vet hva det går ut på. Ellers er det jo mange timers moro og underholdning med mediet, både med å dele Facebookbilder og tilpasse bilder til det.

Så kos deg med å tilpasse Facebookbildene dine, så du kan lage og trykke flotte bilder du kan ha glede av hver dag.