CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Instagrambilder

Instagram-bilder

Fremkall Instagrambildene dine

Fascinerende fargenøyaktighet: Vi trykker dine lekreste bilder i mange formater og på premium fotopapir – også med hvit kant, hvis du ønsker det!

  • Strålende bildekvalitet
  • Ekstra utformingsmuligheter
  • Fotopapir av høy kvalitet

Fra 100 bilder og oppover anbefaler vi at du bestiller ved hjelp av vår gratis fotoprogram eller app.

fra 1.59 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

Klassiske formater: 10, 11 og 13 cm

Papirtyper:

  • Ökonomi: Blank
  • Standard: Matt, blank

Fotopapir fra FUJIFILM

Bestillingsmuligheter:

  • Mulighet for farget kant
  • Automatisk bildeoptimalisering

Instagrambilder

Har du mange Instagrambilder? Og er du noen ganger litt lei deg for at de bare er på nettet? Da burde du fremkalle bildene dine fra Instagram!

Trykk de morsomme og vakre Instagrambildene dine med de filtrene du har brukt i det karakteristiske kvadratiske formatet. Last opp bildene på hjemmesiden vår direkte fra Instagram-mappen din og nyt de fine bildene i trykket form også.

Fremkall kvadratiske Instagrambilder

Fremkall bildene dine her, vi tilbyr mange forskjellige former for fotofremkalling. Vi tilbyr også mulighet for å lage bilder i Retro prints, hvor bildenes kvadratiske format også kan beholdes. Hos våre retro-print kan du velge mellom flere forskjellige rammer, filtre og annen grafikk til å style bildene dine. Dessuten kan du sette inn tekst på bildene, og det blir dermed en perfekt liten personlig gave eller en kjærlighetserklæring til en du er glad i.

Fremkall Instagrambildene dine

På Instagram er det bildene som forteller historien, og derfor er disse bildene ofte noen du har gjort litt ekstra ut av.

De skal fange hverdagens gode øyeblikk, og noen ganger være estetisk vakre og inspirerende. Når du nå har brukt tid på å ta bildene og kanskje leke med filtre osv. og gjøre bildene veldig fine, er det jo litt kjedelig at de bare ligger på nettet og ikke kommer fram i lyset. Bildene blir som regel automatisk lagret i en separat mappe på telefonen, hvis ikke kan du gjøre følgende:

• Gå inn på Instagramprofilen din og klikk på iOS eller Android øverst til høyre • Slå på funksjonen Lagre originalbilder

Nå blir alle bildene du legger ut på Instagram lagret i telefonens bibliotek. Når du bestiller trykk av Instagrambilledene dine, kan du bestille direkte fra telefonen eller lagre mappen på pc-en din og bestille derfra.

Instagram – litt historie

Tjenesten startet i 2010 og hadde en million brukere allerede etter 2 måneder. Siden da har det bare gått en vei, og det er framover. Det har faktisk gått så mye framover at antallet Instagrambrukere er oppe i ca. 1 milliard!

Det sosiale mediet gjør det mulig for deg å følge venner, selskaper og hvem du ellers synes legger ut noen spennende bilder innenfor noe du interesserer deg for eller som du bare liker å se på. Du har selvfølgelig også selv mulighet for å poste bilder og innlegg som andre kan lese, kommentere og eventuelt dele.

Du kan selvfølgelig også fremkalle bildene dine i andre formater, for eksempel hvis du har tatt et kjempefint naturbilde i panoramaformat.

Trykk bilder fra Facebook

Visste du at du i tillegg til å trykke bilder fra Instagram og fra telefonen eller kameraet også kan fremkalle bildene dine fra Facebook? Last dem opp fra hjemmesiden vår og bruk dem når du lager en CEWE FOTOBOK eller andre flotte fotoprodukter.

Så fremkall bildene dine og bruk dem i hjemmet ditt. Bruk dem i innredningen din til å pynte og skape personlige rom. Du kan for eksempel lage fotoplakater og fotolerreter med dine egne bilder og få vakre og personlige veggbilder til hjemmet ditt.

Hold øye med oss!

Er du interessert i å lage fotobøker, fremkalle bilder og lese om nyheter? Da bør du følge oss på sosiale medier og melde deg på nyhetsbrevet vårt. Der vil du ofte motta inspirasjon, tips og gode idéer til kreative måter å bruke de gode bildene dine på. Meld deg på nyhetsbrevet vårt nå.