CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag babybok med bilder og din egen tekst Babybok

Babybok

Sett de beste babybildene dine i en fotobok og få deres helt egen unike babybok

 • Finn frem bildene fra barnets første år
 • Sett dem i en CEWE FOTOBOK
 • Gi barnet en gave som kommer til å gi glede resten av livet

Få tips og inspirasjon til babyboken her på siden - eller start med en gang.

669.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Lag babybok med bilder og din egen tekst

Lag en CEWE FOTOBOK som babybok. Boken illustrerer barnet ditt sitt første år, med bildene dine og teksten din trykket direkte på sidene så de gode minnene ikke går i glemmeboken.

Alle minnene i en flott babybok

Kan du huske hvor søte barna var da de var helt små? Og alle de morsomme kommentarene og bemerkningene de kom med, det var så morsomt. Men når var det nå hun fikk sin første tann? Og når tok han sine første skritt? Og hvor er bildene av det?

Om du også kan nikke gjenkjennende til overstående, så er du ikke alene! Vi minnes alle sammen de kjære små med et smil og vi tar vare på bilder og informasjon om milepælene. Men ofte ligger bildene og små lapper og minihefter med mål og vekt osv. ulike steder, og noen ganger kan det være vanskelig å finne. Men nå kan du samle alle minnene i en flott babybok!

Fin bok til regnbuefamilier og alenemødre

Babyboken du kan lage hos oss passer dessuten like godt til alle typer familiekonstellasjoner. Mens ferdiglagde sider i de tradisjonelle bøkene ofte har felter for f.eks. "fars familie", kan du i en fotobok samle akkurat de familiemedlemmer og historier som passer til deres familieform. Kanskje er du alenemor, kanskje er dere to mødre, to fedre, eller kanskje mor og far ikke er kjærester. Det er ikke like koselig med tomme felter i en bok, så samle i stedet historien som er relevant for ditt barn i en CEWE FOTOBOK.

En babybok som fotobok – det beste minnet om det første året

Ta vare på alle minnene i en personlig og vakker babybok som både du og barnet får glede av i mange år fremover. Du kjenner sikkert de ferdigtrykte bøkene man kan kjøpe i flere butikker om barnets første år. Her er det på forhånd bestemt hva som skal stå og hva det skal være bilder av. Med en CEWE FOTOBOK derimot er det deg som bestemmer alt fra layout til hvilke babybilder som skal med og om det skal settes inn tekst. Som et moderne fotoalbum!

Gjør det enkelt å sortere babybildene

Bruk vår egen nettskyapp Cewe myPhotos og gjør det mye enklere å lage en fotobok om familiens nyeste tilskudd. I appen lager du enkelt en begivenhet eller et album, og kan løpende velge ut og tilføye nye bilder til mappa, enten du har fem minutter til overs på bussen, eller sløver på sofaen på kvelden. Da unngår du å miste motivasjonen når du må gå gjennom uendelige mengder med søte og fine bilder, for vi tar jo stort sett nok bilder av de små. Du slipper også unna tidkrevende og styrete filkonvertering og styr med forskjellige formater som ikke snakker sammen. Appen konverterer nemlig bildene automatisk for deg, slik at du ikke trenger tenke på det når du velger ut babybildene dine.

Les mer om hvordan du enkelt kan overføre bilder til dataen fra iPhone eller Android-telefon.

Babys første bok – hva skal den inneholde?

Det er helt opp til deg. En babybok er foreldrenes historie om deres barn, fortalt slik dere ønsker det. Det kan, som foreldre, være vanskelig å huske alle de morsomme og fine stundene man har med en liten en, og fotoboken hjelper deg med å holde på de herlige minnene. Det er uante muligheter og vi hjelper deg gjerne litt på vei. Dette skal du overveie:

 • Velg format til fotoboken. Vi har formater fra mini til XXL. Hvor stor skal babyboken være? Husk å overveie om det skal være plass til tekst og store bilder, og velg format etter det.
 • Hvor lang periode skal boken strekke seg over? Skal det være barnets første år? Eller perioden fra baby til barnehage - eller skoletid? Velg antall sider etter den historien du vil fortelle.
 • Finn bilder du gjerne vil ha med i babyboken. Ta eventuelt også bilder av det lille armbåndet den nyfødte får på sykehuset med navn og personnummer, samt sykepleierens notater om vekt, høyde og andre ting.
 • Og så kommer det morsomme: Nå skal du finne de bildene av barnet du gjerne vil ha med. Og det er sikkert mange av dem å velge mellom, de fleste foreldre tar nemlig uante mengder bilder av barna deres, spesielt det første barnet. Så ta en titt igjennom alle babybildene og finn de beste. Husk også bilder av det første badet, den første turen i barnevognen, den første julen osv. Opprett en mappe på datamaskinen til de bildene du vil bruke i boken. Det gjør det enklere for deg når du skal gå igang.
 • Overvei om det også skal settes inn tekst, så du kan gjenfortelle morsomme, små historier og søte bemerkninger, eller om bildene skal snakke for seg selv.

Vår utgave av Barnets bok er svært fleksibel, da du bestemmer utformingen og designet av babyboken. Dessuten kan du sette inn det antallet sider du har bruk for, og alt innhold fra forside til tekst, pynt og alle bilder, er bestemt av deg.

Slik lager du en babybok online

 • Last ned vårt gratis fotoprogram og åpne det.
 • Gå til CEWE fotobok, og velg den størrelsen du vil ha.
 • Sett de utvalgte bildene dine inn i babyboken og pynt med clipart, flott skrift, skygger og rammer. Det er svært mange designmuligheter, så prøv deg frem.
 • Husk på at du kan kjøpe flere sider underveis i prosessen med å lage fotoboken, dersom det skulle bli nødvendig.
 • Legg babyboken i handlekurven når du er fornøyd med resultatet og gjennomfør bestillingen din.
 • Husk på at du alltid kan gå tilbake og endre, dersom det er noe du ikke er fornøyd med. Hvis du har logget inn har du også mulighet for å lagre produktet ditt og vende tilbake til det på et senere tidpunkt.

Det beste er at du kan lage din helt egen personlige babybok, når det passer deg. Du skal ikke ut å kjøpe den og stå i kø i fulle butikker, men du kan lage den på nett hjemme ved datamaskinen. Og idet du oppretter deg som bruker på vår hjemmeside kan du jobbe på den når som helst når det passer deg.

Hva kan du bruke barnets bildebok til?

Som nybakte foreldre er det mange ting man prøver og opplever for første gang. Forevige disse skjønne minnene i en babybok og opplev dem igjen og igjen.

Boken om barnets første år er en unik fortelling om de første årene som familie. Det er et vitnesbyrd om de store og små øyeblikkene og boken vil være til stor glede og fornøyelse for barnet og foreldrene. Forestill deg hyggelige stunder i sofaen hvor dere sammen kan sitte og kikke på babybildene og le av de morsomme og søte stundene dere har hatt sammen.

Kanskje legger det også grunnlag for en tilbakevendende årbok med en ny babybok om et år? Så, utover at det er en stor fornøyelse for deg, som lager boken, er det også til stor glede for både det lille barnet og de litt større barna. Og kanskje den også fremdeles vil være en hit når den lille har blitt stor og selv skal til å få barn. Influenseren Maria Louise har blant annet laget en årbok om det første møtet mellom sine to barn. Se hvordan Maria Louises minner tar seg ut på og i forskjellige fotoprodukter fra CEWE.

En babybok er den perfekte gaveidé

Mangler du en gave til besteforeldrene? Lag et eksemplar av Barnets bok til dem også, de vil garantert også sette stor pris på et slikt hyggelig minne. Kanskje er det også andre i familien som ville nyte godt av en slik gave? En søster eller en bror, kanskje? Eller kanskje fotoboken kan fungere som en gave til baby, som barnet kan få glede av når det har blitt litt større og synes det er gøy å fordype seg i sine tidligste minner? Ellers er det unike båndet mellom barn og foreldre alltid verdt å ta vakre bilder av, så lag babyboken som en gave til dere selv som foreldre eller gi den til partneren din som gave når dere feirer den første Mors- eller Farsdagen.

Med en unik og personlig babybok fra CEWE glemmer du aldri de gode stundene med det beste du har.

Babybok til en god pris?

Vi vil ikke tilby deg fotoprodukter til lave priser men derimot flotte kvalitetsbøker som kan tåle å bli kikket i, igjen og igjen. Derfor markedsfører vi oss ikke på billige fotobøker men på kvalitet som holder.

CEWE fotoprodukter – bruk bildene dine på vakre og kreative måter

Visste du at du kan få printet dine egne bilder som plakater eller på et fotolerret? Se også våre andre fotogaver og få inspirasjon til den perfekte gave til en du er glad i.

Rigtig god fornøyelse med å lage din egen personlige fotobok om barnet - gaven som fortsetter å gi.