CEWE Fotoverden App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75kr til en CEWE FOTOBOK

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Babybok

Babybilder

Sett de beste babybildene dine i en fotobok

 • Stort utvalg av formater
 • Personlig design
 • Effektlakk for de fleste formater
79.00 Kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, høyglans eller matt
 • Fotopapir blankt, matt eller premium matt

Lag babybok med din egen tekst og bilder

Lag en flott og personlig CEWE FOTOBOK med babybildene deres og få deres helt egen unike babybok

Lag en CEWE FOTOBOK som babybok. Boken illustrerer barnet ditt sitt første år, med bildene dine og teksten din trykket direkte på sidene så de gode minnene ikke går i glemmeboken.

Kan du huske hvor søte barna var da de var helt små? Og alle de morsomme kommentarene og bemerkningene de kom med, det var så morsomt. Men når var det nå hun fikk sin første tann? Og når tok han sine første skritt? Og hvor er bildene av det?

Om du også kan nikke gjenkjennende til overstående, så er du ikke alene! Vi minnes alle sammen de kjære små med et smil og vi tar vare på bilder og informasjon om milepælene. Men ofte ligger bildene og små lapper og minihefter med mål og vekt osv. ulike steder, og noen ganger kan det være vanskelig å finne. Men nå kan du samle alle minnene i en flott fotobok!

En babybok som fotobok – det beste minnet om det første året

Ta vare på alle minnene i en personlig og vakker fotobok som både du og barnet får glede av i mange år fremover. Du kjenner sikkert de ferdigtrykte bøkene man kan kjøpe i flere butikker om barnets første år. Her er det på forhånd bestemt hva som skal stå og hva det skal være bilder av. Med en CEWE FOTOBOK derimot er det deg som bestemmer alt fra layout til hvilke bilder som skal med og om det skal settes inn tekst. Som et moderne fotoalbum!

Gjør det enkelt å sortere barnebildene

Bruk vår egen nettskyapp Cewe myPhotos og gjør det mye enklere å lage en fotobok om familiens nyeste tilskudd. I appen lager du enkelt en begivenhet eller et album, og kan løpende velge ut og tilføye nye bilder til mappa, enten du har fem minutter til overs på bussen, eller sløver på sofaen på kvelden. Da unngår du å miste motivasjonen når du må gå gjennom uendelige mengder med søte og fine bilder, for vi tar jo stort sett nok bilder av de små. Du slipper også unna tidkrevende og styrete filkonvertering og styr med forskjellige formater som ikke snakker sammen, appen konverterer nemlig bildene automatisk for deg, slik at du ikke trenger tenke på det når du velger ut bildene dine.

Les mer om hvordan du enkelt kan overføre bilder til dataen fra iPhone eller Android-telefon.

Babys første bok – hva skal den inneholde?

Det er helt opp til deg. Boken om barnet, er foreldrenes historie om deres barn, fortalt slik dere ønsker det. Det kan, som foreldre, være vanskelig å huske alle de morsomme og fine stundene man har med en liten en, og fotoboken hjelper deg med å holde på de herlige minnene. Det er uante muligheter og vi hjelper deg gjerne litt på vei. Dette skal du overveie:

 • Velg format til fotoboken. Vi har formater fra mini til XXL. Hvor stor skal boken om barnet ditt være? Husk å overveie om det skal være plass til tekst og store bilder, og velg format etter det.
 • Hvor lang periode skal boken strekke seg over? Skal det være barnets første år? Eller perioden fra baby til barnehage - eller skoletid? Velg antall sider etter den historien du vil fortelle.
 • Finn bilder du gjerne vil ha med i boken. Ta eventuelt også bilder av det lille armbåndet den nyfødte får på sykehuset med navn og personnummer, samt sykepleierens notater om vekt, høyde og andre ting.
 • Og så kommer det morsomme: Nå skal du finne de bildene av barnet du gjerne vil ha med. Og det er sikkert mange av dem å velge mellom, de fleste foreldre tar nemlig uante mengder bilder av barna deres, spesielt det første barnet. Så ta en titt igjennom alle bildene og finn de beste. Husk også bilder av det første badet, den første turen i barnevognen, den første julen osv. Opprett en mappe på datamaskinen til de bildene du vil bruke i boken. Det gjør det enklere for deg når du skal gå igang.
 • Overvei om det om det også skal settes inn tekst, så du kan gjenfortelle morsomme, små historier og søte bemerkninger, eller om bildene skal snakke for seg selv.

Vår utgave av Barnets bok er svært fleksibel, da du bestemmer utformingen og designet av boken. Dessuten kan du sette inn det antallet sider du har bruk for, og alt innhold fra forside til tekst, pynt og alle bilder, er bestemt av deg.

Slik lager du en babybok online

 • Last ned vårt gratis fotosprogram og åpne det
 • Gå til CEWE fotobok, og velg den størrelsen du vil ha
 • Sett de utvalgte bildene dine inn i boken og pynt med clipart, flott skrift, skygger og rammer. Det er svært mange designmuligheter, så prøv deg frem
 • Husk på at du kan kjøpe flere sider underveis i prosessen med å lage boken, dersom det skulle bli nødvendig
 • Legg fotoboken i handlekurven når du er fornøyd med resultatet og gjennomfør bestillingen din
 • Husk på at du alltid kan gå tilbake og endre, dersom det er noe du ikke er fornøyd med. Hvis du har logget inn har du også mulighet for å lagre produktet ditt og vende tilbake til det på et senere tidpunkt

Det beste er at du kan lage din helt egen personlige Barnets bok, når det passer deg. Du skal ikke ut å kjøpe den og stå i kø i fulle butikker, men du kan lage den hjemme ved datamaskinen. Og idet du oppretter deg som bruker på vår hjemmeside kan du jobbe på den når som helst når det passer deg.

Hva kan du bruke barnets bildebok til?

Som nybakte foreldre er det mange ting man prøver og opplever for første gang. Forevige disse skjønne minnene i barnets bok og opplev dem igjen og igjen.

Boken om barnets første år er en unik fortelling om de første årene som familie. Det er et vitnesbyrd om de store og små øyeblikkene og boken vil være til stor glede og fornøyelse for barnet og foreldrene. Forestill deg hyggelige stunder i sofaen hvor dere sammen kan sitte og kikke på bildene og le av de morsomme og søte stundene dere har hatt sammen. Kanskje legger det også grunnlag for en tilbakevendende årbok med en ny Barnets bok om et år? Så, utover at det er en stor fornøyelse for deg, som lager boken, er det også til stor glede for både det lille barnet og de litt større barna. Og kanskje den også fremdeles vil være en hit når den lille har blitt stor og selv skal til å få barn.

En babybok er den perfekte gaveidé

Mangler du en gave til besteforeldrene? Lag et eksemplar av Barnets bok til dem også, de vil garantert også sette stor pris på et slikt hyggelig minne. Kanskje er det også andre i familien som ville nyte godt av en slik gave? En søster eller en bror, kanskje? Ellers er det unike båndet mellom barn og foreldre alltid verdt å ta vakre bilder av, så lag boken som en gave til dere selv som foreldre eller gi den til partneren din som gave når dere feirer den første Mors- eller Farsdagen.

Med en unik og personlig Barnets bok fra CEWE glemmer du aldri de gode stundene med det beste du har.

Babybok til en god pris?

Vi vil ikke tilby deg fotoprodukter til lave priser med derimot flotte kvalitetsbøker som kan tåle å bli kikket i, igjen og igjen. Derfor markedsfører vi oss ikke på billige fotobøker men på kvalitet som holder.

CEWE fotoprodukter – bruk bildene dine på vakre og kreative måter

Visste du at du kan få printet dine egne bilder som store fotoplakater eller på et fotolerret? Se også våre andre fotogaver for inspirasjon og gode ideer til den perfekte gaven til en du er glad i.

Rigtig god fornøyelse med å lage din egen personlige fotobok om barnet - gaven som fortsetter å gi.