CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Lag babybok med bilder og din egen tekst
Babybok

Babybok

Sett de beste babybildene dine i en fotobok og få deres helt egen unike babybok

  • Finn frem bildene fra barnets første år
  • Sett dem i en CEWE FOTOBOK
  • Gi barnet en gave som kommer til å gi glede resten av livet

Få tips og inspirasjon til babyboken her på siden - eller start med en gang.

fra 349.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Babybok som fotobok?

I en babybok samler du alle de viktigste minnene og milepælene fra barnets første leveår. Du kjenner dem sikkert som ferdiglagde album eller ringperm med felter som skal utfylles. I en fotobok er den store fordelen at du kan velge selv, akkurat den informasjonen du ønsker å ha i den. Samtidig får du en flottere finish, da bildene trykkes direkte i boken.

Vi anbefaler disse formatene til din babybok

Velg et format med god plass til bilder og tekster. Sett også bilder av f.eks. navnearmbånd, ultralydbilder og dagens avis. Eller; hold det enkelt med få bilder og små overskrifter.

Kom godt i gang med babyboken

En babybok-fotobok er minner for livet om en dyrebar tid full av kjærlighet - og morsomme milepæler og anekdoter, som det dessverre er lett å glemme bort i det intense småbarnslivet. Kom i gang med din egen "babybok fra mine første år" med våre 3 tips under:

Velg en mal til boken

Du kan lage babyboken online, i CEWE-appen eller i vårt fotoprogram, som er vår anbefalte metode. Når du har valgt en av disse tre, er neste skritt å velge en mal til boken. Her er bilde- og tekstfelter i forskjellige design, så det er enkelt å sette bilder direkte inn i ferdige felter og skrive i tekstfeltene. Du kan også bruke små cliparts med babyføtter og lignende, hvis du synes det passer inn. Velg den malen du liker best, og etter det kan du alltids lage dine egne tilpasninger hvis du ønsker det.

Bestill her

Sorter og samle bildene i CEWE myPhotos

Bruk enkelt vår app CEWE myPhotos, som ikke bare gir deg 15 GB gratis lagringsplass, men også gjør det mye enklere å lage fotoboken. Her kan du samle og sortere alle bildene. Det er kjempelett for deg, din partner, og kanskje også besteforeldrene å få tilgang på den samme mappen og legge til bilder fra hver deres telefon eller kamera. Deretter kan du hente inn bildene fra denne mappen når du lager fotoboken. Ytterligere kan du enkelt overføre bilder fra mobilen til dataen og i tillegg slippe problemet med Apples HEIC-format.

Start nå

Sjekkliste til innholdet i babyboken

  • Graviditetsbilder og kanskje hva du gjorde frem til rienene startet
  • Fødselsinfo (sted, tidspunkt, vekt og lengde)
  • Bilde fra da dere dro hjem og f.eks. babys første bad
  • Bilder sammen med besteforeldre, eventuelle søsken og andre viktige personer i barnets liv
  • Vekt og høyde som du løpende har målt hos helsesykepleier
  • Deretter sorterer du de viktigste bildene kronologisk fra barnets 1. og kanskje 2. år: Barselgruppen, barnehagestart, de første tennene, når han/hun krabber, går, sykler på balansesykkel - og hva enn som følger etter. Sorter bildene enkelt i CEWE myPhotos
  • Du kan få enda mer inspirasjon til innhold lenger ned på siden
Start nå
Lag babybok med egne bilder og tekster

Lag babybok med din egen tekst og babybilder

Lag en CEWE FOTOBOK som babybok. Boken illustrerer ditt barns første år med dine babybilder og tekst trykket direkte på sidene, så alle de koselige minnene ikke går i glemmeboken.

Kan du huske hvor søte barna var, da de var helt små? Og alle de morsomme kommentarene de kom med - det var så morsomt. Men når var det igjen, at hun fikk sin første tann? Og hvor og når var det han tok sine første skritt? Og hvor er bildene av det?

Kan du også nikke anerkjennende til ovenstående, er du ikke alene! Vi minnes alle sammen de kjære små med et smil, og vi tar vare på bilder og informasjon om milepælene. Men ofte ligger bildene og små hefter med mål og vekt osv på forskjellige steder, og de er ikke alltid like lett å finne. Nå kan du samle alle minnene i en flott fotobok!

Babybok som fotobok - de beste minnene fra de første årene

Ta vare på alle minnene i en personlig og vakker fotobok som både du og barnet får glede av i mange år fremover. Du kjenner sikkert til de tradisjonelle bøkene om barnet du kan kjøpe i butikk, om barnets første år. Her er det bestemt på forhånd hva som skal stå og hva det skal være bilde av. Med en CEWE FOTOBOK derimor, er det du som bestemmer alt fra layout til hvilke bilder som skal med, og hvor og om det skal settes inn tekst.

Babybok til alenemødre og regnbuefamilier

Babybok til regnbuefamilier og alenemødre

Vår type babybok er dessuten veldig god til alle former for familiekonstellasjoner. For der de ferdiglagde sidene i de tradisjonelle bøkene ofte har felter med "mor" og "far", kan du i en fotobok lage nøyaktig de familiemedlemmene og ta med akkurat de historiene som er relevante for deres familieform. Kanskje du er alenemor, kanskje dere er to mødre, to fedre, eller kanskje mor og far ikke er kjærester. Det er ikke så kjekt med tomme felter i en bok, så samle heller ditt barns historie med bilder og tekster i en fotobok.

Kom i gang her