CEWE Fotoverden App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75kr til en CEWE FOTOBOK

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Babybilder

Babybilder

Lag en flott og personlig CEWE FOTOBOK med babybildene deres og få deres helt egen unike babybok

 • Stort utvalg av formater
 • Personlig design
 • Effektlakk for de fleste formater
79.00 Kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, høyglans eller matt
 • Fotopapir blankt, matt eller premium matt

Babybilder

Tiden med et lite spedbarn er så kort, alt for kort vil noen mene. Derfor er det viktig å ha mulighet for å minnes de gode stundene med en liten baby på beste vis: Med en lekker fotobok full av de koseligste, flotteste og søteste babybildene. Boken kan du ta fram og nyte når det passer for deg, og den vil garantert også bli godt lest av smårollingen når hun blir litt større. Og mormor og morfar vil vel også gjerne se? Bestill et par stykker, så har du en god gaveidé.

Ta fine bilder av babyen din

Babyer er så søte og fine, og din baby er selvfølgelig noe helt spesielt. Vi trenger nok ikke si det, for du gjør det sikkert i forveien, men ta endelig mange bilder av det lille barnet ditt. De forandrer seg så fort og lærer hele tiden nye ting. Det er viktig å få tatt bilder, for tiden går så raskt - og plutselig er det for sent. Man kan, som mange nybakte foreldre gjør, systematisere det med å ta bilder og ta et nytt babybilde hver uke eller en serie nye bilder hver måned for eksempel. I tillegg kommer selvfølgelig spontane blinkskudd. Kanskje er du selv flink til å ta fine bilder, ellers burde du kanskje vurdere å alliere deg med noen som kan, så du kan forevige minnene om tiden med et lite barn.

Vurder profesjonell babyfotografering

I dag tar mange bilder med kameraet på telefonen. Siden den nesten alltid er lett tilgjengelig, er det veldig lurt når man raskt skal fange babyens morsomme grimaser eller et av de første smilene. Mobilbilder er ofte bra, men det er også noen ganger fint med bilder fra en profesjonell fotograf. Så kanskje du skulle vurdert å få tatt babybilder profesjonelt? Her er noen tips i den forbindelse:

 • Finn en flink og egnet barnefotograf. Spør eventuelt rundt i vennekretsen om det er en de vil anbefale
 • Lag en avtale med fotografen om at dere kommer en gang i måneden i et år og får tatt babybilder. Da kan man virkelig se hvor mye som skjer på et år! Der er også noen fotografer som drar hjem til familien og tar bilder der i trygge rammer for det lille barnet
 • Vurder om du vil ha babybilder i svart-hvitt. Da kan du lage for eksempel svart-hvitt-bilder til veggen, som er veldig stemningsfulle og har en annen effekt
 • Med babybilder og andre bilder tatt hos en profesjonell fotograf, er det ofte oppstilt på en sånn måte at det utelukkende er barnet som er i fokus. Der er altså ikke, sånn som hjemme, en hylle full av leker eller et tørkestativ med stoffbleier i bakgrunnen til å forstyrre. Disse bildene hjemmefra av hverdagssituasjoner er også både stemningsfulle og viktige, og viser ganske tydelig hverdagen med et lite barn. Så de er også verdt å spare og eventuelt sette inn i fotoboken

Få inspirasjon til babybildene dine

Babybilder har du sikkert mange av, og hos CEWE kan du få inspirasjon til nye og spennende måter å bruke bildene dine på. Du kan designe og bestille fotoprodukter med dine søte babybilder på nettet, og du kan bruke vårt prisbelønte designprogram helt gratis. Du kan for eksempel lage din egen Barnets bok, som du selv kan designe og som er mer personlig enn de ferdigtrykte man kan kjøpe i butikkene.

Bruk babybildene dine på skreddersydde fotoprodukter som du selv er med-designer på, og hvor bildene dine blir trykt på. Du kan også lage din helt egen årbok over årets begivenheter i familien, som i et fotoalbum. Her skal det selvfølgelig også være bilder av gullklumpen, men i motsetning til Barnets bok er det her også plass til å vise andre små og store begivenheter i familien.

fremkalt bildene dine i god kvalitet. Det er veldig viktig at bildene dine av det beste i livet ditt behandles ordentlig og profesjonelt, så de kan holde i mange år. Hos CEWE har vi fremkalt bilder i årtier på store fotolaboratorier med toppmoderne utstyr. Kun det beste av det beste er godt nok til å håndtere blinkskuddene dine, og det beste finner du her hos oss.

God fornøyelse!