Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Julegavetips til pappa og til han som har alt

Idéer til årets julegaver til pappa

Ofte stilte spørsmål om julegaver til pappa

Kanskje du også sitter med noen av disse spørsmålene mens du ser etter gaveidéer til pappa eller han, en venn eller partner, som aldri ønsker seg noe.

Det er mange tradisjonelle idéer til julegaver til pappa - som utstyr til grillen, en skjorte eller sokker. Men kanskje du allerede har gitt han det i fjor, eller kanskje han allerede har kjøpt det utstyret han manglet. Derfor er de allerbeste gaveidéene til pappa personlige gaver med egne bilder. Det ligger kjærlighet og omtanke bak våre gaveforslag og han får personlige minner. Prøv for eksempel:

Mannen som har alt? Han har garantert ikke en fotobok med bilder fra deres felles ferie det siste året - eller kanskje ferien for 10 år siden, hvor bildene ligger gjemt og glemt på en ekstern harddisk eller godt oppe i skyen.

Han har garantert heller ikke fotokalender med bilder fra året som har gått, som han kan henge opp og se på hver dag hele neste år.

Eller hva med en morsom gave i form av en snøkule med et bilde av han selv i - gaven han ikke visste han ønsket seg.

Sjekk også vår nyhet - Fotoplakat med kart, som du kan lage fra et sted som har stor betydning for han.

Få enda flere gaveidéer her på siden.

Du kan heldigvis også få mange gaveidéer til kjæresten din her hos CEWE. Vi har samlet mye inspirasjon i denne artikkelen om julegave til kjæresten.

Når en mann ikke ønsker seg noe er det enda viktigere å lage en unik og personlig gave - for det er det han ikke engang visste at han ønsket seg! Alle våre fotogaver er unike, fordi du bruker seres egne bilder til å lage gavene. Her på siden kan du få inspirasjon til:

Innpakket julegave til pappa med kort utenpå med bilde av far og datter

Julegaver til han, som treffer rett i hjertet

Mangler du idéer til årets julegaver til far eller han i familien eller vennekretsen som har alt? Da er personlige og unike fotogaver en god ide og noe han sannsynligvis ikke har fra før. Dessuten vekker personlige bilder på gavene alltid gode minner. Det er gaven som ingen vil bytte!

Det fine med å kjøpe julegavene til han her hos CEWE er at du kan gi han en gave som det kun er en av i hele verden, og som kun du kan gi han. Når du lager en julegave til han med egne bilder av gode opplevelser, som du har hatt med han vekker det sterke følelser hos han, da han blir sendt tilbake og gjenopplever et fint minne. Det er en julegave fra hjertet, som vil treffe han rett i hjertet. Les videre og se våre fem julegaveidéer. Så finner du en julegave til han som passer til for eksempel pappaen, kjæresten eller onkelen din, og til ditt budsjett.

Julegaveidéer til far og til han som har alt

Selv om pappaen din ikke ønsker seg noe til jul, betyr ikke det at han ikke vil sette pris på en fin julegave med et bilde av deg og ham på. Få masse inspirasjon til julegaver til pappa og bestill i dag!

1. En fotobok til far med bilder av ham, deg og kanskje også resten av familien

Lag en fotobok til far eller til han du mangler julegave til, med bilder fra felles opplevelser. Kanskje har dere vært på ferie sammen bare dere to, eller med hele familien, eller dere har hatt en fin familiefest som det finnes mange bilder fra. Det er garantert mange bilder av hyggelige opplevelser som bare blir liggende på telefonen eller datamaskinen og blir glemt. Den enkleste måten å gjøre dette på er å laste opp bildene via CEWE myPhotos.

2. En fotokalender for 2023 til far i julegave

Lag en fotokalender med personlige, morsomme eller rørende bilder til faren din. Det er en julegave til han som ikke ønsker seg noe, som ikke bare er aktuell i 2022, men som du kan gi igjen og igjen. Hvert år er det jo bruk for en kalender til neste år. Samtidig er det koselig å få nye bilder fra året som gikk - bilder som ellers kanskje ville gått i glemmeboken. Du kan enten lage en veggkalender eller en bordkalender. En veggkalender passer godt inn hjemme, mens en bordkalender passer på kontoret på jobb.

3. Gi han et personlig veggbilde i julegave

Lag en eller flere forstørrelser av de fineste bildene som han kan henge opp på veggen hjemme. Hvis han har en interesse som han brenner for, kunne jo det vært motivet. Kanskje av seilbåten på havet, sykkelen i den norske naturen eller utsikten fra hytta. Du vet best hva som kan falle i smak til din far, bror eller kompis. Er det til morfar eller farfar kan det være en ide å forstørre bilder av han og barnebarnet/-barna.

Husk at du kan velge mellom flere typer veggbilder:

4. Fotogaver til far med de beste bildene i julegave

Gi han en av våre mange fotogaver. Her er noen idéer:

5. Gi ham fremkalte bilder i gave

Til slutt skal man heller ikke kimse av klassikeren innen fotoprodukter: helt vanlige fremkalte bilder på godt fotopapir. Du kan gi noen enkle bilder til å henge opp å oppslagstavlen eller sette i album. Eller du kan ta en titt på våre løsninger som for eksempel:

  • En bildeboks med 30, 50 eller 100 bilder i
  • Retroprints med hvit kant rundt som kommer i en fin eske
  • Bildestriper, lik de man i gamle dager fikk i fotoautomater

Vi håper at du har fått noen idéer til flotte, unike eller morsomme julegaver til far eller til han som har alt og som hvert år er en utfordring å kjøpe personlige julegaver til.