Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Julegavetips til pappa og til han som har alt

Idéer til årets julegaver til pappa

Julegaveidéer til far og til han som har alt

Mangler du idéer til årets julegaver til far eller han i familien eller vennekretsen som har alt? Da er personlige og unike fotogaver en god ide og noe han sannsynligvis ikke har fra før. Dessuten vekker personlige bilder på gavene alltid gode minner. Det er gaven som ingen vil bytte!

1. En fotobok til far med bilder av ham, deg og kanskje også resten av familien

Lag en fotobok til far eller til han du mangler julegave til, med bilder fra felles opplevelser. Kanskje har dere vært på ferie sammen bare dere to, eller med hele familien, eller dere har hatt en fin familiefest som det finnes mange bilder fra. Det er garantert mange bilder av hyggelige opplevelser som bare blir liggende på telefonen eller datamaskinen og blir glemt. Den enkleste måten å gjøre dette på er å laste opp bildene via CEWE myPhotos.

2. En fotokalender for 2023 til far i julegave

Lag en fotokalender med personlige, morsomme eller rørende bilder til faren din. Det er en julegave til han som ikke ønsker seg noe, som ikke bare er aktuell i 2022, men som du kan gi igjen og igjen. Hvert år er det jo bruk for en kalender til neste år. Samtidig er det koselig å få nye bilder fra året som gikk - bilder som ellers kanskje ville gått i glemmeboken. Du kan enten lage en veggkalender eller en bordkalender. En veggkalender passer godt inn hjemme, mens en bordkalender passer på kontoret på jobb.

3. Gi han et personlig veggbilde i julegave

Lag en eller flere forstørrelser av de fineste bildene som han kan henge opp på veggen hjemme. Hvis han har en interesse som han brenner for, kunne jo det vært motivet. Kanskje av seilbåten på havet, sykkelen i den norske naturen eller utsikten fra hytta. Du vet best hva som kan falle i smak til din far, bror eller kompis. Er det til morfar eller farfar kan det være en ide å forstørre bilder av han og barnebarnet/-barna.

Husk at du kan velge mellom flere typer veggbilder:

4. Fotogaver til far med de beste bildene i julegave

Gi han en av våre mange fotogaver. Her er noen idéer:

5. Gi ham fremkalte bilder i gave

Til slutt skal man heller ikke kimse av klassikeren innen fotoprodukter: helt vanlige fremkalte bilder på godt fotopapir. Du kan gi noen enkle bilder til å henge opp å oppslagstavlen eller sette i album. Eller du kan ta en titt på våre løsninger som for eksempel:

  • En bildeboks med 30, 50 eller 100 bilder i
  • Retroprints med hvit kant rundt som kommer i en fin eske
  • Bildestriper, lik de man i gamle dager fikk i fotoautomater

Vi håper at du har fått noen idéer til flotte, unike eller morsomme julegaver til far eller til han som har alt og som hvert år er en utfordring å kjøpe personlige julegaver til.