Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Julegavetips for ethvert budsjett

Hos CEWE kan du lage personlige julegaver til venner og familie.

Bruk de koselige bildeminnene du har med den du skal gi gaven til, og lag julegaver i høy kvalitet. Her finner du en oversikt over julegavetips til de fleste budsjetter.

Julegavetips opp til 150 kr

Har du et budsjett på 150 kr, kan du lage mange fine julegaver hos oss. Fra fotokrus som rommer den hellige morgenkaffen til fotopuslespill for timevis med lek og moro. Mange av disse julegavene kan du lage med bare ett bilde – raskt og enkelt!

Julegavetips opp til 300 kr

Du som har et budsjett på 300 kr, kan lage den mest personlige julegaven: en flott CEWE FOTOBOK. Lag en koselig fotobok til venninnen din med alle deres felles minner, eller en kjempesøt CEWE FOTOBOK Kids til nieser og nevøer med morsomme bilder de kommer til å elske å se på.

Julegavetips opp til 500 kr

Våre julegavetips opp til 500 kr er blant annet en vakker CEWE FOTOBOK med hardcover og fotopapir matt. Boken blir laget med layflat-innbinding, som gjør at du kan la panoramabilder strekke seg over to sider. Du kan også lage vakre veggbilder på fotolerret i julegave til de du er glad i.

Julegavetips 500 kr og oppover

Med et budsjett på 500 kr og oppover kan du gjøre deg ekstra flid med julegavene. Lag gaver fra hjertet med dine egne bilder og se gleden i øynene til mottakeren. Under finner du julegavetips til de gjeveste julegavene du kan lage - helt unike og personlige gaver med wow-effekt.
CEWE FOTOBOK med effektlakk og personlig etui

CEWE FOTOBOK med effektlakk og personlig etui

Har du et høyere budsjett enn 500 kr? Da kan vi varmt anbefale våre CEWE FOTOBØKER med fotopapir, fylt med vakre bilder fra deres felles opplevelser. Velg effektlakk på forsiden for en elegant look og vårt prisvinnende personlige etui å oppbevare fotoboken i.

Lag i fotoprogrammet

Mangler du gaver til flere?

Ta en titt på våre mange gode gaveguider og få masse inspirasjon til årets julegaver

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.