Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Morsomme bilder

Bruk dem til morsomme fotoprodukter

Ta gøyale bilder med venner, barn, dyr & bruk dem til morsomme fotoprodukter

Liker du å ta tullete bilder? Og liker du å gi morsomme, personlige gaver? Da bør du lese mer her, hvor vi gir deg inspirasjon til bilder og til hvordan du kan bruke dem til morsomme fotoprodukter her hos CEWE.

Har du funnet noen morsomme bilder av dyr eller mennesker på nettet, kan du også lage ditt eget bursdagskort eller andre fotokort her hos CEWE – Så lenge du har rett til å bruke bildet selvfølgelig, og ikke bryter opphavsretten. Les mer om idéer til morsomme bilder til bursdag her.

Morsomme bursdagskort

Vil du lage et gøyalt bursdagskort til en av vennene dine? Eller kanskje til kjæresten eller et familiemedlem? Da kan du ta et morsomt bilde og bruke det til å lage et kort. Da blir det også både unikt og personlig!

Babyer er ganske enkle å fange i morsomme øyeblikk, fordi uttrykket og bevegelsene deres er så umiddelbare og ikke kontrollerte enda. Så da er det ganske enkelt å ta et morsomt bilde til et bursdagskort til besteforeldrene eller den andre forelderen.

Du kan også ta bilder i noen morsomme situasjoner med vennene dine; f.eks. et gruppebilde hvor dere alle lager deres egen morsomme bevegelse, så det skjer masse i bildet. Eller enda bedre: kanskje du har et bilde som tilfeldigvis har fanget en spontan, morsom situasjon? Eller kanskje et bilde fra en fest? Da kan du lage kortet til den neste bursdagsfesten, avgangsfest, konfirmasjon eller hvilken som helst anledning hvor du har lyst til å gi et annerledes kort enn de vanlige standardproduksjonene.

Les mer om:

Morsomme bilder av hunder, katter og andre dyr

Dyr er også en av klassikerne innen morsomme bilder. Hvis du har en hund eller katt hjemme er det opplagt med et av de morsomme dyrebildene hvis du vil bruke det til et kort eller veggbilde til en av de andre i familien som også elsker kjæledyret deres.

Du kan også bruke fine bilder av kjæledyret ditt til å lage en fotobok. Her kan du få inspirasjon til bl.a. å lage en fotobok om katten din.

Morsomme bilder til og fra Facebook

Har du masse morsomme bilder liggende på Facebook? Der blir det ofte delt bilder fra diverse sosiale begivenheter og ferier. Og kanskje du ofte legger ut morsomme bilder selv. Så der kan det være nok å velge mellom, og det vil være synd hvis mange av dem plutselig forsvinner - hvis du f.eks. ikke har dem lagret og andre bare har tagget deg i dem.

Det kan derfor være lurt å vurdere om du vil trykke noen av de morsomme bildene fra Facebook. På samme måte har du kanskje lyst til å få trykket noen av bildene dine fra Instagram.

Her kan du lese mer om hvordan du får trykket dine Facebook bilder og Instagram-bilder.

Hva kan du ellers bruke de morsomme bildene dine til?

Her hos CEWE er det flere andre muligheter hvis du vil utnytte bildene dine til morsomme og personlige fotogaver – til deg selv eller andre: