Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

4 vakre sommerprosjekter

Sommer i Norge er helt fantastisk! Men vi vet også av erfaring at været kan variere, og at det er lurt å forberede seg på det meste. Vi har samlet inspirasjon til flotte sommerprosjekter som du kan fordype deg i både på deilige solskinnsdager og kjølige sommerkvelder.

Sommerbilder i en fotobok

Solskinn, strandutflukter, sløving på terrassen, jordbær fra hagen og is i rikelige mengder. Uansett hva du forbinder med sommer, kan vi være enige om at den er fantastisk! Med mobilen for hånden er du klar for å fange sommerens beste øyeblikk. Bruk de kjøligere dagene på å samle bildene i en CEWE FOTOBOK, så kan hele familien når som helst bla gjennom og minnes sommeren 2022.

Tips: Hvis du har store bilder i fotoboka di anbefaler vi å velge layflat-innbinding. Se her hvordan Majken Thranes bilde kan utnytte begge sidene til det fulle, til tross for at det er stort. Det blir veldig fint!

Skap hygge og nærvær med familiespill

Når det er sommerferie er det endelig tid til å fokusere på aktiviteter som kan samle hele familien. Gjør det til et sommerprosjekt å lage deres helt personlige familiespill. Det blir sikkert en hit for familiens yngste å se bilder av seg selv når dere spiller. Du kan lage huskespill, kortstokk og puslespill fra 112 til 2000 brikker.

Tips: Gjør som Martine Eilersen, som har laget et huskespill med bilder fra en ferie i et sommerhus. Har du og familien allerede startet på ferien kan du jo bruke bildene fra det! Uansett har du en god motivasjon til å ta litt ekstra mange bilder i sommer.

Les våre tips om hvordan å ta bedre mobilbilder.

La sommeren flytte inn

Du kan også bruke sommerens beste bilder til å fornye veggene dine hjemme. Har du vært heldig og fylt opp mobilen med bilder av barna er et veggbilde av de små skjønnhetene en super gaveidè til besteforeldrene.

Tips: Når du skal designe et veggbilde er første skritt naturlig nok å velge ut bildet du ønsker å bruke, men det kan jo være vanskelig å nøye seg med bare ett. Hva med å lage en bildevegg? Skap sammenheng og flyt i den ved å ha disse 3 spørsmålene i bakhodet når du skal velge:

  • Skal det være en bestemt bildeserie?
  • Skal de ha samme fargenyanse?
  • Skal de omhandle et bestemt tema, for eksempel familiebilder, landskap osv.?

Finn mer inspirasjon her: 3 forskjellige måter å lage en bildevegg på

Fine mobildeksler

Vi har alltid med oss telefonen – klar til å fange enda et blinkskudd av barna, eller fra fotturen. Så hvorfor ikke sette et nytt mobildeksel på sommerens to do-liste? Så kan din smartphone beskyttes på mest personlige vis.

Tips: Lag flere deksler samtidig. Vi skifter klær etter årstid, humør og anledning, og det samme kan du gjøre med mobildekselet.

Start på mobildekslene dine her.

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.