Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Ta vare på de magiske sommerøyeblikkene!

La sommerferien vare evig i en CEWE FOTOBOK, bli inspirert av flotte, personlige skolesaker og få fototips til sensommeren.

Få inspirasjon

Ta vare på reisebildene

La de magiske sommerminnene leve evig i personlige bildeprodukter. Her finner du våre topp 3 bildeprodukter som er perfekte for sommerbildene:

Bevar reisen i en CEWE FOTOBOK

Hva er vel bedre enn å bla i en fotobok og se tilbake på alle minnene fra en magisk sommer? Det er enkelt å lage din helt egen, personlige sommerfotobok, fylt med de beste bildene fra ferien. Med en fotobok tar du vare på sommerminnene på aller beste vis!

Lag fotobok

Pynt hjemmet med sommerlige veggbilder

Bring den gode sommerstemningen inn med flotte veggbilder. Forstørr dine beste sommerbilder, og dekorer eller forny veggene hjemme med skjønne sommerøyeblikk. Finn ditt yndlingsformat og velg mellom mange flotte materialer.

Design et veggbilde

Fremkall de beste sommerminnene

Gjør dine digitale sommerbilder ekstra levende ved å fremkalle de til fysiske bilder. Hva med å henge de fremkalte bildene på kjøleskapet eller oppslagstavlen? Da kan du glede deg til å nyte sommerminnene på en ny måte.

Fremkall sommerbilder

Ta vare på minnene fra tidenes sommer!

Klikk deg inn på våre inspirasjonsartikler og bli inspirert til hvordan du kan få glede av forskjellige fotoprodukter både før, i og etter sommeren.

Fang de magiske sommerøyeblikkene

Finn frem kameraet og knips i vei! Her får du gode tips og triks til hvordan du fanger de beste, fineste og morsomste sommerbildene.

Pakk kofferten med sommerunderholdning

Gjør sommerferien ekstra morsom med personlige spill og fargeblyanter som hele familien kan kose seg med.

Puslespill til alle aldre

Et puslespill er en sikker vinner – både for barn og voksne. Og det blir enda morsommere å sette sammen brikkene når du selv har valgt ut et personlig motiv. Puslespill passer perfekt til all slags sommervær, i tillegg er brikkene veldig enkle å ta med i kofferten!

Bestill et puslespill

Tegn og mal sommeren

Slipp kreativiteten og fantasien løs i sommerferien! Det er ikke mye som er koseligere enn å sitte og male eller tegne med flotte farger. Med akvarell- og fargeblyantene fra Faber-Castell er du sikret sommerunderholdning i timevis. Perfekt for alle kreative sjeler!

Kjøp fine fargeblyanter

Hvem husker best?

Selv på ferie gjør det godt å trene hukommelsen litt. Er det deg eller barna som er best på å huske hvor de forskjellige bildene ligger gjemt? Med personlig bildelotto kan kose dere med en hyggelig sommerkonkurranse.

Lag din egen bildelotto

En sommerklassiker

Kortstokk og sommerferie går hånd i hånd! Ta et slag kort i skyggen midt på dagen, eller finn frem kortene en stille sommerkveld. Vi lover at det blir ekstra gøy å spille med kort som er dekorert med personlige bilder. Kortstokken tar svært liten plass, så den er perfekt å ha med i reisevesken!

Lag en personlig kortstokk

Til utendørs-sommeren

Skal du på camping, båttur eller fjellturer i sommerferien? Da er det perfekt å pakke med en emaljekopp. Koppen er både fin å se på, robust og lett, og passer perfekt til en varm eller kald forfriskning i sommerværet.

Dekorer en emaljekopp

Sånn lager du fotoboken din – fem enkle trinn

Det er enkelt å lage en CEWE FOTOBOK! Følg trinnene under for å lage din personlige fotobok.

1. Last ned fotoprogrammet

Last ned vårt gratis og populære fotoprogram som fungerer på alle operativsystemer og finnes som app.

2. Last opp bilder

Velg og last opp bilder fra datamaskinen, mobilen eller CEWE myPhotos.

3. Velg albumstørrelse- og stil

Se vårt store utvalg av forskjellige fotobøker, og velg den perfekte størrelsen og stilen til fotoboken din.

4. Design og tilpass

Tilpass hvert element for å sette et helt personlig preg på fotoboken.

5. Produksjon og levering

Vi trykker fotoboken din og leverer den raskest mulig rett til døren.