Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Årbok

Den ultimate guide til årbok

Gode tips og triks til din CEWE FOTOBOK som årbok

Årboken er en fantastisk måte å samle alle de beste opplevelsene og bildene fra året som har gått. Her får du vår ultimate guide til hvordan du bygger din CEWE FOTOBOK opp som årbok - pluss mange tips og triks til hvordan du gjøre den ekstra personlig. Gled deg til å se tilake på året og alle de koselige minnene. Det er jo så mye hyggeligere å sitte i sofaen og bla i en fotobok enn å se på bildene på telefonen.

Gi årboken et tema

Lag en rød tråd gjennom årboken ved å gi den et tema

Familien som midtpunkt

Det er naturlig å bygge opp årboken rundt familien. Spesielt hvis du har små barn. På den måten får du dokumentert barnas barndom og de mange koselige opplevelsene dere har sammen som familie. Så kan du få alle familietradisjoner, bursdager og andre hyggelige minner inn i årboken.

Start nå

Bruk alle reisebildene dine

Har du reist verden rundt det siste året? Da har du sannsynligvis et kamera fullt av reise- og feriebilder. Reiser og ferier er jo det beste, så hvorfor ikke bygge opp årboken rundt dine beste reiseminner? Når du er i gang må du ikke glemme bildene fra storbyferiene rundt til Europas metropoler.

Start nå

Har du et kamera fullt av naturbilder?

Elsker du å stelle i hagen? Eller bruker du helgene på fjellturer rundt omkring i Norge? Samle bildene fra årets gang i hagen eller alle de flotte toppturene og nyt å bla gjennom de flotte naturminnene.

Start nå

Har du en spennende hobby?

Går du på speideren? Er du medlem av en veteranklubb? Strikker du prosjekt etter prosjekt med venninnene dine? Uansett hvilken hobby du har, så har du sikkert mange fine bilder fra årets gang i klubben. Samle dem i en fin årbok - og del den med vennene dine.

Start nå

Slik bygger du opp årboken din

En oppbygging i kronologisk rekkefølge gir leseren en god opplevese når personen blar i årboken din.

Lag en god innledning

Den første siden i fotoboken er perfekt som innledning til årboken. Innledningen kan f.eks. bygges opp med 12 bilder. I bildene kan du skrive inn månedene eller bare sette inn et tall: 1 for januar, 2 for februar osv. Du kan også forenkle det med fire bildefelter og legge inn årstidene. Du kan også lage en kort innledning om årets høydepunkter og supplere det med et bilde eller to.

Årets gang måned for måned

Den klassiske måten å bygge årboken sin opp på er ved å dele den inn i måneder. Det gjør man superenkelt ved å tilføye et tekstfelt på siden og skrive navnet på måneden. Deretter kan du fylle inn sidene, og når bildene fra den måneden er satt inn, kan du sette inn et nytt tekstfelt og sette inn neste måneds bilder.

Vår, sommer, høst og vinter

Du kan også bygge årboken med fokus på årstidene. Med den fremgangsmåten er årboken mindre låst, og du kan enklere blande bildene på tvers av månedene. I stedet for å skrive månedene kan du skrive "Vinter", når årets vinterbilder settes i boken.

Start nå

Her kan du lage årboken din

Du kan lage årboken i appen vår, online på hjemmesidene våre eller i fotoprogrammet, som du laster ned til datamaskinen. Les mer om forskjellene.

Fotoprogrammet vårt er helt gratis, og er for deg som elsker å være kreativ i designprosessen, og ønsker tilgang til alle funksjoner. Programmet installeres på datamaskinen din, og det betyr at bildeprosjektet ditt lagres lokalt på maskinen, og du kan åpne det igjen når som helst. Da kan du bruke samme layout i en senere fotobok, eller bestille den du allerede har lagret på nytt. Du trenger heller ikke tilgang på nett for å jobbe i fotoprogrammet – det trenger du kun for å bestille til slutt.

 • Du finner hele det store utvalget av formater, papirtyper, designmaler, layouts, bakgrunner, rammer og clip arts.
 • Mange funksjoner: Legg inn bl.a. videoer med QR-kode. Prosjektene lagres på din harddisk og kan designes offline.
 • Du kan la CEWE FOTOBOK-assistenten generere et designutkast for deg, eller du kan designe boka helt fra bunnen av.

Du kan lage fotoboka di online, direkte på nettsidene våre. Det innebærer at du må ha nett-tilgang for å kunne jobbe med din CEWE FOTOBOK. Fotoboka lagres i 6 måneder i skyen, og du kan hente den ned og jobbe med den på flere maskiner.

 • Raskt og enkelt: Lag fotoboka direkte på vår nettside.
 • Du kan bruke en av de mange fine designmalene, men det er ingen kjapp måte å legge inn bildene i boka på.
 • Tilgang på færre designmuligheter.

Om du foretrekker en helt enkel fotobok-, som er kjapp å lage, kan du designe den i vår foto app; CEWE FOTOVERDEN. Den helt klare fordelen ved å designe i appen er at du kan gjøre det akkurat når og hvor du vil.

 • Design og bestill på farten: Bruk bildene du allerede har på telefonen, design og bestill på mobilen.
 • Du kan velge et album eller en utvalgt begivenhet – og evt. benytte deg av 'Smart valg', som velger de beste bildene dine. Deretter legger den bildene automatisk inn i fotoboka. Du har naturligvis mulighet til å legge inn flere bilder i etterkant, og fjerne de du ikke ønsker.
 • Dette valget har færrest muligheter, men til gjengjeld får du det raskt. Alle bildene du har liggende på telefonen har du direkte adgang til i appen.

Lag en gratis CEWE myPhotos-konto

Last opp bildene dine fra 2023 til skytjenesten vår, så har du en backup og kan enkelt bruke dem i årboken din

Tips: Lag årboken din i fotoprogrammet og få rask adgang til bildene dine med CEWE myPhotos

Når du har lastet opp alle bildene fra 2023 til CEWE myPhotos-kontoen din, deles de automatisk inn i mapper etter måned, så du får et godt overblikk over årets bilder, når du jobber på boken i fotoprogrammet vårt.

Kreative tips til årboken

La deg inspirere av tipsene våre til å lage en helt unik årbok

Bruk farger i designet

Du kan gi personlighet til årboken med farger, enten du liker knallgarger, pastell eller dempede jordtoner. Farger kan både brukes som bakgrunnsfarge bak bildene dine, eller så kan du gjøre det mer diskret med en farget ramme rundt bildene eller gi farge til tekstene. Det avgjør du selv.

Start nå

Legg til små tekster

Selv om et bilde sier mer enn tusen ord, så kan små tekster tilføye høy verdi til årboken. F.eks. små, morsomme kommentarer fra barna eller dagboksnotater fra ferier. Du kan også bare skrive inn månedene, så du vet når bildene er tatt. Uansett hva du skriver inn, vil tekster gjør det enklere å huske historiene mange år fremover.

Start nå

Årbok med scrapbook-elementer

Barnetegninger, konsertbilletter, kinobilletter, kort, brev og invitasjoner kan ha høy affeksjonsverdi. Hvis du også synes det - ta de gjerne med i årboken! Det kan du enkelt gjøre det å scanne eller ta bilde av den enkelte gjenstanden, så er det bare å sette det inn i fotoboken.

Start nå

Nå er du klar!

Her kan du begynne på årboken

Anbefalte formater til årboken din

Gi bildene fra 2023 god plass og velg et format som passer perfekt inn i de fleste bokhyller

Når bildene er sortert

Bruk de 12 beste bildene dine fra årets gang i en kalender til 2024

Kanskje du også er interessert i dette?

Når årets bilder er sortert bruk de beste av dem i andre fine bildeprodukter

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
 • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
 • Kreative tips og idéer til gaver
 • Fototips og spennende produktnyheter
 • Morsomme fotokonkurranser
 • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
 • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.