Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

5 ideer til årboken din

Gode tips og triks til din nye foto-årbok

Du bestemmer selvfølgelig selv hva den personlige årboken din for 2022 skal inneholde. Det som er helt sikkert, er at i en CEWE FOTOBOK får bildene dine virkelig flotte seg i en bok av den beste kvaliteten, og du kan ta den frem hver gang du har lyst til å mimre. Det er vel mye koseligere å sette seg godt til rette i sofaen og bla gjennom en bok, enn å se bildene på PC-en eller mobilen

Du har mange muligheter når det kommer til utforming av årboken din. Du kan gjøre det enkelt og la bildene stå alene, eller du kan fylle på med tekst og dekorere med mønstre, bakgrunner, cliparts og rammer – det er opp til deg. Vi har også flere forskjellige formater og papirtyper du kan velge mellom.

Hvis du trenger tips og inspirasjon, så har vi samlet fem gode tips du kan forsyne deg av her!

1: Gi årboken et tema

@rubensoltvedt

En årbok trenger ikke nødvendigvis ha en tydelig rød tråd. Den kan gjerne fylles med bilder både fra store begivenheter og hverdagslige øyeblikk. Men du kan også bygge den opp rundt en felles interesse dere har i familien eller spesielle opplevelser. Er familien glade i å gå tur? Da kan du fylle boken med bilder fra alle turene dere har vært på. Eller har dere fått et nytt familiemedlem? Lag en årbok med bilder som viser barnets utvikling det første året. Dersom du er en dreven hobbyfotograf kan du f.eks. lage en bok med dine beste bilder fra året som har gått. Mulighetene er mange, så det er bare å velge det temaet som passer deg og din årbok best.

2: Krydre årboken med minneverdige elementer

Barnetegninger, konsertbilletter, kort og invitasjoner kan ha stor affeksjonsverdi og stor betydning for minnene fra året som har gått. Inkluder gjerne dette i årboken! Dette kan du enkelt gjøre ved å skanne eller ta bilde av gjenstanden – så er det bare å putte det inn i fotoboken.

3: Inkluder livets forandringer i årboken

Har 2022 vært preget av mange små og store opplevelser og begivenheter? Kanskje du har flyttet, skiftet jobb, pusset opp hjemme eller skaffet hund. Finn alle de gode historiene, og inkluder disse i årboken. Lag gjerne også en introduksjonsside til hver opplevelse. Dette gir deg et sted å sette inn tekst som forteller litt om opplevelsen eller et morsomt sitat. Da blir det enklere å huske og gjenoppleve minnene når du blar i boken.

@rubensoltvedt

4: Bygg opp årboken kronologisk

Fortell historien om fjoråret, måned for måned. Du bestemmer selv hvor mye plass hver måned skal få i foto-årboken din. Ved å bygge opp årboken kronologisk får du en god oversikt over årets begivenheter og opplevelser. I fotoprogrammet vårt har vi dessuten et stort utvalg cliparts du kan dekorere med. Finn gjerne noen som passer til måneden, f.eks. blader i høstmånedene, en sol i sommermånedene og jule-cliparts i desember.

5: Gjør det til en fast tradisjon

Å lage årbøker er blitt en fast tradisjon for mange. Det gjør det enklere for hele familien å huske hva som skjedde og hvilke følelser man hadde akkurat der og da. Til slutt har man bokhyllen full av helt unike bøker som forteller historien om deres liv – til glede for hele familien i mange år fremover. Det er gøy å se tilbake på ulike år og se hvordan barna har utviklet seg og hvor mange fine opplevelser man har hatt opp gjennom årene. Se hvordan du kan gjøre årboken til en fast tradisjon.

Bestill årboken din nå – og god fornøyelse med å lage den!

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer til julegaver
  • Få enda mer juleinspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige julegaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.