CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Ravensburger puslespill
Ravensburger puslespill
Ravensburger puslespill
Ravensburger puslespill
Ravensburger puslespill

Ravensburger-puslespill

Den beste gaven for de som liker puslespill

Samle minner med hver brikke: Design ditt personlige Ravensburger-puslespill med ditt yndlingsmotiv.

 • Ditt individuelle bilde på puslespill og kartong
 • Stort puslespill med opptil 2000 brikker
 • Beste kvalitet fra Ravensburger
fra 599.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Størrelse:

 • Puslespill 36 x 49 cm (500 brikker): 2 x 1,8 cm pr. del
 • Puslespill 50 x 70 cm (1000 brikker): 1,9 x 1,7 cm pr. del
 • Puslespill 80 x 60 cm (1500 brikker): 1,7 x 1,8 cm pr. del
 • Puslespill 98 × 75 cm (2000 brikker): 3 x 2,1 cm pr. del

Materiale:

Original puslespill-kvalitet fra Ravensburger

Merknad!

Inneholder små deler - uegnet for små barn

Ravensburger puslespill med 500, 1000, 1500 eller 2000 brikker

Å legge et Ravensburger puslespill er både utfordrende, hyggelig og avslappende. Når du i tillegg kan legge et stort et, med ditt eget motiv, blir det enda morsommere – de er også en super gaveidé!

Lek og læring med Ravensburger puslespill

Savner du et kreativt prosjekt å fordype deg i? Mangler du en flott gave til en som er viktig for deg? Eller er du bare interessert i puslespill? Da er det jo klart du skal ha et Ravensburger puslespill fra CEWE! Hos oss bestemmer du motivet, som blir trykket både på spillet og esken. Finn frem ditt favorittbilde, velg antall brikker og bestill ditt nye Ravensburger puslespill her på nettet. Enklere blir det ikke å få personlig underholdning i hus.

Med et puslespill fra Ravensburger kan du kose deg med venner og familie, samtidig som hjernen stimuleres og kroppen slapper av – du er til stede i øyeblikket! Puslespillet kan du naturligvis samle sammen og legge på nytt og på nytt, for Ravensburger er selve definisjonen på kvalitetspuslespill. Det er derfor de får plass blant CEWEs mange unike bildeprodukter.

Puslespill for voksne

Voksne kan - på lik linje med barn - få mye glede ut av å legge puslespill. Har ikke du også bruk for å gire litt ned og slappe av iblant? Sett deg godt til rette med et puslespill for voksne og fokuser på å pusle det flotte motivet. Det er kvalitetstid for deg selv, eller sammen med andre, og gir også mosjon til en av de aller viktigste musklene dine - hjernen.

Bestill et Ravensburger puslespill for voksne med 1000 brikker eller 2000 om du virkelig trenger en utfordring. Du kan bruke alle slags bilder, hva med et herlig familiebilde eller et flott landskapsbilde? Det er også populært å lage puslespill med verdenskart. Finn et egnet bilde du har tillatelse til å bruke, eller ta et selv, og lag ditt eget puslespill online.

Hva er et Ravensburger puslespill?

Brettspillfirmaet Ravensburger stammer fra den tyske byen Ravensburg, hvor de har produsert forskjellige brettspill og andre kreative produkter i over 100 år. Det er kanskje derfor de er et av de ledende varemerkene innen puslepill, og synonymt med høy kvalitet. Et spill fra Ravensburger er en god blanding av glede, læring og tid sammen for både barn og voksne.

Lag ditt eget Ravensburger puslespill med opptil 2000 brikker

Hos CEWE kan du lage et Ravensburger puslespill med det antallet biter som passer deg. Dersom du er ny til å pusle kan nok 2000 brikker bli mye å bite over, og du kan med fordel velge for eksempel 500 brikker, som er puslet på en kveld eller to. Har du behov for en real utfordring eller har en hel ferie å slå i hjel på fjellet kan kanskje 1500 eller 2000 passe helt perfekt. Vi har fire forskjellige utgaver, som varierer i størrelse på det ferdige motivet:

 • Det minste puslespillet med 500 brikker måler 36 x 49 cm.

 • Det mellomstore puslespillet med 1000 brikker måler 50 x 70 cm.

 • Det nest største puslespillet med 1500 brikker måler 80 x 60 cm.

 • Det største puslespillet med 2000 brikker måler 98 x 75 cm.

Du kan gjerne bestille et Ravensburger puslespill til deg selv, men det er også en genial gave til kjæresten, venninnen, barnet ditt eller foreldrene dine. Alt du trenger er et nydelig, morsomt, fint, tøft blinkskudd som betyr noe for deg og mottakeren. Kanskje er det fra en felles opplevelse, og du kan kjenne gleden i å gi en superpersonlig gave som vil gi timevis med kreativ lek og kvalitetstid. Ta gjerne også en titt på våre andre unike fotogaver og få mer inspirasjon til gaver.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få massevis av gaveidéer og inspirasjon!

Hvordan bestiller jeg et Ravensburger puslespill?

Du designer enkelt ditt nye Ravensburger puslespill via dataen eller telefonen her på CEWE.no. Følg disse enkle stegene:

 • Trykk ”Design online”.

 • Sørg for at det valgte produktet er et Ravensburger fotopuslespill.

 • Velg størrelse. Skal puslespillet ha 500, 1000, 1500 eller 2000 biter? Trykk på målene for å få se de forskjellige størrelsene.

 • Velg motivets orientering, altså om du ønsker å ha det stående (høyformat) eller liggende (panoramaformat). Her må du tenke på hva som vil yte bildet ditt mest rettferdighet.

 • Trykk ”Design her” og velg enten å fortsette med en designmal eller helt uten noen ting. Velger du med design, vil du få se og velge i en rekke flotte og stilige designmaler som bildet ditt kan passe i. Velger du uten, bestemmer du helt selv hvordan du arrangerer bildet på spillet.

 • Legg inn bildet ditt, tekst, clip arts og en bakgrunn – eller la bildet dekke hele spillflaten uten noen ekstra elementer. Du kan også legge inn flere bilder på samme Ravensburger puslespill. Det kan være spesielt lurt dersom du er litt usikker på oppløsningen på favorittbildene dine.

 • Når du er ferdig med å designe puslespillet ditt og er fornøyd med resultatet kan du klikke på “Legg i handlekurven”. Her får du en oversikt over produktet du er i ferd med å bestille, samt leveringsdato. Den kan jo være avgjørende om du tenkte å gi det i gave!

 • Ønsker du å legge til et Ravensburger puslespill til, eller andre bildeprodukter, er det en knapp for det også som heter “Legg til produkt”.

 • Når du er klar for å fullføre bestillingen din trykker du “Neste Steg: Logg inn”, logger inn eller oppretter ny bruker og avslutter bestillingen.

Hvis du skulle stå fast noe sted i prosessen, er vårt kundeservice-team klare til å hjelpe med små og store spørsmål. Du kan snakke med oss på e-post, chat eller telefon.

Hva koster et Ravensburger puslespill?

Ravensburger puslespillet varierer litt i pris etter størrelse og hvorvidt du ønsker med eller uten design. De starter på 449 kr for et puslespill med 500 brikker, mens det største koster fra 899 kr. I tillegg til prisen på produkter kommer forsendelsesomkostningene. Les mer om priser og levering her.

Lag et puslespill med ditt eget motiv

Det unike med å bestille et Ravensburger puslespill hos CEWE er at du velger helt selv hvilken motiv du ønsker. Kanskje har du noen nydelige naturbilder, bilder fra en spennende reiseopplevelse, en konfirmasjonsfest, en bryllupsfest eller et helt nytt bilde du tar der og da. Det er ingenting som ikke egner seg til puslespill! Uansett vil det garantert vekke gode minner og følelser når du legger puslespillet – eller hos den du gir det til som gave, for hvilke besteforeldre vil vel ikke elske å legge et Ravensburger puslespill med bilde av det nyeste familiemedlemmet?

Vi har også kortstokk og bildelotto hvor du også selv bestemmer motivet!