CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Ravensburger puslespill Ravensburger puslespill Ravensburger puslespill Ravensburger puslespill Ravensburger puslespill

Ravensburger-puslespill

Den beste gaven for de som liker puslespill

Samle minner med hver brikke: Design ditt personlige Ravensburger-puslespill med ditt yndlingsmotiv.

  • Ditt individuelle bilde på puslespill og kartong
  • Stort puslespill med opptil 2000 brikker
  • Beste kvalitet fra Ravensburger
449.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Når du legger produktet i handlekurven, kommer du til å se forventet leveransedato.

Produktinformasjon

Størrelse:

  • Puslespill 36 x 49 cm (500 brikker): 2 x 1,8 cm pr. del
  • Puslespill 50 x 70 cm (1000 brikker): 1,9 x 1,7 cm pr. del
  • Puslespill 80 x 60 cm (1500 brikker): 1,7 x 1,8 cm pr. del
  • Puslespill 98 × 75 cm (2000 brikker): 3 x 2,1 cm pr. del

Materiale:

Original puslespill-kvalitet fra Ravensburger

Merknad!

Inneholder små deler - uegnet for små barn

Ravensburger-puslespill med opp til 2000 brikker

Lag puslespill på nettet med ditt eget bilde

Hos CEWE kan du lage puslespill som garantert ikke er sett før. Finn fram yndlingsmotivet ditt og bestill puslespill hos oss med ditt eget bilde på nettet.

Puslespillet er produsert i god kvalitet med flotte, strålende farger, og bildet ditt blir også trykket på eskens forside. Du kan velge mellom forskjellige typer puslespill og i forskjellige størrelser. Dermed er det morsomme og søte utfordringer til både store og små.

Puslespill med 2000 brikker

Her kan du lage puslespill med 1000 brikker, som er et av de mest populære. Det er en veldig god størrelse for dem som gjerne vil utfordres litt, men ikke for mye.

Det har en størrelse som gjør at man nok ikke setter det sammen på et øyeblikk, men derimot kan man få mange timer til å gå med å legge det, eventuelt fordelt over flere dager. Så skru av tv-en og legg bort nettbrettet et par kvelder, og bruk tiden på litt koselig hjernegymnastikk. Det er sunt og utfordrende!

Det som er bra ved puslespill med 1000 eller 2000 brikker er også at man kan gjøre dem mange ganger og bli utfordret hver gang. For det kan nesten ikke la seg gjøre å huske det utenat.

I tillegg til puslespill med 1000 brikker kan du også få med 500 eller de litt mindre på 112 eller 266 brikker. Du kan også bestille andre flotte Ravensburger puslespill. Alle spillene våre er i god kvalitet og til fornuftige priser.

Puslespill til barna med bilde av dem selv på

Lag et puslespill til barna dine med et bilde på som du har tatt av dem. Ofte er det puslespill med Disney og andre kjente og elskede figurer og motiver fra film som er populære motiver på barnas puslespill.

Men nå kan du altså selv designe dem med motiver som også vil gi glede og smil på de små ansiktene.

Last opp bildet du har valgt på hjemmesiden vår, og værsågod – ditt nye puslespill er på vei i trykken og snart på vei til deg.

Du kan også lage et puslespill til barnet ditt med et bilde på av ham og bestevennen hans, av hele familien, kjæledyret hans eller av et av yndlingsmotivene hans.

Der er fritt valg av motiv på alle hyller! Du trenger bare sikre deg at det er et bilde du har eller et du har funnet på nettet og har tillatelse til å bruke.

Puslespill til voksne

Voksne har i høy grad også godt av å legge puslespill. Har du ikke noen ganger bruk for å gire ned og slappe av? Sett deg med et puslespill og konsentrer deg om å få fram det flotte motivet. Det er kvalitetstid med deg selv, hvor du trener en av dine viktigste muskler.

Kjøp et puslespill med 1000 brikker eller 2000 hvis du trenger en utfordring. Lag det med et kjempefint motiv på av familien eller et flott bilde fra en ferie eller et spesielt vakkert naturbilde du har tatt. Det er også veldig populært å lage puslespill med verdenskart. Akkurat som man kan lage verdenskart trykt på lerret, kan du også lage et puslespill med verdenskart på. Finn et egnet bilde du har tillatelse til å bruke, last det opp og lag puslespillet ditt på nettet.

Inviter familien til kos med puslespill og snakk

Alle elsker å legge puslespill, både store og små, det er ren kos og avslapping. Hvis man legger de store puslespillene, kan det også bli et helt familieprosjekt som man kan jobbe med i flere dager når det er tid og lyst. Samle familien til en hyggestund hvor dere sammen får bildet på puslespillet til å dukke opp. Lag en hyggestund ut av det hvor dere kan samarbeide og snakke sammen imens. Sett en kanne med te og en skål småkaker på bordet, så kommer nok barna og vil være med, også de store.

Puslespill som gave

Er du på gavejakt? Et puslespill med eget bilde på er også en veldig fin gaveidé til både store og små. Du kan for eksempel gi besteforeldrene et puslespill med et søtt bilde på av alle barnebarna. Da har de noe å kose seg med om kvelden, eller det kan kanskje være noe de kan gjøre sammen med barnebarna.

Se også de andre spillene våre du kan lage med dine egne bilder. For eksempel vårt foto-memory hvor du også kan få dine egne bilder trykt på. I tillegg kan du lage mange andre forskjellige fotogaver med dine egne bilder, som for eksempel en pute med bilde eller den alltid populære og personlige CEWE FOTOBOK.

God fornøyelse!